QUOTE(Millen @ 2011 12 05, 02:17)
Tikiu Dieva, lankausi baznycioje nuo ankstyvos vaikystes, bet kazkodel rysio su Dievu nejauciu... Nors ir stengiuosi... Tarytum viskas man butu uzblokuota... Turbut smarkiai pasiklydus esu... Ka patartumet daryti, nuo ko pradeti.
Reiketu issiaiskinti kas jums yra Dievas.
Kaip jus ji isivaizduojate, kaip suprantate. Manote, kad jis yra baznycioje, o kitur jo nera?
QUOTE(Millen @ 2011 12 05, 01:17)
Kuo labiau stengiuosi kazka pakeisti savo gyvenime, kitaip gyventi, tuo didesnis sh... gaunasi. Tikiu Dieva,
kuo mažiau stengiesi tuo lengviau gaunasi
pati save blokuoji nuo Dievo,ne jis nuo tavęs. O Dievas - tai ne bažnyčia, kuri tėra tik institucija skelbianti tikėjimo žodį. Dievas pas kiekvieną iš mūsų yra širdyje.
QUOTE(Millen @ 2011 12 05, 01:17)
Skaitineju sia tema ir kartais atrodo, kad visai nieko nesuprantu... Kuo labiau stengiuosi kazka pakeisti savo gyvenime, kitaip gyventi, tuo didesnis sh... gaunasi. Tikiu Dieva, lankausi baznycioje nuo ankstyvos vaikystes, bet kazkodel rysio su Dievu nejauciu... Nors ir stengiuosi... Tarytum viskas man butu uzblokuota... Turbut smarkiai pasiklydus esu... Ka patartumet daryti, nuo ko pradeti.
Netikit ir pirmiausia nezinot kas yra tikejimas. Kai pasikliauji Dievu nesiiri pries srove vis stengdamasis kazka keisti, o plauki pasroviui, priimdmas tai, kas duodama, tada reikiami pokyciai patys atsiranda.
Yra du skirtingi dalykai manyti kad tiki ir is tiesu tiketi. O nuo ko pradeti jau atsake. Dievas nera skulptura baznycioje.
Na tikrai nemanau, kad Dievas yra tik baznycioje. Einu i baznycia, nes ten man patinka, radau tokia baznytele(beje ne LT), kur kunigas skaito nuostabius pamokslus, misios vyksta taip nuosirdziai ir paprastai... Po misiu jauciuosi tokia pakyleta! Zodziu, man ten gera.
Ir pries srove lygtai irgi nesiiriu, ne aplinka stengiuosi pakeisti, o save, savo poziuri. Kartais atrodo, kad lyg ir gaunasi, bet daznokai apninka mintys, kad kazkas vis tiek ne taip... Kad as kazkokia netikele
Gal tikejimo ir pasitikejimo stoka... Na nzn...
Ir pries srove lygtai irgi nesiiriu, ne aplinka stengiuosi pakeisti, o save, savo poziuri. Kartais atrodo, kad lyg ir gaunasi, bet daznokai apninka mintys, kad kazkas vis tiek ne taip... Kad as kazkokia netikele
Gal tikejimo ir pasitikejimo stoka... Na nzn...
Na liudnu ir niuriu minciu visiems pasitaiko, gal perdaug is saves reikalaujate. Visata sutvarkyta pagal pusiausvyros desnius, tad nuolat nestrikinesi is dziaugsmo. Gaunam ir pamoku, kurias reikia ismokti ir issukiu, kuriuos reikia iveikti ir situaciju, kuriose tenka pazinti zmones ir pati save.
As kai nebezinau ka daryti sakau "Dieve, vesk mane, as tavimi pasikliauju", na ir viskas kazkaip tvarkosi. Nereikia nuolat ieskoti prasmiu ir reiksmiu. Kartais eini gyvenimu ir tiek, taip pat kaip ir isejes pasivaikscioti, nesuki galvos kur nueisi.
As kai nebezinau ka daryti sakau "Dieve, vesk mane, as tavimi pasikliauju", na ir viskas kazkaip tvarkosi. Nereikia nuolat ieskoti prasmiu ir reiksmiu. Kartais eini gyvenimu ir tiek, taip pat kaip ir isejes pasivaikscioti, nesuki galvos kur nueisi.
QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 00:04)
labas visems sioje temoje,
taigi visi zino kas jie ir kodel cia?
pasidalinkyt su kitais, o kas nezino gal parasyt isdrystu..
ka mano, kaip galvoja, ir kur eina..
mintis, nuomone ..
viskas tinka
aciu.
taigi visi zino kas jie ir kodel cia?
pasidalinkyt su kitais, o kas nezino gal parasyt isdrystu..
ka mano, kaip galvoja, ir kur eina..
mintis, nuomone ..
viskas tinka
aciu.
Labas, Eugi
Patinka, kai sypsotes
Anksciau rasete : "atsakykite sau". Tai , matyt sau visi ir atsake, o ne visam pasauliui
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 23:12)
Labas, Eugi
Patinka, kai sypsotes
Anksciau rasete : "atsakykite sau". Tai , matyt sau visi ir atsake, o ne visam pasauliui
Patinka, kai sypsotes
aciu.
kontekstas yra gal ir geras dalykas..
tikiosi, labai tikiosi kad atsake sau!
bet tuo paciu ir prasau visada pasidalinti su kitais savo patirtimi..
bet be abejo as galiu tik paprasyt..
viskas tinka, ir kai tyli, ir kai tik skaito, stebi, kai uzduoda klausimus, kai ginciai kyla, viskas tinka
aciu visems uz bet koki susidomejma ir pastangas suprast, uz pajeskas ir ketinimus.
QUOTE(Eugi @ 2011 12 12, 00:23)
bet tuo paciu ir prasau visada pasidalinti su kitais savo patirtimi..
viskas tinka, ir kai tyli, ir kai tik skaito, stebi, kai uzduoda klausimus, kai ginciai kyla, viskas tinka
aciu visems uz bet koki susidomejma ir pastangas suprast, uz pajeskas ir ketinimus.
O jum paciam svarbu, kai zmones atsako, kad iesko ? Mazai rasete apie savo patirti... kaip priejote ligi tokio gyvenimo Kaip tas luzis ivyko jusu gyvenime, kai susimastete :kas as?
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 11, 21:34)
O jum paciam svarbu, kai zmones atsako, kad iesko ? Mazai rasete apie savo patirti... kaip priejote ligi tokio gyvenimo Kaip tas luzis ivyko jusu gyvenime, kai susimastete :kas as?
Dinazaure, nelabai suprantu kam uždavinėji tuščius ir tuos pačius klausimus? Kažkam cirką bandai surengti?
Gal geriau paklausk Eugi apie save - ar eini ten kur ir turėtum eiti, ar virsti tuo, kuo turėtum būti..