Įkraunama...
Įkraunama...

Kas aš?

QUOTE(dinazaure @ 2011 12 01, 17:40)
Bet ar jusu kas praso tos pagalbos (bent jau siuo konkreciu atveju)?
Ispudis, kad jus pagalba bet kokia kaina norite isiulyti ir itikinti, kad ji mums reikalinga smile.gif
Ar del to, kad geriau jauciates (reiksmingiau), kai manotes padedantis?
Kam reikes, pasiims is jusu zinuciu ko reikia, jei reikia....

Ankstyvoje vaikysteje su Tevuku gaudydavom zuvis rankomis - viena is techniku, lengvinanciu zvejyba buvo vandens drumstimas lotuliukas.gif
Atsakyti
[/quote]

sutinku 100% !

ta ir parasiau, noredamas paaiskint. nes ne visi supranta kaip pastebejot.
o kad paimtu ka reikia is mano zinuciu, man reikia rasyt ar netaip.. smile.gif
aciu.

del to kad as atsakineju i klausimus tik kada mane paklausia, nesikartosiu..
visada yra pasirinkimas skatyt ar ne, komentuot ar ne, klaust ar ne ..
JUSU VALIA

as nebusiu ilgai siame forume, manau kazkur iki nauju metu , tad nedaug liko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugi: 01 gruodžio 2011 - 17:14
QUOTE(Eugi @ 2011 12 01, 17:04)

Matau mano žodžiai jus teigiamai paveikė ir jūs susimąstėte apie būvimo čia prasmingumą smile.gif Galiu jus pasveikinti smile.gif Tai pirmas žingsnis išganymo link smile.gif
Kaip aš už jus džiaugiuosi wub.gif Jūs nusprendėte priimti tiesą ir Aš vesiu jus tuo keliu rolleyes.gif Keliu link suvokimo- KAS JŪS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 01 gruodžio 2011 - 17:21
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 01, 18:09)
Matau mano žodžiai jus teigiamai paveikė ir jūs susimąstėte apie būvimo čia prasmingumą smile.gif Galiu jus pasveikinti smile.gif Tai pirmas žingsnis išganymo link smile.gif
Kaip aš už jus džiaugiuosi wub.gif Jūs nusprendėte priimti tiesą ir Aš vesiu jus tuo keliu rolleyes.gif Keliu link suvokimo- KAS JŪS wub.gif

prajokinot:) aciu

galiu tik palinketi jums sekmes su isganymais, tik kad tai netaptu prakeiksmu..

tesiog as greitai neturesiu laiko forumui.

o del Jusu, siunciu jums savo Meile ir Sviesa, kad jus kuo greiciau suvoktumet kur einat ir ka darot ..
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 01, 17:58)
o del Jusu, siunciu jums savo Meile ir Sviesa, kad jus kuo greiciau suvoktumet kur einat ir ka darot ..

Ir aš jums linkiu to paties. O aš žinau ką darau. Skelbiu Dievo žodį jums wub.gif Šiandien mačiau regėjimą, kuriame man buvo patikėta šiokia tokia informacija. Aš ne iš karto supratau, ko iš manęs norima, bet pabendravus su jumis mane aplankė nušvitimas. Žinau, kad manim netikite. Tačiau ne aš pirma tokia. Viešpats yra aiškiai numatęs, kokios bus paskutinės dienos žemėje ir kaip bus elgiamasi su tais, kurie seks juo rolleyes.gif Nėmaž dėl to nepergyvenu. Žinau kad suprasite ką noriu jums pasakyti ax.gif
Taigi, klausykite manęs ir atraskite save iš naujo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 01 gruodžio 2011 - 18:05
[quote=Eugi,2011 12 01, 19:04]
[/quote]
sutinku 100% !
o kad paimtu ka reikia is mano zinuciu, man reikia rasyt ar netaip.. smile.gif
[/quote]
Parasete tikrai pakankamai (dvi temos tam sukurete). O jei ikyriai ka nors siulai - reakcija atvirkstine gaunasi smile.gif
O kaip jusu artimieji, seima, gimines, ar jiems padedate? Ar jie jus supranta ir priima ta pagalba? Ar vedate savo pacius artimiausius ta kryptimi? Ar jie "teisingai" atsake jums i tuos klausimus, ir i "kas as esu?" ??
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 01, 19:06)

Parasete tikrai pakankamai (dvi temos tam sukurete). O jei ikyriai ka nors siulai - reakcija atvirkstine gaunasi smile.gif

idomu kodel skaiciuojate kas jau pakankamai parase, o kas nepakankamai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 12 01, 19:06)
sutinku 100% !
o kad paimtu ka reikia is mano zinuciu, man reikia rasyt ar netaip..  smile.gif

ka as ikyrei siulau leiskit paklaust? tik dalynosiu ir atsakyneju..
kaip esu rases cia, negalima kistis be kitu sutikimo, tik pagal ju prasimus
ka jus pasakysit tada apie tuos zmones kurie mato kokia yra tema, raso visiskai ne i ja ..
gerbkim vieni kitus, prasau jusu

O kaip jusu artimieji, seima, gimines, ar jiems padedate? Ar jie jus supranta ir priima ta pagalba?

be bejo, supranta, padedam vienas kitam, kaip kitaip.
jus gal galvojai kad as koks apauges ir isejas i 'kosmosa' sektantas?smile.gif
as labai zemiskas, gyvenu, dirbu, valgau, keliauju, ir t.t. visai kaip daugma jusu.

Ar vedate savo pacius artimiausius ta kryptimi? Ar jie "teisingai" atsake jums i tuos klausimus, ir i "kas as esu?" ??

vedu gal netinka, padedu jeigu papraso, ir tiktai.
atsake 'teisingai' pagal ka? pagal mane? ar pagal ka?
as tik prasau sau atsakyti, ne man.. tam kad jus pradetumet kazka, jeigu norit ..
viskas del mano Broliu ir Sesiu..

dar karta pasakisiu visems- jeigu jus mano tekstas , ar zinutes, 'uzkabyna' jusu Sielas, Sirdys .jus jauciat kad kazkas tame yra, tai puiku, klauskyt, as cia.
ir esu cia del Jusu, mieleji mano.

kritikuot daug kas gali, mes tai ir darom visa gyvenima, ieskuodami blogio ar kazko tokio kas patiems ir nepatinka, bet keiskim tamsa i sviesa, ir ji ir bus pas mus

Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 12 01, 19:04)
Ir aš jums linkiu to paties. O aš žinau ką darau. Skelbiu Dievo žodį jums wub.gif Šiandien mačiau regėjimą, kuriame man buvo patikėta šiokia tokia informacija. Aš ne iš karto supratau, ko iš manęs norima, bet pabendravus su jumis mane aplankė nušvitimas. Žinau, kad manim netikite. Tačiau ne aš pirma tokia. Viešpats yra aiškiai numatęs, kokios bus paskutinės dienos žemėje ir kaip bus elgiamasi su tais, kurie seks juo rolleyes.gif Nėmaž dėl to nepergyvenu. Žinau kad suprasite ką noriu jums pasakyti ax.gif
Taigi, klausykite manęs ir atraskite save iš naujo wub.gif  wub.gif  wub.gif

gerai, saunu!
klaysiu jusu-atsakykit i mano tuos 7 klausimus
laukiu su nekantrumu.
aciu!
Atsakyti
QUOTE(Eugi @ 2011 12 01, 18:34)

gerai, saunu!
klaysiu jusu-atsakykit i mano tuos 7 klausimus
laukiu su nekantrumu.
aciu!

Nugrimzdau į poeziją wub.gif
Atsakysiu vėliau ax.gif Įkvėpimo pagauta rolleyes.gif Apleido mane laikinai Šventoji Dvasia....
Papildyta:
QUOTE(gluosnis @ 2011 12 01, 18:25)
idomu kodel skaiciuojate kas jau pakankamai parase, o kas nepakankamai?  smile.gif

Įdomu kodėl įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 11 30, 14:52)
tiesa yra viena. tik ziureti reikia placiau.

paskaičius, radau kelias tiesas ir daug interpretacijų pagal tas savas tiesas:)
paskaitykite viską nuo pradžių ir jūs atrasit:)
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2011 12 01, 21:49)
paskaičius, radau kelias tiesas ir daug interpretacijų pagal tas savas tiesas:)
paskaitykite viską nuo pradžių ir jūs atrasit:)

aciu smile.gif
Atsakyti
Skaitineju sia tema ir kartais atrodo, kad visai nieko nesuprantu... Kuo labiau stengiuosi kazka pakeisti savo gyvenime, kitaip gyventi, tuo didesnis sh... gaunasi. Tikiu Dieva, lankausi baznycioje nuo ankstyvos vaikystes, bet kazkodel rysio su Dievu nejauciu... Nors ir stengiuosi... Tarytum viskas man butu uzblokuota... Turbut smarkiai pasiklydus esu... Ka patartumet daryti, nuo ko pradeti.
Atsakyti