QUOTE(maybe24 @ 2012 02 02, 21:06)
.Dauguma self'u relaiai jokios veiklos nevykdo.Del to kencia visi
CB nepriklauso ar tu selfas, ar dar koks paukstis..
QUOTE(Orhideja:) @ 2012 02 02, 21:14)
,ir ju musu skambuciai abejoju ar paskubins
pralaukiau puse metu, pradejau skambint.. su kiekvienu skambuciu vis kartojo- jo jo , mes SIANDIEN issiuntem dar prasyma i mokykla papildymui.. kita kart- jo jo SIANDIEN issiuntem del daktaru..ir taip +16 savaciu nuo kiekvieno SIANDIEN.. karteli paskambinus uztaikiau ant kitoki vyruko- jis patikrines sako, nesuprantu, visa procesija uzbaigta jau labai senai, kodel neperveda jums pinigu ! as issiaiskinsiu su atitinkamais asmenimis ,kurie atsakingi,ir liepsiu jums perskambinti paaiskinti. paskambino teta.. ir pasake ,kad laukia is mokyklos atsakymo, todel NUO SIANDIEN dar 16 sav .. taip pralaukusi jau ryskiai virs metu ,pasiguodziau vienam anglui pazystamam. jis gavo soka. pasikonsultavo su kazkokiom institucijom, ir parase mano vardu toki laiska ,lyg sakyciau panasiai "zodziu taip- pagal istatyma nuo tada ir tada ,taip ir taip ,pagal mano paskaiciavimus jusu teikiamais duomenimis man priklauso kas savaite tiek ir tiek, is viso siai dienai gaunasi tiek, per ta laikotarpi vaikais rupinausi viena,jie lanko mokykla, uztikrinu jiems kasdieni pilnaverti maitinima uz papildoma mokesti mokykloje. del negaunamo cb numerio negalejau kreiptis socialines paramos,negalejau registruotis nei pas okulistus nei dantistus nei kitaip uztikrinti vaikams pilnaverte prieziura, kuriai truko TIK cb numerio, (oj ten daug prirase) -todel prasau iki spalio pabaigos (per menesi nuo issiusto laisko) pervesti man priklausancius pinigus, tada reguliariai daryti pavedimus kas savaite ir atsiusti CB numeri patvirtinanti laiska. "
ir ka sau galvojat - uz savaites skambutis paklausti ar nepasikeite mano banko duomenys pateikti CB prasyme. ir dar per ateinancia savaite gavau visus pinigus per 3 kartus i kortele
laukiu laisko.. ner.. praejo dar trys menesiai- skambinu vakare jiems ,sakau nu kaip suprasti ?! sako -jojo mes SIANDIEN issiuntem jums laiska ,turetumet neuzilgo gauti... nu taip..po keliu dienu ir gavau va kaip jie dirba..