tiksliau pasakius nelabai suprantu esmes pradzioj klausia what dates have you been in the UK since 1 May 2003?, poto klausia to, ka rasiau auksciau ir tada have you lived with your partner in the UK before?
QUOTE(briga1 @ 2011 12 18, 22:02)
tiksliau pasakius nelabai suprantu esmes pradzioj klausia what dates have you been in the UK since 1 May 2003?, poto klausia to, ka rasiau auksciau ir tada have you lived with your partner in the UK before?
jo jo, yra ten taip
man irgi buvo nelabai suvokiama, bet nesigilinau per daug, jei klausia tai ir rasai
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 18, 23:59)
isvertus reiketu suprasti, kad kalba ateina apie salis, kuriose buvo jusu partneris ir laikas, nuo - kada.
man rodos turetu buti nurodyta, kad per 3 metus
man rodos turetu buti nurodyta, kad per 3 metus
as taip ir suprantu, bet pries tai parasiau kad buvom UK nuo tada ir tada tai kam jie dar klausia sito o visad buvo LT isskyrus 1 men pries 5 m ir dabar
QUOTE(briga1 @ 2011 12 18, 22:06)
as taip ir suprantu, bet pries tai parasiau kad buvom UK nuo tada ir tada tai kam jie dar klausia sito o visad buvo LT isskyrus 1 men pries 5 m ir dabar
cia matyt to ir klausia ar buvo gryzes i LT ar kokia kita sali
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 19, 00:09)
cia matyt to ir klausia ar buvo gryzes i LT ar kokia kita sali
tai cia gal turi omeny nuo tos datos kai pirma kart buvom Uk ir isvykom iki tada kai vel grįzom i UK ?
As noreciau paklausti kur kreiptis del neigalumo nustatymo? Gal kas susiduret su visa tvarka UK?
QUOTE(zagsuliukas @ 2011 12 19, 00:13)
As noreciau paklausti kur kreiptis del neigalumo nustatymo? Gal kas susiduret su visa tvarka UK?
gaila, kad negaliu padet siuo klausimu, nesu susidurus
QUOTE(briga1 @ 2011 12 18, 22:13)
tai cia gal turi omeny nuo tos datos kai pirma kart buvom Uk ir isvykom iki tada kai vel grįzom i UK ?
taip, jie nori zinoti apie visus ilgesnius isvykimus is salies.
QUOTE(zagsuliukas @ 2011 12 18, 22:13)
mano Mb pirma ejo pas GP.
Dolyte, dekui
ka atsaket i toki klausima how long do you intend to live in the UK? galvoju kaip cia geriau parasyt (angliskai) planuojam ilgam
QUOTE(briga1 @ 2011 12 18, 22:26)
ka atsaket i toki klausima how long do you intend to live in the UK? galvoju kaip cia geriau parasyt (angliskai) planuojam ilgam
o jeigu tiesiog for long time . Ar norit kazka placiau?
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 19, 00:28)
o jeigu tiesiog for long time . Ar norit kazka placiau?
kuo maziau rasyt, tuo geriau, aciu
Papildyta:
Is or was your partner getting a Social Security benefit while they were living in Lithuania?
ir prie mano duomenu buvo toks klausimas, tai jei pvz. parasiau kad gaudavaom tai prie vyro duomenu ta pati rasyt? tai negi as gaudavau, o jis ne