QUOTE(youstina @ 2012 02 07, 02:05)
Sveikos turiu ir as sokia tokia probleme tikiuosi pagelbesit kuri nors man esu self employed (kirpeja) nuo birzelio 15d. bet dar neteko moketi NI,nors as skambinau i ofisa pries pora men.sake laukti laisko,kuris turetu ateiti iki liepos men.siuo metu laukiuosi mum jau 29sav.noreciau susitvarkyti MA, bet kaip ir neesu dar mokejus NI, be kurio ir negausiu MA, kaip man uzjudinti juos,kad galeciau susimoketi NI?kitas klausimas norit gauti MA reikia siusti 13 payslip kuriu as neturiu...is kur man gauti tuos payslip, juk as dirbu sau? ka dar reikia siusti norint susitvarkyti MA? nebegaliu nervas ima nebezinau ka ir daryti o pinigeliu reikia vaikiuko kraiciui supirkti
Del NI, skambinkit vel nieko nelaukit laiskas turi ateis dabar, ne iki liepos menesio NI moki kas 3 menesius, tai tie laiskai yra siunciami sausi, balandi, liepa ir spali, jum paskaiciuos atgaline data kiek skolinga ir susimokesit.
O jus savo self employmenta uzregistravus su Revenue ir Customs? Nes kad gauti MA turit but uzsiregistravus. Kaip parodyt kiek uzdirbat nelabai zinau, gal kuri daugiau su MA susidurus atsakys
Va cia galit pasiskaityt (angliskai) gal aiskiau bus:
MA allowance
Informacija apie motinystes pasalpas