neapsisprendziu
patarkit - ant 25 ct sita
siuvineti per viena siuliuka ar per du. Pabandziau ir vienaip ir kitaip, ir nezinau ka daryt
ir dar jei yra 160*200, tai 25 ct paskaiciuoja programa per viena siula tikriausiai, tai jei reikia paskaiciuot, kiek siuvinejant per 2 siulus reikia medziagos, tai 320*400 skaiciuoti ane?
Aš per vieną tai garantuotai apžlibčiau ant juodos siuvinėti Respects tau už ryžtą
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 15, 12:29)
Aš per vieną tai garantuotai apžlibčiau ant juodos siuvinėti Respects tau už ryžtą
palyginus nedaug siuvinejimo (ne visas plotas turiu omeny), tai gal galutinai neapzlibciau
kas uzsisakinejo is kasiulai, greit atejo siuntinukas?
matyt pastas streikuoja pries svente, ziuriu i koduka, bet kaip nepajudejes siuntinukas, taip nepajudejes
matyt pastas streikuoja pries svente, ziuriu i koduka, bet kaip nepajudejes siuntinukas, taip nepajudejes
QUOTE(xiuke @ 2011 12 15, 14:18)
pirmadieni uzsakiau, vakar per piet atkeliavo i namus kauno r.
QUOTE(xiuke @ 2011 12 15, 16:18)
Man per vieną dieną į Elektrėnus.
QUOTE(xiuke @ 2011 12 15, 14:18)
aš vakar apie pietus dariausi užsakymą tai į paštą greitai iškeliavo, o pašte nekruta jau para laiko, stovi kauno centriniame pašte bet aš dėl to nepergyvenu, suprantu kad ten ir taip dabar daug laišku ir viskas lėčiau dėl to juda, va būtų savaitė tai tada jau pikta butu, o dabar tik viena diena...
keliais siūlais ant 20 aidos patartumėt siuvinėt
ant 18 siuvinėjau dviem, tai pats tas, o čia dar smulkesnė
QUOTE(Meka @ 2011 12 15, 18:45)
retai rodausi... paskutine eile mano orchidejos...labai sunkiai sekasi ))))
o cia visas procesas
procesas
o cia visas procesas
procesas
kantrybes bus nuostabus ir ispudingas .
QUOTE(jurginėlis @ 2011 12 15, 18:32)
keliais siūlais ant 20 aidos patartumėt siuvinėt
siuvineju ant 20lino sunkiai sunkiai
QUOTE(Meka @ 2011 12 15, 18:45)
retai rodausi... paskutine eile mano orchidejos...labai sunkiai sekasi ))))
o cia visas procesas
procesas
o cia visas procesas
procesas
Ojei kaip bus gražu Kantrybės pabaigiant.