Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(youstina @ 2012 02 07, 02:05)
Sveikos 4u.gif  turiu ir as sokia tokia probleme tikiuosi pagelbesit kuri nors man unsure.gif  esu self employed (kirpeja) nuo birzelio 15d. bet dar neteko moketi NI,nors as skambinau i ofisa pries pora men.sake laukti laisko,kuris turetu ateiti iki liepos men.siuo metu laukiuosi mum jau 29sav.noreciau susitvarkyti MA, bet kaip ir neesu dar mokejus NI, be kurio ir negausiu MA, kaip man uzjudinti juos,kad galeciau susimoketi NI?kitas klausimas norit gauti MA reikia siusti 13 payslip kuriu as neturiu...is kur man gauti tuos payslip, juk as dirbu sau? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ka dar reikia siusti norint susitvarkyti MA? nebegaliu nervas ima nebezinau ka ir daryti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif o pinigeliu reikia vaikiuko kraiciui supirkti verysad.gif

Del NI, skambinkit vel nieko nelaukit schmoll.gif laiskas turi ateis dabar, ne iki liepos menesio schmoll.gif NI moki kas 3 menesius, tai tie laiskai yra siunciami sausi, balandi, liepa ir spali, jum paskaiciuos atgaline data kiek skolinga ir susimokesit.
O jus savo self employmenta uzregistravus su Revenue ir Customs? Nes kad gauti MA turit but uzsiregistravus. Kaip parodyt kiek uzdirbat nelabai zinau, gal kuri daugiau su MA susidurus atsakys 4u.gif
Va cia galit pasiskaityt (angliskai) gal aiskiau bus:
MA allowance
Informacija apie motinystes pasalpas
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 07, 09:10)
NI moki kas 3 menesius,

Dabar kas pusmeti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Norejau paklaust jusu:ar man priklauso ta 500 svaru pasalpa jei laukiuosi antro vaiko ir viena tik dirbu,vyras be darbo ir gaunam pasalpas?bUSIU DEKINGA UZ ATSAKYMA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 02 07, 12:33)
Sveikutes.
Norejau paklaust jusu:ar man priklauso ta 500 svaru pasalpa jei laukiuosi antro vaiko ir viena tik dirbu,vyras be darbo ir gaunam pasalpas?bUSIU DEKINGA UZ ATSAKYMA mirksiukas.gif

Deja, nepriklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2012 02 07, 15:32)
Deja, nepriklauso  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2012 02 07, 15:32)
Deja, nepriklauso  4u.gif
O,i ka yra atsizvelgiama,kam ismoketi sia suma,o kam ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2012 02 07, 21:28)
O,i ka yra atsizvelgiama,kam ismoketi sia suma,o kam ne? 4u.gif

taigi tik uz pirma moka, jei gauni visokius ten WTC.
Su antru niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2012 02 08, 14:26)
taigi tik uz pirma moka, jei gauni visokius ten WTC.
Su antru niekaip smile.gif

O as zinau viena mamyte,kuri gavo su antru blush2.gif Tik nezinau kaip ji gavo...
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 02 08, 14:18)
O as zinau viena mamyte,kuri gavo su antru blush2.gif Tik nezinau kaip ji gavo...

O kada gavo?Pasikeite salygos siai pasalpai gauti.
Atsakyti
QUOTE(Geriuke @ 2012 02 08, 13:18)

As irgi zinau seima, kuri gavo uz antra vaikiuka, mazdaug pries nepilnus metus..
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 02 08, 16:44)
As irgi zinau seima, kuri gavo uz antra vaikiuka, mazdaug pries nepilnus metus..

Kazkaip jie ten idomiai skaiciavo.Man rodos,kas gime iki balandzio 11 mokejo ar kazkuri nestumo savaite turejo buti ta diena.Bet pasikeite salygos.Dabar,kas pildo antram vaikui,paraso,kad 'mes matome,kad tu jau turi viena vaika ir del to moketi negalime'
Atsakyti
sveiki,nzn kur rasyt,tai kreipiuosi cia smile.gif tikiuosi galesit patart ka 4u.gif si menesi noriu isvykti i londona su mergaite,kuri yra dabar pirmoj klasej,kaip ir visam laikui.kiek zinau ten vaiko vieno namie palikt negalima,o as turesiu pradet dirbt iskart.kur palikt mergaite?galimybes palikt ja lietuvoje kol baigsis mokslo metai neturiu,nes esu kaip ir vienisa mama.i mokykla ten nebepriims be rugsejo men?
Atsakyti