Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 01 09, 21:16)
Istatymiskai darbdavys turi suteikti tinkamas darbo salygas nestumo metu - jei darbo metu reikia stoveti, sakykim prie kokio konveirio, tai turi parupinti atitinkama kede, arba palengvinti darba, gal i kokia kt vieta paskirti, kur lengviau fiziskai..

dirbu mazoje kavinukeje take away. Tai jis ir nesirupina palengvinti man salygas. Be to kasdien uzdarant tenka stumdyt saldytuvus. Tai nemanau, kad isdirbsiu ilgai. sedet nelabai galiu, nes tokioje darbo vietoje nepasedesi, kai pastoviai ateina klientai. Grizti vis tiek cia tikriausiai negrisiu.... bet zinau, kad laikas reikalauti kitu salygu, nes esu jau esu jau 20 savaciu nestuke.gif ir darosi sunku. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Anila* @ 2012 01 09, 20:08)
Jeigu neklistu,tai motinystes atostogos yra 9 men. g.gif Isejusi anksti,turetum anksti ir grizti unsure.gif O,su leliu juk noresit kuo ilgiau pabuti wub.gif

Tai va, nemanau, kad po tiek laiko leksiu i darba, tuo labiau, kad leliaus palikti nebus kam, o samdytis aukle neapsimoka. g.gif
Atsakyti
sveikos,gal zinot mazdaug per kiek laiko gauni atsakyma del pasalpu apeliacijos?laiskas jiems su apeliacija issiustas gruodzio 10d.
Atsakyti
QUOTE(tiskute @ 2012 01 10, 11:48)
sveikos,gal zinot mazdaug per kiek laiko gauni atsakyma del pasalpu apeliacijos?laiskas jiems su apeliacija issiustas gruodzio 10d.

Uztrunka ivairiai.Mano pavyzdys paskutines apeliacijos:issiusta rugpjucio antroj pusej,issiaiskino ir atsiunte atsakyma -gruodzio gale ax.gif Zinau atveju,kai Child Benefit'u apeliacija truko apie metus(su teismais)
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2012 01 10, 11:42)
dirbu mazoje kavinukeje take away. Tai jis ir nesirupina palengvinti man salygas. Be to kasdien uzdarant tenka stumdyt saldytuvus. Tai nemanau, kad isdirbsiu ilgai.  sedet nelabai galiu, nes tokioje darbo vietoje nepasedesi, kai pastoviai ateina klientai. Grizti vis tiek cia tikriausiai negrisiu....  bet zinau, kad laikas reikalauti kitu salygu, nes esu jau esu jau 20 savaciu nestuke.gif  ir darosi sunku. verysad.gif
Papildyta:

Tai va, nemanau, kad po tiek laiko leksiu i darba, tuo labiau, kad leliaus palikti nebus kam, o samdytis aukle neapsimoka.  g.gif

Jeigu gryzti neketini,ir esi isdirbus toj pacioj darbo vietoj 26 savaites,gali iseiti bet kada,tada gausi Maternity Alowance is valstybes,o ne is darbdavio.As taip dariau nes ir man darbas buvo per sunkus,nenorejau rizikuot vaikuciu...
Atsakyti
Sveikutes,noriu paklausti viena klausimeli gal kuri mamyte zinos,ar registruota aukle galima susirasti kuri vaikeli priziuretu nuo 5 ryto? blush2.gif

Nes rosiuosi isisdarbinti,o mano darbas nuo 5.30 h. Tai man biski keblumu kyla su auklyte,tai galvoju gal bent jau registruotos aukles apsiima nuo tokio laiko?
Atsakyti
QUOTE(vejune @ 2012 01 09, 10:31)
Labas merginos 4u.gif dirbau kaip self-employed,taciau rugseji pradejau jau dirbti kaip employ.noriu paskambinti ir pasakyti kad nebeesu self,o ar galiu atsukti atgaline data? 4u.gif

taip galit paskambint ir atsaukt atbuline data, kitu atveju, galit ta data tik irasyt i tax assessmenta kai pildysit ir nereiks nei skambint ax.gif tik NI butina paskambinti ir pranesti, kad jau neesat self employed (jie tik atbuline data priima atsaukimus) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,noriu jusu patarimo.Zodziu tvarkiausi per lietuviska firma child ir working tax,ir isejo taip,firma pradangino mano vaiko dokumentus,is pradziu sake kad siunte registruotu pastu ir kad jie atsiras,o dabar sako kad jie mano dokumentu nesiunte ir kad man jokiu dokumentu netvarke..as turiu tik ceki kad jiems sumokejau pinigus uz paslaugas,ir nezinau dabar ka daryti,pralaukta puse metu,o jie net kaltes neprisiima,pasake man kad daugiau jiems neskambinciau.O jei noriu galiu kreiptis i policija,vistiek nieko nepadarysiu.
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 01 10, 19:02)
Sveikos mamytes,noriu jusu patarimo.Zodziu tvarkiausi per lietuviska firma child ir working tax,ir isejo taip,firma pradangino mano vaiko dokumentus,is pradziu sake kad siunte registruotu pastu ir kad jie atsiras,o dabar sako kad jie mano dokumentu nesiunte ir kad man jokiu dokumentu netvarke..as turiu tik ceki kad jiems sumokejau pinigus uz paslaugas,ir nezinau dabar ka daryti,pralaukta puse metu,o jie net kaltes neprisiima,pasake man kad daugiau jiems neskambinciau.O jei noriu galiu kreiptis i policija,vistiek nieko nepadarysiu.

o jei tau doh.gif man tik paskaicius pikta pasidare doh.gif eikit i citizen advise biura ir papasakokit kas atsitiko, gal patars kaip tokia agentura patvarkyt, kad kitiem taip nepadarytu unsure.gif arba bent jau dokumentus pades atgaut g.gif ot tai lietuviai broliai sukciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 01 10, 19:02)

Paviesinkit firmos pavadinima ir butinai kreipkites i policija.Jei ir neirodysit kazko,tai nemalonumu neisvengs ta firma,gal net ir daugiau zmoniu kreipsis.Jei tylesit ,jums geriau nebus,o ta firma ir toliau nesaziningai ar neatsakingai vykdys veikla. ax.gif
Atsakyti
As ir pagalvojau apie ta biura,bet jie gal tokiais dalykais neuzsiima...tik dokumentu ir gaila
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 01 10, 19:09)
As ir pagalvojau apie ta biura,bet jie gal tokiais dalykais neuzsiima...tik dokumentu ir gaila

nueikit, papasakokit situacija ir pasakys ar uzsiima ar neuzsiima tokiais dalykais jei neuzsiima, tada kaip Maybe sake- i policija! Neleiskit tokiem sukciam issisukt! Ir pritariu Maybe- paviesinkit firmos pavadinima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simuska ir naglis @ 2012 01 10, 20:09)

Nepirmas atvejis kaip apie tai girdziu.Jus praradot vaiko dekumentus.kreipkites I HM& revenue.uzteks to kad turit ceki jie viska sutikrins ar tokia agentura pilde dekumentus del jusu,pasakykit viska kaip buvo tikrai basa neliksit.ir tikrai jie i tai atsizvelgs,beabejo ir i policija nueikit parasykit pareiskima

Atsakyti