Įkraunama...
Įkraunama...

Kas aš?

QUOTE(Tauri @ 2011 12 12, 01:19)
Dinazaure, nelabai suprantu kam uždavinėji tuščius ir tuos pačius klausimus? Kažkam cirką bandai surengti?
Gal geriau paklausk Eugi apie save - ar eini ten kur ir turėtum eiti, ar virsti tuo, kuo turėtum būti..

Prajuokinai smile.gif Cia jau ne mano bedos, kad nesupranti, negaliu niekuo pagelbet smile.gif
Ar bandai nurodyti kitam zmogui, ka jam klausti? smile.gif Ne, ne bandai, jau vadovauji smile.gif
Bet man patiko sitas tavo postas pazinimo prasme. Nereikia net nieko klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 22:27)
Prajuokinai smile.gif Cia jau ne mano bedos, kad nesupranti, negaliu niekuo pagelbet smile.gif
Ar bandai nurodyti kitam zmogui, ka jam klausti? smile.gif Ne, ne bandai, jau vadovauji smile.gif
Bet man patiko sitas tavo postas pazinimo prasme. Nereikia net nieko klausti smile.gif

Aš Tau siūlau paklausti.. Ir kuo nuoširdžiausiai... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 12, 01:32)
Aš Tau siūlau paklausti.. Ir kuo nuoširdžiausiai...  console.gif

Bet kiek vis delto yra daug besirupinanciu kitais, ir dar nuosirdziai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 22:35)
Bet kiek vis delto yra daug besirupinanciu kitais, ir dar nuosirdziai  lotuliukas.gif

Aš kolkas nesirūpinu visais visais, kaip tai bebūtų blogai. Bet Tu kažko man rūpi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 12, 01:41)
Aš kolkas nesirūpinu visais visais, kaip tai bebūtų blogai. Bet Tu kažko man rūpi...  ax.gif

Aciu smile.gif Ir tu man rupi smile.gif
Mano zila galva, nera jau taip blogai nesirupinti visais visais... Tad tikrai neverta pergyventi.
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2011 12 11, 23:19)
Dinazaure, nelabai suprantu kam uždavinėji tuščius ir tuos pačius klausimus?

Man sie klausimai pasirode prasmingi. Eugi labai idomus zmogus, taip pat noreciau isgirsti atsakymus i dinazaures klausimus. Kas "privercia" zmogu ieskoti saves, kaip jis tai atranda ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 12 12, 11:40)
Man sie klausimai pasirode prasmingi. Eugi labai idomus zmogus, taip pat noreciau isgirsti atsakymus i dinazaures klausimus. Kas "privercia" zmogu ieskoti saves, kaip jis tai atranda ir pan.

Šiaip tai elementaru: pasimetęs žmogus ima ieškoti savęs, ta nežinia ir verčia ieškoti...ar tau patinka gauti kuo įdomesnį, sudėtingesnį atsakymą? juk nuo to esmė nesikeičia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 23:34)
O jum paciam svarbu, kai zmones atsako, kad iesko ? Mazai rasete apie savo patirti... kaip priejote ligi tokio gyvenimo smile.gif Kaip tas luzis ivyko jusu gyvenime, kai susimastete :kas as?

va cia tai klausimas! aciu!:)

man paciam, ka atsako nesvarbu. svarbu ka jaucia, ka daro ar keiciasi.svarbu but laiku tinkamoj vietoi ir buti pasiruosusiam padet, kai to papraso.tada kada mano pagalba reikalinga.

del mano patirties - kad niekas to neklause, galit patiket? smile.gif
toks zmogus yra , jam rupi tik jis pats.suvokiat kaip sunku stengtis del kitu? bet gi taip ir turi buti!

luzio t.y. ligos, skyribu ar kazkas panasaus, kas kitus pastumia i dvasinguma, nebuvo pas mane.
as visad tesiog jauciau ir tikejau kad ne viskas yra taip paprasta, gymei, atgyvenai, pasenai, issimokejai paskola ir numirei.
as ieskojau to visur, keliavau po pasauli, ne dvasingumo deja, o tesiog geresnio ir laimingesnio gyvenimo, nes taip mes suprantam daugumoi, gyvenau Anglijoj, Olandijoi,
Prancuzijoi, Voketijoi,Rusijoi ir t.t. viska bandziau, bet nesurasdavai nieko kas uzpildytu mano vidine tustuma, mylejau, dziaugiausi, bet viskas buvo materialu ir kitaip as negalejau suvokti, kad gali buti kitaip..
tad ko daugiau as turejau ir galejau - didesnis butas, geresne masina, dar didesnis butas, namas, masinos, keliones, puikybes pilnos kelnes, 'statusas' , jega, ir vistiek nelaimingas, kodel???
tada ir pasakiau sau - STOP! kazkas cia ne taip:)
pradejau dometis ivairia literatura, daug ir taip skaitau, 10knygu man i men. ne riba, cia pradejau po 20 imenesi, tesiog ryti ivairias literaturas, tikejimus, budus kaip ir kodel ir del ko, manau matot kiek visko yra dbar, viska.. bet nic nieko 'neprilipo' tesiog visur rasdavau uz kuo 'uzsikabinti' , kad matidavau mela, iskrypimus, gobsuma, savanaudiskuma, kartias net bukuma. nes as nepasiduodu momentiniam norui ar troskimui, netikiu mokytojais, visada tikejau tik savimi, viska apsavarstau ir einu tada tik i prieki..
taigi paieskos mane atvede - i save.
ir dabar as ESU. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 18:26)
suvokiat kaip sunku stengtis del kitu? bet gi taip ir turi buti!

Jei tik sita minti paimt...jeigu taip sunku stengtis del kitu, gal ir nereikia tada? smile.gif
Ar kai apsunkini sau gyvenima, cia atsiranda kazkokia geresne jo kokybe? Cia siaip retorinis klausimas.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 12, 17:06)
Jei tik sita minti paimt...jeigu taip sunku stengtis del kitu, gal ir nereikia tada? smile.gif
Ar kai apsunkini sau gyvenima, cia atsiranda kazkokia geresne jo kokybe? Cia siaip retorinis klausimas.

Juk taip sunku auginti vaikus, tai gal tada nereikia jų? mirksiukas.gif Bet kaip vaikus augindama pati užaugi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 18:26)
as visad tesiog jauciau ir tikejau kad ne viskas yra taip paprasta, gymei, atgyvenai, pasenai, issimokejai paskola ir numirei.
as ieskojau to visur, keliavau po pasauli, ne dvasingumo deja, o tesiog geresnio ir laimingesnio gyvenimo, viska bandziau, bet nesurasdavai nieko kas uzpildytu mano vidine tustuma, mylejau, dziaugiausi, bet viskas buvo materialu ir kitaip as negalejau suvokti, kad gali buti kitaip..
pradejau dometis ivairia literatura, daug ir taip skaitau, 10knygu man i men. ne riba, cia pradejau po 20 imenesi, tesiog ryti ivairias literaturas, tikejimus, budus kaip ir kodel ir del ko, manau matot kiek visko yra dbar, viska..  bet nic nieko 'neprilipo' tesiog visur rasdavau uz kuo 'uzsikabinti' , kad matidavau mela, iskrypimus, gobsuma, savanaudiskuma, kartias net bukuma. nes as nepasiduodu momentiniam norui ar troskimui, netikiu mokytojais, visada tikejau tik savimi, viska apsavarstau ir einu tada tik i prieki..
taigi paieskos mane atvede - i save.
ir dabar as ESU.  smile.gif

Tai pagrindinis rodmuo - kaip jauciasi zmogus, ar jis laimingas, ar jausmas, kad "kazkas ne taip".
O kas toliau? Perskaitete daugybe knygu (nieko neprilipo), netikejot mokytojais....Tikejot tik savim.
Hmm... puiku, bet... kaip supratot ta tiesa kas esat ir ko norit? jei ne knygos, ne kiti zmones, ne mokytojai ar dar kas ?
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 12, 18:13)
Tai pagrindinis rodmuo - kaip jauciasi zmogus, ar jis laimingas, ar jausmas, kad "kazkas ne taip".
O kas toliau? Perskaitete daugybe knygu (nieko neprilipo), netikejot mokytojais....Tikejot tik savim.
Hmm... puiku, bet... kaip supratot ta tiesa kas esat ir ko norit? jei ne knygos, ne kiti zmones, ne mokytojai ar dar kas ?

to Vaizgante, aciu!
prajokinot:) tikrai geras pastebeimas.
reik padet ir stengtis del kitu, tik tada kada gali ir tik tada kada tai teiks tau dziaugsma, bet manau suprato jau cia smile.gif

to Dinozaure
kaip suprantu klausimas yra kaip tapti tuom kas esu?
kaip tai dar kas? TU! smile.gif
kaip keistai veikia musu protas, vat knyga parase, jis gavo apdavonojimu, jis baiges 3 universitetus, jo galiu pasitiket, o savimi?
kaip to pasiekti?
metodiskai dirbti. valytis, atsisakynet negativo, nutraukti rysius su tamsa ir blogiu. isileisti sviesa ir meile.nes kaip suprast save, jeigu tu tiki kad esi Dieviska esybe, o paskendus negative. kol neisivalysi nuo to, bus iliuziju ir klaidingu keliu, bus iskreipti tikslai, nes tikru tesiog nematisi.kaip pripildit pilna asuoti?
kaip daryt?
ketinimais,maldelem kolkas, po to atstatyt rysi su savo Dieviska komanda ir ten jau pati dirbi toliau, jokiu burtu smile.gif viskas tikrai paprasta.
as cia rases ka reik daryt pradziai..

tik reik suprasti, kad dvasingumas tai ne budas gyvent linksmiau, daugiau uzdirbti ar susirasti gera vyra smile.gif taip, tas be abejio viskas yra, Tevui to mums negaila. bet tai negali buti tikslas...
atsisakant visko, gausi viska
Atsakyti