QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 23:34)
O jum paciam svarbu, kai zmones atsako, kad iesko ? Mazai rasete apie savo patirti... kaip priejote ligi tokio gyvenimo
Kaip tas luzis ivyko jusu gyvenime, kai susimastete :kas as?
va cia tai klausimas! aciu!
man paciam, ka atsako nesvarbu. svarbu ka jaucia, ka daro ar keiciasi.svarbu but laiku tinkamoj vietoi ir buti pasiruosusiam padet, kai to papraso.tada kada mano pagalba reikalinga.
del mano patirties - kad niekas to neklause, galit patiket?
toks zmogus yra , jam rupi tik jis pats.suvokiat kaip sunku stengtis del kitu? bet gi taip ir turi buti!
luzio t.y. ligos, skyribu ar kazkas panasaus, kas kitus pastumia i dvasinguma, nebuvo pas mane.
as visad tesiog jauciau ir tikejau kad ne viskas yra taip paprasta, gymei, atgyvenai, pasenai, issimokejai paskola ir numirei.
as ieskojau to visur, keliavau po pasauli, ne dvasingumo deja, o tesiog geresnio ir laimingesnio gyvenimo, nes taip mes suprantam daugumoi, gyvenau Anglijoj, Olandijoi,
Prancuzijoi, Voketijoi,Rusijoi ir t.t. viska bandziau, bet nesurasdavai nieko kas uzpildytu mano vidine tustuma, mylejau, dziaugiausi, bet viskas buvo materialu ir kitaip as negalejau suvokti, kad gali buti kitaip..
tad ko daugiau as turejau ir galejau - didesnis butas, geresne masina, dar didesnis butas, namas, masinos, keliones, puikybes pilnos kelnes, 'statusas' , jega, ir vistiek nelaimingas, kodel???
tada ir pasakiau sau - STOP! kazkas cia ne taip:)
pradejau dometis ivairia literatura, daug ir taip skaitau, 10knygu man i men. ne riba, cia pradejau po 20 imenesi, tesiog ryti ivairias literaturas, tikejimus, budus kaip ir kodel ir del ko, manau matot kiek visko yra dbar, viska.. bet nic nieko 'neprilipo' tesiog visur rasdavau uz kuo 'uzsikabinti' , kad matidavau mela, iskrypimus, gobsuma, savanaudiskuma, kartias net bukuma. nes as nepasiduodu momentiniam norui ar troskimui, netikiu mokytojais, visada tikejau tik savimi, viska apsavarstau ir einu tada tik i prieki..
taigi paieskos mane atvede - i save.
ir dabar as ESU.