Sveiki,iskilo ir man toks klausymas vyras uzpilde forma work tax credit ir children tax credit ir issiunte o dabar ar reikia jeims siusti vaikuciu pasus ir gimimo liudijima??ar cia reikejo viska iskart siust??ar reikia laukti kol is ju(reveniu castume)koki nors laiskeli gausi?vyras uzpilde dokumentus pries savaite
QUOTE(maybe24 @ 2012 02 03, 16:04)
Jei esat vienisa ir dirbat 16 val ar daugiau,tai viska ir gausit.Neverta pinigu moketi.Ypac tokiems,kurie gali ir nieko nepadeti.
O jeigu as kazkiek valandu apiforminciau self emploey kad valau namus. Pvz. Emploey dirbu 12,5 valandos per savaite ir dar 5 valandas self emploey. Ar taip tinka ar nelabai?
QUOTE(dafniele @ 2012 02 03, 15:36)
Sveiki,iskilo ir man toks klausymas vyras uzpilde forma work tax credit ir children tax credit ir issiunte o dabar ar reikia jeims siusti vaikuciu pasus ir gimimo liudijima??ar cia reikejo viska iskart siust??ar reikia laukti kol is ju(reveniu castume)koki nors laiskeli gausi?vyras uzpilde dokumentus pries savaite
Tax Creditams reikia siusti tik tada,kai papraso.
I child benefit'us siunciama kartu su forma.
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2012 02 03, 17:57)
O jeigu as kazkiek valandu apiforminciau self emploey kad valau namus. Pvz. Emploey dirbu 12,5 valandos per savaite ir dar 5 valandas self emploey. Ar taip tinka ar nelabai?
Jei veikla vykdysit,tai tinka.Jei fiktyviai viska darysit,didelis sansas,kad issiaiskins,nes dabar sel'us ypac nuodugniai krato.Invoice knygeles nepakaks irodyti.
QUOTE(joanaxxxx @ 2012 02 03, 15:43)
Esu viena, be vyro.
Ar jus isitikine 100% ??? Ir vaikelis, pirmas, ne trecias??
QUOTE(Limcamca @ 2012 02 03, 18:32)
limcamca perima liomi darba. na smagu. ir ash to paties norejau pasiteiraut, kaip cia taip vaikai 'uzmezgiami' po nekaltu prasidejimu. ir dar be vyro. aishku, tikiu shiuolaikine medicina
maybe24, matau, dar tau ir 'atsishaudyt' tenka. na ir kantrybe tavo gelezine nieko, su laiku, jei pati nepabegsi, atsirinks mergaites kas ir kaip cia
maybe24, matau, dar tau ir 'atsishaudyt' tenka. na ir kantrybe tavo gelezine nieko, su laiku, jei pati nepabegsi, atsirinks mergaites kas ir kaip cia
QUOTE(whitey @ 2012 02 03, 20:23)
Kam siais laikais lengva
Tiesiog norisi,kad zmogai maziau bedu turetu.Aisku geriau butu,jei rasytu teisybe.Bet gi ne man teks atsakyt uz ju mela.
QUOTE(whitey @ 2012 02 03, 22:23)
limcamca perima liomi darba. na smagu. ir ash to paties norejau pasiteiraut, kaip cia taip vaikai 'uzmezgiami' po nekaltu prasidejimu. ir dar be vyro. aishku, tikiu shiuolaikine medicina
Nu tikrai neperiimu Liomi darbo, tiesiog pakibo tas dalykas, kad nestumas mazas, o jau vienisa
Siaip, pritariu Maybe, ne mums atsakyt uz ju melagystes. Tiesiog slykstu skaityt visa tai ir dar is nescios moters
Man rodosi tu viena is tu kuri i forumus eina pasikoliot. As atejau informacijos kuria aciu Maybe24 gavau. O kaip yra mano gyvenime tai tik mano reikalas, cia atejau ne tokiom kaip tu issipasakot. Dieve ir is kur tokiu slyksciu zmoniu buna? Gal as tau tureciau dabar su visomis sumlkmenomis ispasakot visas skaudzias savo gvenimo akimirkas?! Duok Dieve kad tau viskas gyvenime be jokiu nelaimiu butu, bet tikriausiai taip ir yra nes matau kad labai greitai savas isvadas padarai.
QUOTE(Limcamca @ 2012 02 03, 19:32)
Kokia tu apgailetina Kad rasau apie vaikus tai dar nereiskia kad jie yra mano ir koks tikslas man butu klausti cia ir slepti kad turiu vaiku?! Oi kaip nesuprantu tokiu zmoniu...
tu nesupranti musu, mes-jusu. bet gi cia forumas, tad gali drasiai dalintis ir savo asmeniniais ishgyvenimais. kas zino, gal ir cia pagalbos sulauksi.
maybe24, del melo tu teisi, bet shioj vietoj isijungia 'ego',tipo ash tai teisus, o va tas, kas rekomendavo ta ar ana daryt, gan daznai lieka kaltu. labai tikiuosi, tik teorishkai. ir taip, kiekvieno atsakomybej ka kas pateikia. neuzsiraukit!
maybe24, del melo tu teisi, bet shioj vietoj isijungia 'ego',tipo ash tai teisus, o va tas, kas rekomendavo ta ar ana daryt, gan daznai lieka kaltu. labai tikiuosi, tik teorishkai. ir taip, kiekvieno atsakomybej ka kas pateikia. neuzsiraukit!
QUOTE(joanaxxxx @ 2012 02 04, 01:40)
O kaip yra mano gyvenime tai tik mano reikalas, cia atejau ne tokiom kaip tu issipasakot.
Matai, kadangi pasalpos priklauso nuo to, ar esi vienisa ar nevienisa, ir nuo to, kiek turi vaiku, tai sakau, gal pamirsai, kad nesi vienisa, ir, kad vaikelis nepirmas Nu, bet, siaip tai, jo, tamstos pacios sazines reikalas, ir, zinai kaip sako... kaip pasiklosi, taip ismiegosi
Maybe24, ar teisybe, kazkas minejo, kad po pasalpu pakeitimo, uz trecia vaikeli UK nieko nebemoka, tik CB