sveikutes esu naujoke sitam forume
turiu problemele ir reiketu geru patarimu. su vyru issiskyrem dar kai buvo pati nestumo pradzia tai buvo kovo menesi , stovejau darbo birzoj ir likus daugiau nei menesiui iki dekretiniu isidarbinau self emploidu dirbau manikiuriste , esu susitverkius housing benefitus , gaunu dekretines is job centro. gimus dukrytei pradejau tvarkytis tax creditus visus , laukiau 4 men po 4 men gaunu laiska su didziausiu sarasu ko jiems is manes reikia , tai nuomos sutartis , cekiai is parduotuves kad tikrai perku vaikui maisteli drabuzius , nu labai daug visko , viska ka turejau jiems issiunciau. gaunu antra laiska kuriame praso dokumentu jog tikrai esu issiskyrusi su savo vyru , ir jo naujo adreso, po to praso irodymu kad tikrai dirbau manikiuriste , reklamu kaip mane rado zmones , kam dariau manikiura , kiek uzdirbau ir kiek dirbau valandu , cekiu kiek isleidau ant darbo reikmenu . na ir aisku kaip diena as nieko neturiu , su vyru oficialiai esam neissiskyre . nebezinau kur detis ka daryti , ir kodel mane taip tikrina , ne vienai draugei padejau susitvarkyti sitas pasalpas ir jos net neuzkliuvo jiems nors istikruju melavo jog yra vienisos o vat man sekaisi
busiu labai dekinga uz patarimus
gal kam teko susidurti su panasia situacija