Jeigu Meaco ir daugiau sunaudoja elektros energijos, bet pojūtis kai išpučiamas šiltas oras daug malonesnis lyginant su šalto oro išpūtimu iš kompresorinių surinkėjų Labai džiaugiuos, kad turėjau galimybę išbandyt kompresorinį, bet įsigyt visai kitokį.
msn29, spėju Jūsų teorinės žinios susiję su jūsų specialybe?
Man nepatinka adsorbcinių drėgmės surinkėjų reklamavimo būdas. Būtinai jie vaizduojami kaip kur kas pranašesni už kompresorinius. Kad kompersorinis prietaisas tarnaus ilgai nėra abejonių, o įdomu koks adsorbcinių drėgmės surinktuvų resursas? Dar nepatinka ir tai, kad Meaco (UK) ir Supra (Prancūzija) siūlanti adsorbcinius drėgmės surinkėjus, patys jų negamina, o užsako Kinijoje.
Man nepatinka adsorbcinių drėgmės surinkėjų reklamavimo būdas. Būtinai jie vaizduojami kaip kur kas pranašesni už kompresorinius. Kad kompersorinis prietaisas tarnaus ilgai nėra abejonių, o įdomu koks adsorbcinių drėgmės surinktuvų resursas? Dar nepatinka ir tai, kad Meaco (UK) ir Supra (Prancūzija) siūlanti adsorbcinius drėgmės surinkėjus, patys jų negamina, o užsako Kinijoje.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 23, 12:48)
msn29, spėju Jūsų teorinės žinios susiję su jūsų specialybe?
Iš dalies.QUOTE
Man nepatinka adsorbcinių drėgmės surinkėjų reklamavimo būdas.
Kiek aš suprantu prie adsorbcinių priklauso ir kompresoriniai, joks čia kitas būdas, tik realizavimas skirtingas. Mane irgi pyktina ne gaminiai, bet melaginga reklama.QUOTE
Kad kompersorinis prietaisas tarnaus ilgai nėra abejonių, o įdomu koks adsorbcinių drėgmės surinktuvų resursas?
Nelabai didelis resursas ir kompresorinių (variklis). Bet manau elektroninių resursas vienareikšmiškai mažesnis.QUOTE
Dar nepatinka ir tai, kad Meaco (UK) ir Supra (Prancūzija) siūlanti adsorbcinius drėgmės surinkėjus, patys jų negamina, o užsako Kinijoje.
Tai todėl kad nebeliko gamyklų vakaruose. Nebent bandomąja partija gamina pas save. Aš netikiu kad šiais laikais galima Lietuvoje pirkti pagaminta Anglijoje, Amerikoje, Vokietijoje technika. Ji tikriausiai bus arba sena arba pagaminta pačio namo rūsyje.QUOTE(msn29 @ 2013 12 23, 17:35)
Aš netikiu kad šiais laikais galima Lietuvoje pirkti pagaminta Anglijoje, Amerikoje, Vokietijoje technika. Ji tikriausiai bus arba sena arba pagaminta pačio namo rūsyje.
Nėra gal jau taip blogai. Aš kaip galėdamas stengiuosi išvengti Kinijoje pagamintų daiktų ir pavyksta (nors ir sunkiai). Turiu neseniai įsigytų daiktų pagamintų Austrijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Malaizijoje, Rumunijoje, Vietname, Italijoje, Lietuvoje. Gaminu baldus ir baldų gamyboje nenaudoju beveik nieko pagaminto Kinijoje, nors ir baldų gamyboje yra kiniškų medžiagų ir suprantama jos pigesnės. Naudoju medžiagas pagamintas Austrijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Italijoje, Japonijoje, Ispanijoje, Turkijoje.
Tik vienos rūšies varžtus kurie pagaminti Taivane naudoju.
Dėkoju Jums, msn29, už atsakymus. Pasirinkimas krypsta link Aerial firmos. Turiu vilties, kad jie drėgmės surinktuvus vis dar gamina Vokietijoje.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 23, 23:21)
Nėra gal jau taip blogai. Aš kaip galėdamas stengiuosi išvengti Kinijoje pagamintų daiktų ir pavyksta (nors ir sunkiai). Turiu neseniai įsigytų daiktų pagamintų Austrijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Malaizijoje, Rumunijoje, Vietname, Italijoje, Lietuvoje. Gaminu baldus ir baldų gamyboje nenaudoju beveik nieko pagaminto Kinijoje, nors ir baldų gamyboje yra kiniškų medžiagų ir suprantama jos pigesnės. Naudoju medžiagas pagamintas Austrijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Latvijoje, Italijoje, Japonijoje, Ispanijoje, Turkijoje.
Tik vienos rūšies varžtus kurie pagaminti Taivane naudoju.
Aš kiek kitos nuomonės apie Kinija. Anksčiau buvo 3 pagrindiniai gamybos banginiai US, UK, DE. Aišku Japonija, bet ten kiekiai ne tokie. Kitur buvo mažiau gaminama, o iš čia gamybos kultūra, kokybė ne ta. Sunku sukurti gera daiktą dykumoje. Bet paskutiniais metais tie banginiai išvežė savo įranga, išsiuntė inžinierių, vadovų į Kinija. Ir ten dabar pagrindinis gamybos banginis. Aišku liko dar ten gamybos rūsyje, pardavimo broko smulkiems pirkėjams tendencijos. Bet ir jie mažėja, augant gamybai ir brangstant darbo jėgai. Mano patirtis didžioje gamyboje rodo kad sunku sekasi konkuruoti Lietuvai su Kinija, net ir gavus milžiniška investicija, pirkus pati naujausia Japonu gamybos įranga. Gale viskas krypsta prie patikrintos schemos: pirkti prekė Kinijoje, nulupti "Made in China", užklijuoti "Made in ES" ir parduoti 5 kart brangiau su šūkiu "Pirk kokybiška preke iš Europos, o ne Kinišką šlamštą" Aišku tam reikia pirkti dideliais kiekiais ir tartis dėl geros kokybės už atitinkančia kaina, o ne papigai.Tik vienos rūšies varžtus kurie pagaminti Taivane naudoju.
Dėkoju Jums, msn29, už atsakymus. Pasirinkimas krypsta link Aerial firmos. Turiu vilties, kad jie drėgmės surinktuvus vis dar gamina Vokietijoje.
Žinant gamybos apimti Europoje misija atrodo mažai tikėtina.
na va galiu ir as pasidziaugti is namo istraukiamais litrais vandens. issinuomojom dregmes surinkeja ,per para laiko traukia max 40ltr. pas mus per para istrauke 13ltr,dbr iskeliavo i antra namo auksta. sekmingai darbuojas toliau. dregme buvo nuo 55 iki 70%,kaip kurioj erdvej. ziuresim kiek bendroj sumoj per 4 paras is namu bus istraukta vandens.
Ar yra čia tokių (arba žino tokių žmonių) kuriems drėgmės surinkėjo prireikė po namo renovacijos?
QUOTE(acteeno @ 2013 11 30, 22:18)
Sveiki,
Na štai atėjo ir mums metas pasiplanuoti šį pirkinį. Butas 3-jų kambarių, kampinis, paskutinis aukštas, perestroikos laikų statybos brokas. Drėgmė laikosi apie 55-60 dieną (vėdinama pastoviai), naktį kyla ir iki 80. Nors ir 18 laipsnių pastoviai, bet šalta. Žinoma yra ir pelėsis. Su juo kovoju jau kokie 5 metai.
Galvoju apie Meaco DD8L arba Supra BTI2, kompresorinius atmečiau iškart. Koks gi vis dėl to skirtumas tarp jų? Meaco turi kažką susijusio su ventiliatoriaus darbu, kažkas susijusio su ekonomiškesnėmis elektros sąnaudomis. Kas naudojate šiuos įrenginius, gal galite pakomentuoti? Nes atsiliepimų ne itin daug... O ir pardavėjų taip pat. Esantys nelabai linkę derėtis... O situacija dabar tokia, kad neišeina mokėti daugiau nei 750,-, juk nepirksiu kompresoriaus vien dėl to, kad pigesnis.
Na štai atėjo ir mums metas pasiplanuoti šį pirkinį. Butas 3-jų kambarių, kampinis, paskutinis aukštas, perestroikos laikų statybos brokas. Drėgmė laikosi apie 55-60 dieną (vėdinama pastoviai), naktį kyla ir iki 80. Nors ir 18 laipsnių pastoviai, bet šalta. Žinoma yra ir pelėsis. Su juo kovoju jau kokie 5 metai.
Galvoju apie Meaco DD8L arba Supra BTI2, kompresorinius atmečiau iškart. Koks gi vis dėl to skirtumas tarp jų? Meaco turi kažką susijusio su ventiliatoriaus darbu, kažkas susijusio su ekonomiškesnėmis elektros sąnaudomis. Kas naudojate šiuos įrenginius, gal galite pakomentuoti? Nes atsiliepimų ne itin daug... O ir pardavėjų taip pat. Esantys nelabai linkę derėtis... O situacija dabar tokia, kad neišeina mokėti daugiau nei 750,-, juk nepirksiu kompresoriaus vien dėl to, kad pigesnis.
Labas, kodėl pasirinkote Meaco DD8L, ne Supra?
V.
QUOTE(vanse @ 2014 01 13, 17:11)
Laba, pas Supra kazkas ten su ventiliatorium, lyg ir jis pastoviai sukasi, nezinau.
QUOTE(acteeno @ 2014 01 13, 20:33)
Laba, pas Supra kazkas ten su ventiliatorium, lyg ir jis pastoviai sukasi, nezinau.
o dar klausimas, kaip su visais filtrais? kas kiek laiko reikia keisti?
Sveiki. Noreciau paklausti tu kas turi meaco. Ar pas jus jis issijungdineja? Nes pas mane nuo gruodzio men veikia neissijungdamas, nors dregme patalpoi rodo 42-48. Tas venteletorius nenustoja suktis.