Ir dar iskilo klausimelis? Kada anksciausiai galima iseiti motinystes atostogu UK?
Mano darbas fizinis, nestumas 20 savaiciu. Zinau , kad 25 savaiciu turiu pranesti darbdaviui iseijimo data. Bet jei tuo metu jau noreciau iseiti? Ar tai imanoma?
QUOTE(Aylin @ 2012 01 08, 16:33)
Ir dar iskilo klausimelis? Kada anksciausiai galima iseiti motinystes atostogu UK?
Mano darbas fizinis, nestumas 20 savaiciu. Zinau , kad 25 savaiciu turiu pranesti darbdaviui iseijimo data. Bet jei tuo metu jau noreciau iseiti? Ar tai imanoma?
i motinystes atostogas gali iseiti likus 11 savaiciu iki gimdimo datos
QUOTE(gedvy @ 2012 01 08, 17:08)
i motinystes atostogas gali iseiti likus 11 savaiciu iki gimdimo datos
O anksciau? nemanau, kad stovima fizini darba galesiu dirbti iki 7 menesio
QUOTE(Aylin @ 2012 01 08, 18:25)
tiksliai nezinau, bet manau, kad tik su gydytoju pagalba gali iseiti anksciau
Labas merginos dirbau kaip self-employed,taciau rugseji pradejau jau dirbti kaip employ.noriu paskambinti ir pasakyti kad nebeesu self,o ar galiu atsukti atgaline data?
QUOTE(maybe24 @ 2012 01 07, 22:51)
Rasykit,kad nenorit backdate'int ir tiek.
Workers reg card -yra home ofiso popieriai.Jei neturit,rasykit,kad nuo siu metu geguzes ju nebeisduoda,nes nereikia.
Kazkokie is menulio iskrite tie darbuotojai.
Workers reg card -yra home ofiso popieriai.Jei neturit,rasykit,kad nuo siu metu geguzes ju nebeisduoda,nes nereikia.
Kazkokie is menulio iskrite tie darbuotojai.
aciu
katik grizau is ju tai net neprase puses dok. kuriu laiske reikalavo o del worker registration card vistiek klause nors ir pasakiau, kad tokiu jau nedaro, tai dar 3 kart pasitikslino, ar man nereikia tokio dirbant as akyse tokio nemacius nes nesenai esam UK
dar klause del CB, sakiau, kad tik klaiminau ir dar nieko negaunu, paklause datos, kada klaiminau, pasakiau, tada pasake, kad kaip imanoma greiciau atnesciau laiska is CB su suma, kuri man priklausys na kaip as galiu pagreitint neaisku, kada as ji gausiu, ar galiu as prasyt, kad man atsiustu toki? Ar tai reiskia, kad kol nenunesiu jiems to laisko tai ir HB negausiu?
QUOTE(briga1 @ 2012 01 09, 16:06)
aciu
katik grizau is ju tai net neprase puses dok. kuriu laiske reikalavo o del worker registration card vistiek klause nors ir pasakiau, kad tokiu jau nedaro, tai dar 3 kart pasitikslino, ar man nereikia tokio dirbant as akyse tokio nemacius nes nesenai esam UK
dar klause del CB, sakiau, kad tik klaiminau ir dar nieko negaunu, paklause datos, kada klaiminau, pasakiau, tada pasake, kad kaip imanoma greiciau atnesciau laiska is CB su suma, kuri man priklausys na kaip as galiu pagreitint neaisku, kada as ji gausiu, ar galiu as prasyt, kad man atsiustu toki? Ar tai reiskia, kad kol nenunesiu jiems to laisko tai ir HB negausiu?
mano pazistamai tai kol neatnese dokumentu kad gauna arba CB arba CTC uz vaika tai skyre housinga tik jai vienai, po keliu savaiciu gavo CTC nunese ir tada perskaiciavo ir ant vaiko bent jau musu councile taip
o as pasikartosiu, ar gali gauti WTC jeigu esi MA? idomu ar gaunat kuri?
QUOTE(briga1 @ 2012 01 09, 13:06)
aciu
Gausi tikrai, nesvarbu, kad dar negauni CB ir WTC,CTC.. O jei ir paskambinsi del CB ir CTC,WTC i ofisa, kad ale parasytu,koki laiska, kad esi issiuntus formas ir lauki, jie tau nieko nerasys
As puse metu laukiau, bent jau kol WTC ir CTC gavau, o del CB vis dar laukiu pakeitimo..O HB gavau po menesio,kai uzpildziau.Tik as jiems visus laiskus nesdavau, kur gaudavau is CB ar WTC..kaip pvz is CB, kai grazino vaiko pasa ir gimimo liudijima..tai ir nunesiau ta lapuka..jie visas kopijas pasidaro ir lauki..Kikeviena menesi turedavau paskambinti ir pasakyti, kad vis dar laukiu ir nieko negavau ir jie pratesdavo. O kai jau gavau pirma WTC suma nunesiau jiems ir jie man perskaiciavo viska Taip, kad bukite rami turite gauti
QUOTE(Aylin @ 2012 01 08, 20:25)
Jeigu neklistu,tai motinystes atostogos yra 9 men. Isejusi anksti,turetum anksti ir grizti O,su leliu juk noresit kuo ilgiau pabuti QUOTE(Aylin @ 2012 01 08, 17:25)
Istatymiskai darbdavys turi suteikti tinkamas darbo salygas nestumo metu - jei darbo metu reikia stoveti, sakykim prie kokio konveirio, tai turi parupinti atitinkama kede, arba palengvinti darba, gal i kokia kt vieta paskirti, kur lengviau fiziskai..
QUOTE(rozeslasiukas @ 2012 01 09, 16:34)
Gausi tikrai, nesvarbu, kad dar negauni CB ir WTC,CTC.. O jei ir paskambinsi del CB ir CTC,WTC i ofisa, kad ale parasytu,koki laiska, kad esi issiuntus formas ir lauki, jie tau nieko nerasys
kaip pvz is CB, kai grazino vaiko pasa ir gimimo liudijima..tai ir nunesiau ta lapuka..
kaip pvz is CB, kai grazino vaiko pasa ir gimimo liudijima..tai ir nunesiau ta lapuka..
as tik ta laiska vieninteli ir esu gavus is CB tai ir parodziau, pasake, kad tai tik info ir jiems reik laisko su konkrecia suma, kuria gausiu pries pora men forma CB issiunciau, ai tiesa buvau gavus dar viena laiska su forma for people from abroad, nu kazkas panasaus, tai irgi uzpildziau ir issiunciau, pakolkas nieko...