Norejau paklausti.Pildant CTB WTB yra grafa apie praeitu metu pajamas.Irasiau praeitu metu gautu pasalpu uz vaikus suma ir 0pajamos susijusios su darbo santykiais.Taciau siais metais jau gyvenant UK esu dirbanti 4men.,bet dar sioj pirminej formoj nera apie tai klausiama.Turbut ateis dar antra papilddoma forma (jei gerai atsimenu).Nes vis suku galva delkokiu priezasciu man raso,kad nepriklauso sios pasalpos.Taisako,kad per mazai val. dirbu,nors dirbu20val. per sav.,tai sako,kad paveluotai forma issiunciau,nors issiunciau praejus savaitei nuogavimo,tai sako,kad apskritai neturiu vaiku(na,nesu atseit ne uz viena atsakinga).Dabar atsiunte velis naujo pildyti,nes neaisku kokiaklaida,kokia priezastis.Stai nebezinau kaip jie skaiciuoja ar ispraeitu metu gautas pajamas , ar is paskutiniu triju menesiu.Nes kazkaip nelogiska,kad jeipraeitais metais nedirbau,nes buvau motinystes atostogosesu antru vaiku ir iskart su treciu,tai ir nedirbau,o dabar nuo rugsejo atvykus i UK dirbu,tai tik metus ciaisdirbus gausiu sias pasalpas,ar visgi jie skaiciuoja is siu metu paskutiniu trijumenesiu?