Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

Sveikutes,viena mamyte paprase padeti jai susitvarkyti House benefit,esme ta kad as kazkie bijau,o jai klaidu pridarysiu,ir man vienas klausimas iskilo,ar nedirbanti moteris turinti du vaikelius gali gauti House benefit? As kaip su tuo nesusidurus tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 12 07, 11:56)
Sveikutes,viena mamyte paprase padeti jai susitvarkyti House benefit,esme ta kad as kazkie bijau,o jai klaidu pridarysiu,ir man vienas klausimas iskilo,ar nedirbanti moteris turinti du vaikelius gali gauti House benefit? As kaip su tuo nesusidurus tai nezinau blush2.gif

Jei nedirba,negauna bedarbio pasalpos ar income support-negali gauti.Kad gauti HB reikia tureti bent kazkokias pajamas.Child Benefit'ai ir Tax Credit'ai nesiskaito.
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 12 07, 00:56)

http://www.direct.go...ome/DG_10018926

Pabandykit uzpildyti Eligibility forma siam puslapy. Suzinosit ar gali gaut.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Reikia jusu pagalbos ir ziniu:) o neduoda ramybes tai va kokia problema: su vyru jau apie menesi esam bedarbiai (ir nors tikrai ieskom nauju darbu, bt kolkas tylu:( ), praita sav parasem prasyma del house benefit. Bt teko isgirst is lietuwaiciu, kd jei abu dabar esam bedarbiai, tikrai sios pasalpos negausim.ar tai tiesa? Sia sav kaip tik uzsiregistravom jobcenteryje del bedarbiu pasalpu.ar tai tures itakos hb pasalpai? Anksciau niekad nesikreipem del jokiu pasalpu, nes dirbom. Beje gal kam teko susidurt su crisis loan paskola butent nuomos mokesciu padengti? Ar ja greit suteikia? :/
Atsakyti
QUOTE(Evita_ @ 2011 12 07, 15:10)
Beje gal kam teko susidurt su crisis loan paskola butent nuomos mokesciu padengti? Ar ja greit suteikia? :/

Crisis loana suteikia ta pacia diena. Paskambinkite jiems, jie jums perskambins po 5min, paklausines ir tada pasakys ar duos jums ta paskola ar nea
Atsakyti
QUOTE(Evita_ @ 2011 12 07, 16:10)
Sveikos! Reikia jusu pagalbos ir ziniu:) o neduoda ramybes tai va kokia problema: su vyru jau apie menesi esam bedarbiai (ir nors tikrai ieskom nauju darbu, bt kolkas tylu:( ), praita sav parasem prasyma del house benefit. Bt teko isgirst is lietuwaiciu, kd jei abu dabar esam bedarbiai, tikrai sios pasalpos negausim.ar tai tiesa? Sia sav kaip tik uzsiregistravom jobcenteryje del bedarbiu pasalpu.ar tai tures itakos hb pasalpai? Anksciau niekad nesikreipem del jokiu pasalpu, nes dirbom. Beje gal kam teko susidurt su crisis loan paskola butent nuomos mokesciu padengti? Ar ja greit suteikia? :/

Kai HB pildoma kartu su jobseekers allowance forma,tai Housing Benefit'us prades moketi tik tada,kai prades moketi bedarbio pasalpa,aisku,jei kiti kriterijai atitinka.
Atsakyti
Na dekui labai uz atsakymus, del hb dabar jau aiski situacija..na teks laukt atsakymu ir lb tikiuos kad atsakys greitu laiku... O del crisis loan, man liepe uzpildyt prasyma ir issiusti pastu.vakar uzpildziau ir issiunciau, tikejaus sulaukt sendien skambucio, kad bent pasakytu ar tiketis man tos paskolos ar ne, bt nieks taip ir nepaskambino. Gal kas apie tokia situacija ka zino?:/
Atsakyti
QUOTE(Evita_ @ 2011 12 07, 19:14)
Na dekui labai uz atsakymus, del hb dabar jau aiski situacija..na teks laukt atsakymu ir lb tikiuos kad atsakys greitu laiku... O del crisis loan, man liepe uzpildyt prasyma ir issiusti pastu.vakar uzpildziau ir issiunciau, tikejaus sulaukt sendien skambucio, kad bent pasakytu ar tiketis man tos paskolos ar ne, bt nieks taip ir nepaskambino. Gal kas apie tokia situacija ka zino?:/

O kodel Jus neskambinote?Yra gi numeris, kuriuo paskambini ir viska susakai, paaiskini kodel Jums reikia ir pan..Sakau poto jau jie ten klause apie Jusu islaidas, pajamas per menesi ir tt Nu pokalbis trunka apie pusvalandi kazkur..ir tada po kokiu 5min pasako ar duos jie paskola ir kokia suma duos..Paimkit rytoj ir paskambinkite ir bus aisku viskas
Atsakyti
Na tiesiog mes su vyru tiesiai i savo jobcenteri nuejom pasiklausti del tos paskolos. Tai ten mum iskart ir dave forma uzpildyt, o paskui imest i pasta.mes taip ir padarem:/ na manau teks ryt skambintis ir ziuret ka sakys:) dekui:)
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 12 07, 14:09)
Jei nedirba,negauna bedarbio pasalpos ar income support-negali gauti.Kad gauti HB reikia tureti bent kazkokias pajamas.Child Benefit'ai ir Tax Credit'ai nesiskaito.

Wouw pasirodo as daug ko dar nezinau,nes galvojau jai turi vaika,ir nedyrbti bent HB gaunama blush2.gif
O gal galite jai nesunku man ymesti nuoroda kur ten parasyta kad butina dyrbti? Nes as vakar ieskojau neradau blush2.gif
Labai labai atsiprasau kad trukdau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 12 08, 09:18)
Wouw pasirodo as daug ko dar nezinau,nes galvojau jai turi vaika,ir nedyrbti bent HB gaunama blush2.gif
O gal galite jai nesunku man ymesti nuoroda kur ten parasyta kad butina dyrbti? Nes as vakar ieskojau neradau blush2.gif
Labai labai atsiprasau kad trukdau 4u.gif

tikrai nereikia dirbti bigsmile.gif

Housing Benefit

If you're on a low income, whether you're working or not, and need financial help to pay all or part of your rent, you may be able to get Housing Benefit. Find out more, including who is eligible and how to claim.

http://www.direct.go...ome/DG_10018926
Atsakyti
Nerasiau,kad privaloma dirbti.Rasiau,kad ,jei nedirbi,turi gauti bedarbio pasalpa,income support ar invalidumo pasalpas.
Esu susidurusi su tokiais atvejais,kai zmomes dirba,gauna HB,o buna savaiciu,kai agentura neduoda darbo ir ,kai papraso HB darbuotojai payslip'u,pamate,kad yra savaiciu,kur zmogus ju neturi,nes agentura nedave darbo,uz ta savaite atima HB ir liepa grazinti pinigus.
Papildyta:
QUOTE(zhivute @ 2011 12 08, 09:49)
tikrai nereikia dirbti  bigsmile.gif

Housing Benefit
If you're on a low income, whether you're working or not, and need financial help to pay all or part of your rent, you may be able to get Housing Benefit. Find out more, including who is eligible and how to claim.

Sis sakinys ir pasako,kad JEI TURI mazas pajamas .Pajamos anglu kalboje yra arba alga arba benefitai,kurie skaiciuojami i metines pajamas.T.y butent Income Support,income based jobseekers allowance,incapacity benefits.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 08 gruodžio 2011 - 11:13