Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(s-m-a-i-l @ 2014 10 12, 14:18)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na negaliu atsidziaugti ir nepasidalinti pirkiniu. Kai stebejome per puasntros paros surinko 7l. Per savaite is 82% pasiekta 60, jungiama vakarais ir paliekama per nakti. Super daiktas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif reiktu jusu patarimo, pas mus 3aukstu namas, nedidelis apie 100kv. Kaip geriau daryti? Pirkti viena galinga ar 3 maziau galingus bet i kiekviena auksta? Esu siek tiek pasimetus ir apie dregmes surinktuvus belabai ka ismanau :/
Atsakyti
QUOTE(tangelo @ 2014 10 19, 22:06)
Sveikos mamytes smile.gif reiktu jusu patarimo, pas mus 3aukstu namas, nedidelis apie 100kv. Kaip geriau daryti? Pirkti viena galinga ar 3 maziau galingus bet i kiekviena auksta? Esu siek tiek pasimetus ir apie dregmes surinktuvus belabai ka ismanau :/
Maždaug našumo 10 ltr/para. Jeigu atsibos nešioti teks 3 tokius pirkti.
Atsakyti
QUOTE(tangelo @ 2014 10 19, 21:06)

Sunkokas bent jau mūsų jei laiptais reikėtų patampyti nenorėčiau. Mano patarimas pirkti vieną, statyti pirmame aukšte stebėti padėtį, o tada žiūrėti ko dar reikia, drėgmė eina į apačią, todėl aš dėčiau I a. smile.gif
Atsakyti
Dekui labai uz atsakymus, cia maciau visi labai giria meaco dd8l, bet kiek paskaiciau jis iki 70kv. m tinka. Ar tikrai neuzteks jo galios mums? Galvojau nusipirkt pradziai viena ir pakaitom tai i viena auksta pastatyt tai i kita. Dar svarbu, kad gyvename UK, manau dregme cia didesne..
Atsakyti
Norėjau paklausti tų, kas turi Oro sausintuvą SUPRA BTI 2, ar labai šiltą orą išpučia?Kaip su tuo tvarkotės vasarą, kai nereikia papildomos šilumos?O gal eina tą išpučiamą šilumą kažkaip reguliuoti? g.gif
Papildyta:
Ir dar, prie to paties-ar naudojate sausintuve esantį jonizatorių?Ar naudinga funkcija?
Atsakyti
QUOTE(Nerinma @ 2014 10 23, 09:06)
Norėjau paklausti tų, kas turi Oro sausintuvą SUPRA BTI 2, ar labai šiltą orą išpučia?Kaip su tuo tvarkotės vasarą, kai nereikia papildomos šilumos?O gal eina tą išpučiamą šilumą kažkaip reguliuoti? g.gif

Vasarą langus pilnai laikau atidarytus 4u.gif
Išpučiamo oro šiluma nereguliuoja 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą...Na, truputėlį gaila, nes vasarą pas mus laaabai karšta. Oi, kaip sunku išsirinkti sausintuvą, kai nelabai juose nusimanau, jau šią temą kelintą kartą skaitau ir niekaip neišsirenku... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(tangelo @ 2014 10 20, 17:58)
Dekui labai uz atsakymus, cia maciau visi labai giria meaco dd8l, bet kiek paskaiciau jis iki 70kv. m tinka. Ar tikrai neuzteks jo galios mums? Galvojau nusipirkt pradziai viena ir pakaitom tai i viena auksta pastatyt tai i kita. Dar svarbu, kad gyvename UK, manau dregme cia didesne..
Aš geriau pirkčiau 10 litrų Argos už 130 svarų be akcijų. Efektyvumas butu dvigubai didesnis, nors ir svoris irgi...
Atsakyti
Sveikos,
naka, atejo metas is man isigyti si aparata. Tik su vyru niekaip neapsisprendziam, kuri pirkti: as labiau linkus prie cia isgirto Maeco DD8L, o vyras prie TROTEC TTK 50S
Kaip manote, katra pasirinkti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agni751: 25 spalio 2014 - 18:24
QUOTE(agni751 @ 2014 10 25, 19:24)
Sveikos,
naka, atejo metas is man isigyti si aparata. Tik su vyru niekaip neapsisprendziam, kuri pirkti: as labiau linkus prie cia isgirto Maeco DD8L, o vyras prie TROTEC TTK 50S
Kaip manote, katra pasirinkti???

Maeco DD8L ryžkiai laimi pagal tech.duomenys, tai vyras tikrai turėjo pastebėti cool.gif
Atsakyti