Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(muti4 @ 2013 10 22, 18:51)
aciu jum uz az zinute  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
o ka rekomenduotumet is pigesniu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ?
svarbu kad neburgstu kad elektra taupytu ir silta butu  doh.gif  doh.gif  iki 600
aciu l.

Arba skirkit daugiau pinigų, arba sumažinkit reikalavimus drėgmės surinktuvui 4u.gif
Nusipirkę pigiau ir silpnesnį turėsit pastoviai laikyti ijungtą, o tai ir el.sąnaudos ir triukšmas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2013 10 22, 20:26)
Arba skirkit daugiau pinigų, arba sumažinkit reikalavimus drėgmės surinktuvui  4u.gif
Nusipirkę pigiau ir silpnesnį turėsit pastoviai laikyti ijungtą, o tai ir el.sąnaudos ir triukšmas  4u.gif

Turiu šį, super thumbup.gif
http://www.derekis.l...ai/product/dd8l

Paliginimas dydžių ir veikimo garso
http://www.youtube.c...h?v=KkEwW-R1hj0
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 10 22, 19:30)
Arba skirkit daugiau pinigų, arba sumažinkit reikalavimus drėgmės surinktuvui  4u.gif
Nusipirkę pigiau ir silpnesnį turėsit pastoviai laikyti ijungtą, o tai ir el.sąnaudos ir triukšmas  4u.gif
Papildyta:
Turiu šį, super  thumbup.gif
http://www.derekis.l...ai/product/dd8l

Paliginimas dydžių ir veikimo garso
http://www.youtube.c...h?v=KkEwW-R1hj0

o jums patogu kad bakelis tik dvieju litru, nes as kai tarkim sudziaunu rubus ir palieku kur prie vonios tai per kelias val man tuos 2 litrus surenka, kazkaip ispilineti tektu daznokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 10 22, 20:57)
o jums patogu kad bakelis tik dvieju litru, nes as kai tarkim sudziaunu rubus ir palieku kur prie vonios tai per kelias val man tuos 2 litrus surenka, kazkaip ispilineti tektu daznokai  g.gif

Daugiausia vandens surenkama džiovinimo funkcijai veikiant. Vonioje pažiaunu skalbinius, pridarau duris ir įjungiu. Bet daugiau kaip 2 val nejungiu, nes per tiek laiko sausa ir karšta pasidaro kaip pirtį biggrin.gif tada tokioje šilumoje ir taip rūbai džiūna, kai atvėsta vėl ijungiu 4u.gif Ištisai kelias val niekada nelaikau ijungto, nėra reikalo, bet jeigu bijot kad per daug nesusirinktu vandens juk laikmatis yra, kiek užprogramuosit tiek ir veiks, išpilsit vandenį ir vėl ijungit 4u.gif
Atsakyti
as turiu irgi toki tai ta bakelio talpa man ne kiek nekliudo, as drabuziu dziovinimui jo nenaudoju, bet jei reiktu galima prijungt vamzdeli imest i vonia tada nubegs vanduo juo
man jis labai patinka kad ispucia silta ora tai visai neblogai pasyla kambarys
Atsakyti
Kiekvienai pelėdai savas vaikas gražiausias biggrin.gif

QUOTE(Jofky @ 2013 10 22, 21:06)
1. Daugiausia vandens surenkama džiovinimo funkcijai veikiant.
2.  Vonioje pažiaunu skalbinius, pridarau duris ir įjungiu. Bet daugiau kaip 2 val nejungiu, nes per tiek laiko sausa ir karšta pasidaro kaip pirtį  biggrin.gif
3. tada tokioje šilumoje ir taip rūbai džiūna, kai atvėsta vėl ijungiu  4u.gif 
4. Ištisai kelias val niekada nelaikau ijungto, nėra reikalo,
5. bet jeigu bijot kad per daug nesusirinktu vandens juk laikmatis yra, kiek užprogramuosit tiek ir veiks, išpilsit vandenį ir vėl ijungit  4u.gif

1. Pilnai sutinku, nes visi jie veikia tada didžiausiu galingumu drinks_cheers.gif
2. Tikrai neperdėkit ax.gif Pakelia temperatūrą keliais laipsniais,bet tikrai nuo 18 laipsnių iki 30 neprišildo ax.gif Ne kelių kilovatų galingumo jie smile.gif
3.Šaunu jei galit tiek skirt laiko džiūstantiems rūbams 4u.gif Tikrai ne visi tiek gali.
4. Vonioje- taip (galbūt), bet kitose didesnėse patalpose tikrai 2 valandos, tai tik lašas jūroj.
5. O pas jus prisipildžius talpai jis neišsijungia? "Taimerio" paskirtis tikrai ne ta, kuriai jūs naudojat g.gif

QUOTE(Deimantilija @ 2013 10 22, 21:09)
as turiu irgi toki tai ta bakelio talpa man ne kiek nekliudo, as drabuziu dziovinimui jo nenaudoju, bet jei reiktu galima prijungt vamzdeli imest i vonia tada nubegs vanduo juo
man jis labai patinka kad ispucia silta ora tai visai neblogai pasyla kambarys

O jei kambary naudoju kur vamzdelį jungt? biggrin.gif

Žodžiu, mano nuomonė tokia, kad dar nei vienas kas naudoja garų surinktuvą, dar nesiskundė per didele talpa biggrin.gif
Pas maniškį 5,5l, tai kentėt galima, nepykčiau jei ir didesnė būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 23, 07:34)
Kiekvienai pelėdai savas vaikas gražiausias biggrin.gif
1. Pilnai sutinku, nes visi jie veikia tada didžiausiu galingumu drinks_cheers.gif
2. Tikrai neperdėkit ax.gif Pakelia temperatūrą keliais laipsniais,bet tikrai nuo 18 laipsnių iki 30 neprišildo ax.gif Ne kelių kilovatų galingumo jie smile.gif
3.Šaunu jei galit tiek skirt laiko džiūstantiems rūbams 4u.gif Tikrai ne visi tiek gali.
4. Vonioje- taip (galbūt), bet kitose didesnėse patalpose tikrai 2 valandos, tai tik lašas jūroj.
5. O pas jus prisipildžius talpai jis neišsijungia? "Taimerio" paskirtis tikrai ne ta, kuriai jūs naudojat g.gif
O jei kambary naudoju kur vamzdelį jungt? biggrin.gif

Žodžiu, mano nuomonė tokia, kad dar nei vienas kas naudoja garų surinktuvą, dar nesiskundė per didele talpa biggrin.gif
Pas maniškį 5,5l, tai kentėt galima, nepykčiau jei ir didesnė būtų  blush2.gif

Jūs ten ką skalbyklą turit? blink.gif
Ką reiškia ne visi tiek laiko gali skirti skalbinių džiovinimui? g.gif
Suradot problemas, ten kur jų nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 10 23, 08:14)
Jūs ten ką skalbyklą turit?  blink.gif 
Ką reiškia ne visi tiek laiko gali skirti skalbinių džiovinimui?  g.gif
Suradot problemas, ten kur jų nėra  cool.gif

Ne, neturiu biggrin.gif Pas mane buitinis drėgmės surinkėjas, tikrai ne pramoninis doh.gif lotuliukas.gif

Na, pati rašėt, kad po 2val išjungiat, po to atvėsus patalpai vėl įjungiat g.gif Tai supratau, kad ir tikrinat kas pora valandų biggrin.gif
Kai aš pvz dirbu iki vakaro, grįžus namo irgi ne skalbiniai svarbiausia, tai tiesiog įjungiu ryte ir palieku. Prisipildžius talpai jis pats išsijungia ax.gif
Pas mus namuose apie 25 laipsniai šilumos, tai prisipildo maždaug po 10-12val. Vakare tiesiog išpilu vandenį, skalbiniai jau sausi būna.

Problemų neieškau mirksiukas.gif Tik norėjau iš patirties pasakyt, kad didesnė talpa vandeniui ir didesnis galingumas ( jei rašo 20l/24h, tai realiai perpus mažiau renka) tikrai nepamaišo mirksiukas.gif Nebent yra galimybę kas pora valandų tikrint talpą.

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 10 23, 09:24)
Ne, neturiu biggrin.gif Pas mane buitinis drėgmės surinkėjas, tikrai ne pramoninis doh.gif  lotuliukas.gif

Na, pati rašėt, kad po 2val išjungiat, po to atvėsus patalpai vėl įjungiat g.gif Tai supratau, kad ir tikrinat kas pora valandų biggrin.gif
Kai aš pvz dirbu iki vakaro, grįžus namo irgi ne skalbiniai svarbiausia, tai tiesiog įjungiu ryte ir palieku. Prisipildžius talpai jis pats išsijungia ax.gif
Pas mus namuose apie 25 laipsniai šilumos, tai prisipildo maždaug po 10-12val. Vakare tiesiog išpilu vandenį, skalbiniai jau sausi būna.

Problemų neieškau mirksiukas.gif Tik norėjau iš patirties pasakyt, kad didesnė talpa vandeniui ir didesnis galingumas ( jei rašo 20l/24h, tai realiai perpus mažiau renka) tikrai nepamaišo mirksiukas.gif Nebent yra galimybę kas pora valandų tikrint talpą.

Na svarbiausia Muti4 kad savo nuomonę susidarytu kokio jiems reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 23 spalio 2013 - 08:55
QUOTE(Jofky @ 2013 10 23, 09:55)
Na svarbiausia Muti4 kad savo nuomonę susidarytu kokio jiems reikia  mirksiukas.gif

mergaites jus nuostabios
nusprendziau issimoketinai toki isigyt ka manot?
parasykit nes uz val. jau perku

http://www.orosprend...usintuvas-supra
apie toki maniau bet perkaiciau cia temoj kad vienai mamytei kvapas nepatiko
apie si neradau nei vieno blogo zodzio ka manot parasykit l. man svarbu
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2013 10 23, 13:48)
mergaites jus nuostabios
nusprendziau issimoketinai toki isigyt ka manot?
parasykit nes uz val. jau perku

http://www.orosprend...usintuvas-supra
apie toki maniau bet perkaiciau cia temoj kad vienai mamytei kvapas nepatiko
apie si neradau nei vieno blogo zodzio ka manot parasykit l. man svarbu
aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Oro sprendimuose kai pirkau dirbo puikūs vadybininkai, nebijokit pašnekėt apie tai kas jums svarbu. Kvailų klausimų nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 10 23, 13:59)
Oro sprendimuose kai pirkau dirbo puikūs vadybininkai, nebijokit pašnekėt apie tai kas jums svarbu. Kvailų klausimų nebūna  mirksiukas.gif

JUS NUOSTABI ACIUUUUUUUUUUUUUU
http://www.orosprend...vas-bti-2-supra SI KA TIK ISIGIJAU
veiducka IR JUMS ACIU LABAI
Atsakyti
QUOTE(muti4 @ 2013 10 23, 13:43)
JUS NUOSTABI ACIUUUUUUUUUUUUUU
http://www.orosprend...vas-bti-2-supra SI KA TIK ISIGIJAU
veiducka IR JUMS ACIU LABAI

nera uz ka , gyvenkit sausai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti