Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 115 tema

QUOTE(Višniukė @ 2012 01 02, 15:09)
Kalėdiniai žaisliukai eglutei

thumbup.gif Nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 01, 21:12)
Nesupykit, kad cituoju nuotrauka, bet noriu , kad palygintumet. Mano foto skolinta. Bet Ritandros darbely spalvos tikrai sumaisytos. Sis berniukas turetu taip atrodyt ax.gif :
Sveikos merginos smile.gif visas su praėjusiom šventėm!!!! Visų darbai nuostabūs, negalėčiau išskirt nei vienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif O dabar dėl to berniuko schemos... Mano pačios siuvinėtas paveiksliukas va toks
user posted image
( Tik jis padovanotas neįrėmintas, todėl tik tokia foto pas mane sad.gif ) Schemoj yra sumaišyti ženkliukai, todėl juos reikia sukeisti vietom : žvaigždutė yra 1804+2401, o M raidė - 1713+1714 ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 sausio 2012 - 22:03
Vyšniuke,
kokie gražūs žaisliukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirmasis darbelis šiais metais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal pasirodysiu kvailokai, bet kas cia per medziaga tokiais mazais kvadratukais, ar cia tik taip atrodo, labai grazus darbelis, labai ir medziaga grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajurekiuke @ 2012 01 03, 20:43)
Gal pasirodysiu kvailokai, bet kas cia per medziaga tokiais mazais kvadratukais, ar cia tik taip atrodo, labai grazus darbelis, labai ir medziaga grazi biggrin.gif

kanva ''aida'' jos yra ivairaus tankumo,ir spalvu.

kasiulai

Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 03, 12:13)
Pirmasis darbelis šiais metais smile.gif

Labai mielas man šitas metrikas wub.gif ir aš tokį esu siuvinėjusi.
Atsakyti
Labai patiko siuvinėti žaisliukai...ir aš užsimaniau probą pasigamint smile.gif

Vaikiuko siuvineta nuotraukyte ir pabėgusi nuo rakto labai mielai atrodo wub.gif

Metrikiukas mano širdy taip pat savo vietą užsiėmė wub.gif

Grožis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2012 01 02, 22:02)
Mano pačios siuvinėtas paveiksliukas va toks

thumbup.gif Tik pora spalvu atsistoja i savo vietas ir vaizdas kuo puikiausias wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif norėčiau jūsų pagalbos. turiu paveiksliuką, iš kurio noriu schemą pasidaryt. gal kuri galėtumėt padėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2012 01 04, 15:08)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  norėčiau jūsų pagalbos. turiu paveiksliuką, iš kurio noriu schemą pasidaryt. gal kuri galėtumėt padėt?  rolleyes.gif

apie tai diskutavome siame psl.
Atsakyti
Labai gražūss visi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o aš prisiminiau, kad jau seniai berodžiau savo paukščiukų procesą, kažkada rodžiau kai ką tik buvo baigtas pauksščiukas, dabar darbuojusi su fonu.

user posted image
Atsakyti