Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(maltakava @ 2013 10 26, 07:34)
Pas mane irgi apie 50lt.
Papildyta:

Jus gal maziau jungiat tuomet.Nes pas mus nuosavas namas ir nera skirtumo kurenama ar ne,dregmes vistiek visur pilna pas mus. doh.gif

na kai kvadratura didele tai tuomet ir laikot ji ijungta ilgai. bute per 2-3 val iki 50 proc nukrenta, tiesiog nera reikalo laikyti ijungta visa para, ilgiau laikydavau kai rubus isdziaudavau
Atsakyti
pas mane irgi namas bet nedidelis tai laikau per visa diena ijungta ir nesvarbu kurenam ar ne dregmes pilna, o surinkejas pas mane bti 2 supra
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 26, 13:26)
pas mane irgi namas bet nedidelis tai laikau per visa diena ijungta ir nesvarbu kurenam ar ne dregmes pilna, o surinkejas pas mane  bti 2 supra

O kokios pas jus elektros sanaudos?
Atsakyti
ps mane per para 12 kw prisuko
norejau paklaust jei laikai sausintuva maziausiu ventiletoriaus greiciu ar elektros maziau tuomet ima?aciukas
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 10 26, 13:47)
O kokios pas jus elektros sanaudos?

apie 100 kilovatu dasideda per men
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 26, 12:26)
pas mane irgi namas bet nedidelis tai laikau per visa diena ijungta ir nesvarbu kurenam ar ne dregmes pilna, o surinkejas pas mane  bti 2 supra

tai kazin is kur ta dregme randasi g.gif jei jau sildymas pradetas tai turetu sausiau buti g.gif pas mus radiatoriai sildo normaliai tai is po nakties net nosis issauseja, jokios dregmes nebera kai pradejo sildyti.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 27, 23:14)
tai kazin is kur ta dregme randasi  g.gif  jei jau sildymas pradetas tai turetu sausiau buti  g.gif  pas mus radiatoriai sildo normaliai tai is po nakties net nosis issauseja, jokios dregmes nebera kai pradejo sildyti.

nezinau is kur ta dregme, jau antras menuo jungiu surinkeja tai surinkimas vandens nemazeja, bet mes ir nesikurenam tiek kad kvepuot nebutu kuom, naktim isvis nekurenam kolkas
surinkejo nereikia tik vasara, pernai kol nenusipirkom jo tai isvis buvo baisu, pelesis visur isimete, apacios prisildyt nejo net pastoviai kurenant, vaikai sirgo be perstojo, tai dabar vis jungiu tai jaucias namie kad nebera dregmes, bet tik nejun kiek tuoi jos is kazkur baisei prisirenka
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 27, 23:46)
nezinau is kur ta dregme, jau antras menuo jungiu surinkeja tai surinkimas vandens nemazeja, bet mes ir nesikurenam tiek kad kvepuot nebutu kuom, naktim isvis nekurenam kolkas
surinkejo nereikia tik vasara, pernai kol nenusipirkom jo tai isvis buvo baisu, pelesis visur isimete, apacios prisildyt nejo net pastoviai kurenant, vaikai sirgo be perstojo, tai dabar vis jungiu tai jaucias namie kad nebera dregmes, bet tik nejun kiek tuoi jos is kazkur baisei prisirenka

o procentais kiek pas tave dregmes? dingo pelesis?
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 27, 23:46)

kokia drėgmė pas jus,na kiek rodo matuokle skaiciukai koki? pas mus 60-65 tai cia kazin kaip as suprnatu kiek raso tai normali dregme namuose tokia
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 27, 22:46)

na pas mus nera verdantys radiatoriai, bet dabar ir lauke dar pakankamai silta. nors ziema kai temperatura mazesne tai irgi nera jokios dregmes. pas mane ta dregnumo beda buna tik pavasari kai nebesildo ir rudeni kol dar sildymas nepajungtas. pelydavo aplink langus labai.
Atsakyti
mergaites o kodel reik 50 proc. daryt o ne 40 dregme? [ant aparato turiu omeny?
ir dar jei 3 ventiliatoriai tai jei maziausias greitis tai ir elektros maziausiai ima ar nepriklauso?aciukas
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2013 10 28, 11:18)
mergaites o kodel reik 50 proc. daryt o ne 40 dregme? [ant aparato turiu omeny?
ir dar jei 3 ventiliatoriai tai jei maziausias greitis tai ir elektros maziausiai ima ar nepriklauso?aciukas

Šiluminei savijautai didelę reikšmę turi oro drėgnis, kuris turėtų būti tarp 40-60 proc. santykinės drėgmės.Drėgmė patalpose yra vienas iš veiksnių, veikiančių žmogaus šiluminę savijautą. Esant drėgnam orui, susidaro geresnės sąlygos šilumos atidavimui, todėl žmogaus organizmas labiau atšąla ir jaučia šaltį, nors patalpos temperatūra yra palyginti aukšta. Sudrėkę drabužiai ir patalynė blogai apsaugo nuo šalčio. Sudrėkusių sienų laidumas šilumai yra žymiai didesnis, jų temperatūra žemesnė, todėl tarp žmogaus kūno ir sienų susidaro didesnis temperatūros skirtumas, dėl ko padidėja šilumos atidavimas ir kūnas labai atšąla. Kūno atšalimas gali paaštrinti sąnarių ligas, reumatą, kvėpavimo sistemos ligas bei peršalimus. Drėgnoje aplinkoje geriau išsilaiko mikroorganizmai ir virusai, todėl yra geros sąlygos infekcijai plisti. Sudrėkus sienoms, jose pradeda veistis pelėsiniai grybeliai, kurie skleidžia nemalonų kvapą, palieka tamsias dėmes ant sienų, lubų ar apmušalų, gali alergizuoti organizmą. Ypač jautrūs šiuo atžvilgiu yra vaikai. Kovoti su grybeliais yra labai sunku, dažnai tenka pašalinti visas grybelių paliestas sienų ar lubų dalis, naudoti dezinfekcines medžiagas, kurios vėl gi neigiamai veikia sveikatą.
todel ir darom 50 kad per viduriuka butu smile.gif
manau kad elektros ims tiek pat kad ir kokia programa naudotumet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 28 spalio 2013 - 14:31