Klausimas kaunietėms: kur geriausiai rėminti savo darbą, kad ir kaina gera būtų, ir kokybė? Norėčiau kažkur centre, nes ten patogiausia
QUOTE(cindy @ 2011 12 09, 20:50)
Klausimas kaunietėms: kur geriausiai rėminti savo darbą, kad ir kaina gera būtų, ir kokybė? Norėčiau kažkur centre, nes ten patogiausia
as Gedimino gatvej paskutini karta reminau prie Soboro. Viskas siaip gerai, ir nuolaida padare (atsitiktinumui palieku, kad pakabinimus ne taip uzdejo, bet cia ir mes kalti, kad vietoj nepasitikrinom). O kaina uz 4 14*46 cm paveikslus su mediniu remeliu ir matiniu stiklu buvo 100 litu (su paklijavimui ir pan. Tiesa be pasporto). Man buvo pigu, ne buvau nusiteikus didesnei sumai.
dar patiko Dauksos gatvej irgi viena karta reminau.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 12 09, 13:23)
Katu - tau kaip gerai, kad šventes jau didesniame rate sutiksite, sėkmės dideliausios!
Židinio šventiniai papuošimai - širdelės Siuvinėta ant Zweigart belfast lino, skirtingi
Židinio šventiniai papuošimai - širdelės Siuvinėta ant Zweigart belfast lino, skirtingi
jezau,kaip grazu!as ir noreciau ant zidinio kazko panasaus,bet kadangi esu didziausia tingine,tai turiu nusipirkus jau gatava,kartu su staltiese kaledine
QUOTE(vasarė @ 2011 12 09, 20:56)
as Gedimino gatvej paskutini karta reminau prie Soboro. Viskas siaip gerai, ir nuolaida padare (atsitiktinumui palieku, kad pakabinimus ne taip uzdejo, bet cia ir mes kalti, kad vietoj nepasitikrinom). O kaina uz 4 14*46 cm paveikslus su mediniu remeliu ir matiniu stiklu buvo 100 litu (su paklijavimui ir pan. Tiesa be pasporto). Man buvo pigu, ne buvau nusiteikus didesnei sumai.
Pabandysiu į Gedimino gatvę nueiti, dėkui
Dar labai noriu, kad atsilieptų mergaitės, kurios siuvinėjo tokį paveiksliuką
Turiu kelis klausimukus Kad neteršti temos, tai gal į až geriau
Libaja- šauniai pasidarbavai, o kai dar labdaringais tikslais- tai
Nubeždžionauta nuo Džeinės prijuostės papuošimo idėja- papildymas "Nijolės receptams". Didesnės foto mano paraše
Nubeždžionauta nuo Džeinės prijuostės papuošimo idėja- papildymas "Nijolės receptams". Didesnės foto mano paraše
QUOTE(Uodegyte @ 2011 12 01, 10:22)
O kur rast tokiu schemu?Nes kiek beieskociau niekur nerandu
Klaust schemų paieškos temoje. Bet čia rodo, kad bloga ta schema- spalvos išplaukusios.
QUOTE(libaja @ 2011 12 11, 18:19)
Šaunuolė, kad atrandi laiko geriems darbams Labiausiai eglutės iš snaigučių patiko.
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 19:52)
Super . Nijolė bus sužavėta
QUOTE(libaja @ 2011 12 11, 16:19)
man labiausiai patiko melynukas
QUOTE(rasiux- @ 2011 12 11, 17:52)
visas komplektas -
QUOTE(sabalaite @ 2011 12 11, 22:31)
O kur rast tokiu schemu?Nes kiek beieskociau niekur nerandu
cia labai bloga schema ,patarciau tokiu neiskoti
kam reikia - siuntimas nemokamas is kasiulai 12-14 dienomis (gavau i pasta zinute )