QUOTE(zundyte @ 2011 12 05, 20:49)
,o kad nuotraukoj vaikas būtų toks kaip nuotraukoj ,tai schemą reikia ypatingai paruošti,mačiau tik vieną siuvinėtą nuotrauką ,kuria nenusivyliau(tai buvo kažkokios rusės siuvinėta šeimos nuotrauka) ,o savadarbės schemos dažniausiai tik paverčia tuos nuotraukose esančius žmones plėmuotais monstrais su raudonomis nosimis,žodžiu yra grynas košmaras
...ar ne gražiau žiūrėt į gražaus veidelio nuotrauką ,nei į monstrą su plėmais ant veido
......kai aš pradėjau siuvinėt irgi buvau užsimetus siuvinėt nuotrauką,bet tos minties atsisakiau,kai pradėjau internete rasti tipo gražias siuvinėtas nuotraukas
,pasibaisėjau jomis ir atsisakiau tokios idėjos ir ramiai gyvenu
...pasidomėjau ir kainomis,kur siūlo padaryt schemą iš nuotraukos ,tai iš vis pasibaisėjau,tokius pinigus kišti nesąmonė,o kadangi pati nesugebu pasidaryt ,tai atkrito ir noras pirkti tokią schemą ,juolab kad niekas negarantuoja ,kad rezultatas bus puikus,o sukišus pinigus į schemą,siūlus ir kelis metus prasėdėjus prie darbo gauti apgailėtina rezultatą, tai aš nežinau ar verta
..geriau jau nuo sienos į mane žvelgs vaikelio spalvota nuotrauka,nei plėmuotas monstras,nors ir siuvinėtas mano rankomis.Bet kokiu atveju,čia tik mano nuomonė,o jūs turite teisę rinktis tai ,kas jums priimtina...sėkmės
as irgi maciau "nuostabiu" darbu, kad siaubas baubas - ta afrikiete triptike dar vieni niekai
tik smalsu pasidare, kokios gi kainos "vaikstineja" uz tokius reikalus
QUOTE(jurslan @ 2011 12 05, 21:03)
Sveikos,
Skaitau temą nuo tada, kai panižo rankos pasiuvinėti. Radau pernykštį žurnalą ir nusižiūrėjau šį piešinį. Ėmiausi darbo ir va kas išėjo
labai dailu
QUOTE(Auksaranke7 @ 2011 12 05, 21:24)
Siūlau pabandyti kur šoniuke ant mažo medžiagos plotelio ir iškart merkt, žiūrėt,kaip išsiplauna ir tada spręsti,ar naudoti,ar ne
Sėkmės!
aha bandysiu krasciuke, nes kaip tik turiu eile pripiesta be reikalo - "uz kadro" aciu