Dėkui visom už pagyras . Dabar siuvinėsiu antrą Lanarte darbą - Three orchids. Bus komplektėlis su Lanarte Two orchids
QUOTE(agniuu3 @ 2011 12 31, 18:41)
Sveikos, rodau savo naujausią darbą
Labai gražu , šaunuolė.
QUOTE(agniuu3 @ 2011 12 31, 15:41)
nuostabuuuuuuu o cia siuvineta ant tos sendintos medziagos?as ir turiu viska susipirkusi jau orchidejai
QUOTE(Istorike @ 2012 01 01, 16:57)
Sveikos, noriu jusu paklausti, o siuvinedamos kryzialiu paveiksliukus, jus kitoje puseje mezgate siuliu mazgelius, ar tiesiog uzkisate uz kitu siulu? gal yra galimybe , kur pasiziureti, kaip tai turetu atrodyti. dekui
truputis cia
ir cia truputi pamokeliu
QUOTE(agniuu3 @ 2011 12 31, 16:41)
Ką čia ir bepridursi-
Sobieska-
QUOTE(Ritandra @ 2011 12 28, 14:13)
Nesupykit, kad cituoju nuotrauka, bet noriu , kad palygintumet. Mano foto skolinta. Bet Ritandros darbely spalvos tikrai sumaisytos. Sis berniukas turetu taip atrodyt :
O visi kiti darbeliai tiesiog suzavejo
QUOTE(Sela:) @ 2012 01 01, 22:12)
Nesupykit, kad cituoju nuotrauka, bet noriu , kad palygintumet. Mano foto skolinta. Bet Ritandros darbely spalvos tikrai sumaisytos. Sis berniukas turetu taip atrodyt :
as bent jau zinau,kad internete plaukioja si nekokybiska schema.viena forumiete jau yra siuvinejusi toki.
jai turi, gal pasidalitum schema schemu paieskoje kad daugiau taip nebesikartotu.
Murkse, labai man patinka tavo albumai. Mane, kai suderinama siuvinėjimas ir siuvimas, žavi. pati bandau, bet su 1800m. Singer'iu ne kaži ką pasiūsi
Dvi - nėra žodžių tam, ką tu darai. Nuostabu
Sobieska, akto dienai ruošiesi?
Kitų darbukai irgi nuostabūs. Aš vakar pradėjau naują projektą, didelį, iš Spring serijos, medį, matysim kaip seksis. ant 14 Aidos siuvinėju, tai gana greitai einas, o dar ir spalvos tik 2. išmatavimai bus 70cm x 35cm mazdaug, tai medžiagos kirpau 100x60, tikiuosi ne per mažai? užsidėjau ant rėmo, na pirmas pora valandų šiek tiek keikiaus, nes man kairė ranka visai grybavo, niekaip nėjo man su 2 rankom dirbti. bet paskui kažkaip matyt susitaikė ranka su ta mintim, kad jei nedirbs, tai teks jai sunkiai laikyti lankelį, su metru standžios medžiagos, tai pradėjo sektis. o dar vyras išbraižė langelius su nykstančiu pieštuku...
Visoms gražių, sveikų, sėkmingų ir spalvingų atėjusių metų! Daug nuolaidų rankdarbių ir rėminimo parduotuvėse ir kad paštas nestabdytų
Dvi - nėra žodžių tam, ką tu darai. Nuostabu
Sobieska, akto dienai ruošiesi?
Kitų darbukai irgi nuostabūs. Aš vakar pradėjau naują projektą, didelį, iš Spring serijos, medį, matysim kaip seksis. ant 14 Aidos siuvinėju, tai gana greitai einas, o dar ir spalvos tik 2. išmatavimai bus 70cm x 35cm mazdaug, tai medžiagos kirpau 100x60, tikiuosi ne per mažai? užsidėjau ant rėmo, na pirmas pora valandų šiek tiek keikiaus, nes man kairė ranka visai grybavo, niekaip nėjo man su 2 rankom dirbti. bet paskui kažkaip matyt susitaikė ranka su ta mintim, kad jei nedirbs, tai teks jai sunkiai laikyti lankelį, su metru standžios medžiagos, tai pradėjo sektis. o dar vyras išbraižė langelius su nykstančiu pieštuku...
Visoms gražių, sveikų, sėkmingų ir spalvingų atėjusių metų! Daug nuolaidų rankdarbių ir rėminimo parduotuvėse ir kad paštas nestabdytų
QUOTE(Uodegyte @ 2012 01 01, 20:57)
jai turi, gal pasidalitum schema schemu paieskoje kad daugiau taip nebesikartotu.
As neturiu, bet sitam forume esu ne karta macius graziai issiuvineta si paveiksla. Gal kas atsilieps ir pasidalins kokybiska schemute.
Sobieska