gražūs angeliukai
Mano naujausias darbas. Neocraft dizainas, DMC siūlai, senovinis namie austas linas. Rėminau pati.
Sakiau daugiau siuvinėsiu tik ant specialaus lino
Misisipe10- puikus darbelis . O šitas linas tikrai nelabai kryželiu siuvinėti- kažkaip keistai atausti skersiniai siūleliai- vos eina įmatyti
Ai, bet ir jį įveiksim
Ai, bet ir jį įveiksim
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 12 06, 12:10)
Mano naujausias darbas. Neocraft dizainas, DMC siūlai, senovinis namie austas linas. Rėminau pati.
Kokie grazus remai!!! as jau pries keleta temu prisistaciau, kad vel siuvineju, bet vis neprisiruosiu dienos metu nufotografuoti darbeliu ir ikelti pasirodyti pacios darbus - bent kitu pasigroziu
Rėmeliai pirkti Vilniaus Ermitaže kai juos pamačiau iš kart žinojau- tai tie rėmeliai, kurių reikia
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 12 06, 12:10)
Labai gražus man tas dizainas ir irėminta puikiai
Misisipe, labai mielas darbelis
Kas čia sakė, kad žiemos neturim?? pas mane jau šnd sninga Vi_ta_li_ja, man irgi vis nėjo nufotkinti darbukų, nes tokios tamsios dienos... bet šnd gal nuo to snigimo, kažkaip vienu momentu prašvito, tai padirbėjau
Žiūrėki, sninga sninga sninga
žiūrėki, baltas sodas minga... (H.Radauskas)
Dizainas Stickfee "Winter". Siuvinėjau ant kažkokio pirkto lino, lb lygiai suausto, nepasidomejau tiesą sakant, ėmiau, nes spalva patiko Spalvos rinktos iš akies, nes pirktoje schemoje namuko sienos tokios rudos, varinės, išsiuvinėjau ir tokį, bet nelabai patiko, padovanojau mamai Norėjosi raudono. Žiemos vaizdas pernykštis, neišsigąskite
Viršelis sūnaus fotoalbumui. Linas, pamušaliukas flanelinis. Angeliukas pasirinktas, nes nuotraukos nuo gimimo, kol dar leliukas kaip angeliukas
Viršelis fotoalbumui 2. Nuotraukos jau paaugusio vaiko, AČIŪ DŽEINEI už schemas. Jei kam neaišku dėl nykštukų išdėstymo - M raidė (Mindaugas)
Viršelius sąmoningai siuvau nuvelkamus, nes mėgsta vaikas vartyti, tai, kad būtų galima išskalbti.
Užrašų knygelė, bus dovanų mamai. Pradėjau 2 gijom siuvinėt, tai ir pavariau... aišku 1 gija reikėjo, būtų gražiau tikriausiai. irgi nuvelkama, kad galėtų panaudoti ir kitai knygutei (siuvau, kad tiktų ant A5 formato)
O čia tos raidės, kur klausiau. Vaikas nuotraukose mano, ne Simas, bet lb man tiko foto bus kalėdinė dovanėlė Simui
pusę dienos, kol viską sukėliau
Žiūrėki, sninga sninga sninga
žiūrėki, baltas sodas minga... (H.Radauskas)
Dizainas Stickfee "Winter". Siuvinėjau ant kažkokio pirkto lino, lb lygiai suausto, nepasidomejau tiesą sakant, ėmiau, nes spalva patiko Spalvos rinktos iš akies, nes pirktoje schemoje namuko sienos tokios rudos, varinės, išsiuvinėjau ir tokį, bet nelabai patiko, padovanojau mamai Norėjosi raudono. Žiemos vaizdas pernykštis, neišsigąskite
Viršelis sūnaus fotoalbumui. Linas, pamušaliukas flanelinis. Angeliukas pasirinktas, nes nuotraukos nuo gimimo, kol dar leliukas kaip angeliukas
Viršelis fotoalbumui 2. Nuotraukos jau paaugusio vaiko, AČIŪ DŽEINEI už schemas. Jei kam neaišku dėl nykštukų išdėstymo - M raidė (Mindaugas)
Viršelius sąmoningai siuvau nuvelkamus, nes mėgsta vaikas vartyti, tai, kad būtų galima išskalbti.
Užrašų knygelė, bus dovanų mamai. Pradėjau 2 gijom siuvinėt, tai ir pavariau... aišku 1 gija reikėjo, būtų gražiau tikriausiai. irgi nuvelkama, kad galėtų panaudoti ir kitai knygutei (siuvau, kad tiktų ant A5 formato)
O čia tos raidės, kur klausiau. Vaikas nuotraukose mano, ne Simas, bet lb man tiko foto bus kalėdinė dovanėlė Simui
A-Z , nemazai padirbeta...nameliukas kaip is pasakos
QUOTE(A-Z @ 2011 12 06, 13:19)
Bet uztat labai grazu Jau man tie albumai siuvinetais virseliais kokie grazus
labai saunus ir mieli visu darbai, nors ir nesu megeja visokiu maiseliu ir pan. bet paziureti labai labai grazu - saunuoles visos pasirodziusios siandien
tik vienok tiek radikal'as tiek imageschak'as labiausiai nervuoja - jau prisiverti paspausti dar karta ikona, kad pasiziuretum nuotrauka is arciau ir eilini karta uzsirauni ant pliksiu arba issokanciu travian langu arba dar kokio bieso, o galiausiai randi tokio pacio dydzio foto kaip ir zinutej
tik vienok tiek radikal'as tiek imageschak'as labiausiai nervuoja - jau prisiverti paspausti dar karta ikona, kad pasiziuretum nuotrauka is arciau ir eilini karta uzsirauni ant pliksiu arba issokanciu travian langu arba dar kokio bieso, o galiausiai randi tokio pacio dydzio foto kaip ir zinutej
QUOTE(A-Z @ 2011 12 06, 13:19)
tai padirbėjau
Tai bent dovanų krepšelis- norėčiau ir ta mama būt ir Simu - viskas labai patiko