Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 115 tema

QUOTE(lionex @ 2011 12 03, 21:57)
Sveikos,

toks gražus darbelias, bet taip norisi arčiau matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lionex @ 2011 12 03, 21:57)
Ir mano darbas  blush2.gif

Tokios romantiškos man tos gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lionex @ 2011 12 03, 23:57)
Ir mano darbas  blush2.gif

Labai gražu, bet ir man iš arčiau norėtųsi pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 12 02, 11:51)
klausimuka turiu ,apie pinkeep ,kai sudaigstot i vidu adateles tai jos visam,o siaip tas pinkeep'as kam naudojamas,ar tik del grozio  ax.gif

ax.gif
Atsakyti
Džeine, man dangtelis dėžutės toks "razinka":)) thumbup.gif
Pumpurėli, db tik - ką paguldyt į tą lovelę, belieka sulaukt. Gal Kalėdų kūdikėlis išeina? Aš atsimenu, nusipirkom vežimą, tai meškučiai gulėdavo lotuliukas.gif
Katu, lionex, wiuke, puikūs pasirinkimai, profesionalūs išpildymai!
Sobieska tai kaip visada wub.gif Galėtum kokį "rankdarbių fotografavimo" pradžiamokslį parašyt ax.gif

Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo 4u.gif
Žodžiu, turiu brolį 20m, kuris yra dailininkas ir noriu jam Kalėdų proga padaryti aplankalą aptrauktą linu, piešiniams susidėti. Tik nežinau ką išsiuvinėti, patarkit, kas tiktų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A-Z @ 2011 12 04, 10:34)

Pumpurėli, db tik - ką paguldyt į tą lovelę, belieka sulaukt. Gal Kalėdų kūdikėlis išeina? Aš atsimenu, nusipirkom vežimą, tai meškučiai gulėdavo  lotuliukas.gif

Aha, jau nebe daug liko rolleyes.gif Su vyru juokiamės, kad jis turbūt vienas šampaną su ikrais per naujus namuose smaguriaus, nes aš turėsiu tenkintis ligoninės arbata su džiūvėsėliais naktipiečiams biggrin.gif Kaip ten iš tiesų bus, matysim, svarbu, kad viskas laimingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 12 04, 10:40)
Sveikos, reikia patarimo  4u.gif
Žodžiu, turiu brolį 20m, kuris yra dailininkas ir noriu jam Kalėdų proga padaryti aplankalą aptrauktą linu, piešiniams susidėti. Tik nežinau ką išsiuvinėti, patarkit, kas tiktų?  ax.gif

gal kazka is dailes reikmenu..nezinau ar buna tokiu schemuciu, bet kazkas tarkim kur buna teptukai, piestukai vienoj kruvoj, koks molbertas, ar tarkim ta kaip vadinasi nezinau dazu plete tokia apvali..nu bent isivaizduoju kazka panasaus g.gif

arba jei nesieti prie butent dailininko temos, tai man pvz labai grazu, universalus toks dizainas renato parolini...tie kazkokie medeliai ar kazkas tokio..ant lino jie graziai atrodo..veina teko siuvinet, laaabai patiko ..tik tiek kad didokas, ar uzteks laiko padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 04 gruodžio 2011 - 12:03
Paprašiau schemų paieškoj chemučių susijusių su dailės reikmenim, gal turės kas nors. ax.gif
RP eglutę aš esu siuvinėjusi irgi smagiai siuvinėjosi, reikės pažiūrėt kokių medelių. Tik va su laiku gali būti problema, nes dar niekam dovanų nepadariau, susivėlinau šįmet juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 12 04, 12:05)
Paprašiau schemų paieškoj chemučių susijusių su dailės reikmenim, gal turės kas nors.  ax.gif
RP eglutę aš esu siuvinėjusi irgi smagiai siuvinėjosi, reikės pažiūrėt kokių medelių. Tik va su laiku gali būti problema, nes dar niekam dovanų nepadariau, susivėlinau šįmet juodai  doh.gif

is dalies RP dizainas gana greit siuvinejasi, nes spalvu beveik keist enreik..arba jei reik tai nedaug...bet is kitos puses, nu jie paprastai tokei didoki buna, tai vistiek reik nmazai krapstymosi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 12 04, 12:08)
is dalies RP dizainas gana greit siuvinejasi, nes spalvu beveik keist enreik..arba jei reik tai nedaug...bet is kitos puses, nu jie paprastai tokei didoki buna, tai vistiek reik nmazai krapstymosi.. unsure.gif

va ką aptikau besirausdama gallery.ru
user posted image
Jeigu sapnų gaudyklę išsiuvinėčiau? ax.gif bet va irgi daug krapštymosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukaas*: 04 gruodžio 2011 - 12:17
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 12 04, 12:16)

Jeigu sapnų gaudyklę išsiuvinėčiau? ax.gif bet va irgi daug krapštymosi ax.gif

nu gal irgi nieko g.gif
Atsakyti