QUOTE(dinazaure @ 2011 12 01, 19:06)
sutinku 100% !
o kad paimtu ka reikia is mano zinuciu, man reikia rasyt ar netaip..
Parasete tikrai pakankamai (dvi temos tam sukurete). O jei ikyriai ka nors siulai - reakcija atvirkstine gaunasi
ka as ikyrei siulau leiskit paklaust? tik dalynosiu ir atsakyneju..
kaip esu rases cia, negalima kistis be kitu sutikimo, tik pagal ju prasimus
ka jus pasakysit tada apie tuos zmones kurie mato kokia yra tema, raso visiskai ne i ja ..
gerbkim vieni kitus, prasau jusu
O kaip jusu artimieji, seima, gimines, ar jiems padedate? Ar jie jus supranta ir priima ta pagalba?
be bejo, supranta, padedam vienas kitam, kaip kitaip.
jus gal galvojai kad as koks apauges ir isejas i 'kosmosa' sektantas?
as labai zemiskas, gyvenu, dirbu, valgau, keliauju, ir t.t. visai kaip daugma jusu.
Ar vedate savo pacius artimiausius ta kryptimi? Ar jie "teisingai" atsake jums i tuos klausimus, ir i "kas as esu?" ??
vedu gal netinka, padedu jeigu papraso, ir tiktai.
atsake 'teisingai' pagal ka? pagal mane? ar pagal ka?
as tik prasau sau atsakyti, ne man.. tam kad jus pradetumet kazka, jeigu norit ..
viskas del mano Broliu ir Sesiu..
dar karta pasakisiu visems- jeigu jus mano tekstas , ar zinutes, 'uzkabyna' jusu Sielas, Sirdys .jus jauciat kad kazkas tame yra, tai puiku, klauskyt, as cia.
ir esu cia del Jusu, mieleji mano.
kritikuot daug kas gali, mes tai ir darom visa gyvenima, ieskuodami blogio ar kazko tokio kas patiems ir nepatinka, bet keiskim tamsa i sviesa, ir ji ir bus pas mus
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 01, 19:04)
Ir aš jums linkiu to paties. O aš žinau ką darau. Skelbiu Dievo žodį jums
Šiandien mačiau regėjimą, kuriame man buvo patikėta šiokia tokia informacija. Aš ne iš karto supratau, ko iš manęs norima, bet pabendravus su jumis mane aplankė nušvitimas. Žinau, kad manim netikite. Tačiau ne aš pirma tokia. Viešpats yra aiškiai numatęs, kokios bus paskutinės dienos žemėje ir kaip bus elgiamasi su tais, kurie seks juo
Nėmaž dėl to nepergyvenu. Žinau kad suprasite ką noriu jums pasakyti
Taigi, klausykite manęs ir atraskite save iš naujo
gerai, saunu!
klaysiu jusu-atsakykit i mano tuos 7 klausimus
laukiu su nekantrumu.
aciu!