Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(muti4 @ 2013 10 22, 16:50)
laba

skubiai reik surinkejo nes dregna taip kad spintose rubai slapi
perskaiciau abi tems
vieni daug elektros kiti burzgia

ka manot apie si
bukit geros parasykit jei ka girdejot nes vakare pirkt zadu

http://www.b-a.lt/ku...kamu-pristatymu

arba apie si manau

http://www.drekintuv...?id_product=215

didelis aciu uz jusu pasisakymus
Papildyta:
jei nesunku i az

žaisliniai sitie
QUOTE(muti4 @ 2013 10 23, 13:48)
mergaites jus nuostabios
nusprendziau issimoketinai toki isigyt ka manot?
parasykit nes uz val. jau perku

http://www.orosprend...usintuvas-supra
apie toki maniau bet perkaiciau cia temoj kad vienai mamytei kvapas nepatiko
apie si neradau nei vieno blogo zodzio ka manot parasykit l. man svarbu
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gal neblogas daikciukas tik talpa maza reikės daznokai pilti vandenuka jei jo tikrai daug yra,kiek rode pas jus namuose dregems jei jau ji turite?mes ir is oro sprendimu pirkome,malonus jie pataria..
Atsakyti
O mes vat prieš kokias kelias savaites paprastą "ANSULT" už 350Lt, tai džiaugiamės neatsidžiaugiam. Bakelio talpa 3l, bet tas man netrukdo. Galingumas jo skirtas 40-60kv.m. patalpoms, o el.sąnaudos visai juokingos. Pats išsijungia, kai susinormalizuoja drėgmės kiekis namuose. Pelėsiais nebedvokia namuos, daiktai nebepelyja, namuos šilčiau pasidarė smile.gif
Ir tas triukšmas apie kurį visi kalba- po poros dienų prie jo tiesiog pripranti, jis tik švelniai ūžia smile.gif Jokio kvapo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2013 10 23, 18:34)
O mes vat prieš kokias kelias savaites paprastą "ANSULT" už 350Lt, tai džiaugiamės neatsidžiaugiam. Bakelio talpa 3l, bet tas man netrukdo. Galingumas jo skirtas 40-60kv.m. patalpoms, o el.sąnaudos visai juokingos. Pats išsijungia, kai susinormalizuoja drėgmės kiekis namuose. Pelėsiais nebedvokia namuos, daiktai nebepelyja, namuos šilčiau pasidarė smile.gif
Ir tas triukšmas apie kurį visi kalba- po poros dienų prie jo tiesiog pripranti, jis tik švelniai ūžia smile.gif Jokio kvapo nėra smile.gif

sakykit o kiek dregmes pries tai buvo jusu namuos? ir po kiek vandens surenka?
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2013 10 23, 17:38)
sakykit o kiek dregmes pries tai buvo jusu namuos? ir po kiek vandens surenka?

85-90proc.
Per pirmas porą dienų išpylėm apie 10l vandens. Dabar jau po porą litrų būna iš patalpos/virtuvės/kambario.
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2013 10 23, 13:43)
JUS NUOSTABI ACIUUUUUUUUUUUUUU
http://www.orosprend...vas-bti-2-supra SI KA TIK ISIGIJAU
veiducka IR JUMS ACIU LABAI

Geras sprendimas. Turiu - esu labai patenkinta. Pradžioje vandens surinks greitai, talpa užsipildys ir reikės išpilynėti dažnai. Bet paskui viskas nusistovės ir džiaugsitės sausuma, šiluma ir tyla ( tikrai tyliai veikia mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 10 24, 23:07)
Geras sprendimas. Turiu - esu labai patenkinta. Pradžioje vandens surinks greitai, talpa užsipildys ir reikės išpilynėti dažnai. Bet paskui viskas nusistovės ir džiaugsitės sausuma, šiluma ir tyla ( tikrai tyliai veikia  mirksiukas.gif )

aciu mergaites atsidziaugt negaliu tik bijau apie elektra pagalvojus:}
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2013 10 25, 17:18)
aciu mergaites atsidziaugt negaliu tik bijau apie elektra pagalvojus:}

neima jie daug elektros. musu vos ne pastoviai visa men ejo tai apie 10 -15 lt daugiau uz elektra buvo
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 25, 19:12)
neima jie daug elektros. musu vos ne pastoviai visa men ejo tai apie 10 -15 lt daugiau uz elektra buvo

Na pas mus tai sanaudos elektros daug daugiau pasijaute.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 25, 19:12)

QUOTE(maltakava @ 2013 10 25, 20:11)

man irgi dau daugiau apie 50 lt daugiau iseina laikant tik diena ijungta
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 10 25, 19:11)

o koks pas jus aparatas? maniskis master 0,37 kw
Papildyta:
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 25, 20:59)

visa diena laiket? pas mane kvadratura nedidele, 2 kambariu butas, laikydavau irgi po kelias val. kartais kai diena sauleta ryte jungt nereikdavo, ant vakaro. kartais ir visa diena jei rubus isdziaudavau... nuo oro priklausydavo. dabar jau sildymas pajungtas tai ir seip labai sausa, tai nebejungiu.
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 25, 21:59)

Pas mane irgi apie 50lt.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 10 25, 22:04)
o koks pas jus aparatas? maniskis master 0,37 kw
Papildyta:

visa diena laiket? pas mane kvadratura nedidele, 2 kambariu butas, laikydavau irgi po kelias val. kartais kai diena sauleta ryte jungt nereikdavo, ant vakaro. kartais ir visa diena jei rubus isdziaudavau... nuo oro priklausydavo. dabar jau sildymas pajungtas tai ir seip labai sausa, tai nebejungiu.

Jus gal maziau jungiat tuomet.Nes pas mus nuosavas namas ir nera skirtumo kurenama ar ne,dregmes vistiek visur pilna pas mus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 26 spalio 2013 - 07:34
Padariau eksperimentą biggrin.gif
Dieną padžiovus skalbinius vonioje kurioje 20 C temp. ijungus drėgmės surinkėją 1 val ant skalbinių džiovinimo funkcijos temp pakyla iki 25 C. Su pertraukomis užtenka 4 kartus po val ijungti ir ryte skalbiniai sausi thumbup.gif
O el.sąnaudas galit kievienas pasiskaičiuoti pagal savo aparato tech.duomenys 4u.gif
Atsakyti