Merginos, per Mozillą, galima naryt be nė vienos reklamos, įnstaliavus šitą programikę. Kitoms naršyklėms ji neveikia.
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 07, 15:54)
gal reiketu tvirtesnio popieriaus, tuomet lengvaiu butu atitaikyti lygu priklijavima
Libaja, aciu, bandau siust
QUOTE(vasarė @ 2011 12 07, 18:10)
gal reiketu tvirtesnio popieriaus, tuomet lengvaiu butu atitaikyti lygu priklijavima
Na čia ir taip ant kartono daryta tikriausiai dėl pačių klijų bus, nes pieštukiniai, ne taip tvirtai prisiklijuoja
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 07, 18:13)
Na čia ir taip ant kartono daryta tikriausiai dėl pačių klijų bus, nes pieštukiniai, ne taip tvirtai prisiklijuoja
Gražiai spalvytės dera, šaunuolė. O Tu nenori su dvipuse lipnia juosta klijuoti? Aš su ja visokius tokius darbelius darau, dar nei karto nenuvylė.
Ačiū Dar kiti Besmegeniai nepradėti daryti, tai reikes pabandyt ir su dvipuse lipnia juostele
Uzrasine labai labai patiko
Spalvytes parinkai graziai bet akivaizdziai matos tas "pasiglamzymas" - as keisciau klijus. Kaip ir kitos patare, arba dvipuse lipnia juosta, arba naudociau spec. skrebinimui skirtus klijus, kurie labai greit dziuna ir neturi visokiu rugsciu, del kuriu laikui begant nepakeicia popieriaus spalvos.
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 07, 08:54)
Spalvytes parinkai graziai bet akivaizdziai matos tas "pasiglamzymas" - as keisciau klijus. Kaip ir kitos patare, arba dvipuse lipnia juosta, arba naudociau spec. skrebinimui skirtus klijus, kurie labai greit dziuna ir neturi visokiu rugsciu, del kuriu laikui begant nepakeicia popieriaus spalvos.
QUOTE(xiuke @ 2011 12 07, 14:34)
greita uzrasine...
ir kaip tu ta dama taip sumažinai
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 07, 15:54)
idomus pasirinkimas
QUOTE(Džeinė @ 2011 12 07, 18:49)
sumazinau? nezinau kaip pagal schemute ji, as ir tikejausi, kad bus didesne kazkaip bet dbr gerai...
atvirute patiko, spalvytes dera...del technikos nepasisakysiu, nesu dariusi, neismanau...
tokias uzrasines tai klijuoju su piestukiniais geltonais klijais, lb geri jie man...
QUOTE(xiuke @ 2011 12 07, 17:34)
logiska...bet nepagalvojau viduj nebent kazka irasyt reiktu prancuziskai, bet nk nemoku
aciu merginos
aciu merginos
man tokie grazus kaip fatale,l'élégance ar kazka pan.
QUOTE(xiuke @ 2011 12 07, 15:34)
greita uzrasine...
Puiki užrašinė
xiuke, labai labai tavo uzrasine
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 12 07, 16:54)
Gražūs nauji darbeliai
Aš ateinu su pirmuoju atviruku
Aš ateinu su pirmuoju atviruku
Kaip pirma atvirutė tai labai puiki primenanti artėjančias šventes