Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(Audrita @ 2013 09 25, 14:34)
na taip toks jo pavadinimas.as kolkas patenkinta, dregme surenka o man daugiau ir nereikia nieko kito.master firmos nuomavomes irgi gerai buvo, bet kiek girdejau jie daznai genda.kiek energijos naudoja nezinau, jei reikia ir paleidziu.ai tiesa gal siek tiek burzgia (na mane nakti bet koks triuksmas trikdo) tai as nakciai wc palieku o diena tasau per kambarius:)
kad sakyti rekomduoju butu per drasu, bet jei neiseina naujo tinka manau ir toks.beje erby parduotuveje jis 250 kainuoja.irgi devetas ir su menesio garantija.vikingas tik 14 dienu duoda, bet man sake atvezkit jei ka pakeisim:)

Aš skelbiu . lt radau po 300 lt biggrin.gif , ar dar galite patikslinti, kokia jo galia W ir kokia bakelio vandeniui talpa. O jie vikinge visada būna? Mums iš Vilniaus pigiau nulėkti iki Kauno, nei skelbimuose pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 09 25, 13:40)
Aš skelbiu . lt radau po 300 lt  biggrin.gif , ar dar galite patikslinti, kokia jo galia W ir kokia bakelio vandeniui talpa. O jie vikinge visada būna? Mums iš Vilniaus pigiau nulėkti iki Kauno, nei skelbimuose pirkt.

bakelis tai tik 1,5 l, kai prisipildo issijungia, o su tais W reikes luktelti kadangi klausiu vyro:) tai tik ryt brukstelsiu.mes ir per skelbiu ziurejom ir finale pataikem i ta erbi, cia buvo pries menesy:)
siaip vikinge as viena vieninteli karta buvus ir ju dauggggggggggggggggggg maciau, bet dabar sezonas.gal pavyktu rasti koki nr ir susiskambinti. Kaune ju dvi parduotuves yra, pirkau urme:)
Atsakyti
na atejo laikas ir man isigyti surinkeja smile.gif po siandieninio apsilankymo topo centre is principo dabar nemokesiu apie 1000 litu uz surinkeja schmoll.gif
pernai buvau tam vikinge tai dauguma ju buvo su vienokiu ar kitokiu defektu ... o taisyt tai tikrai ner nei laiko nei noro ir man merginai sunku ten susigaudyt ax.gif

Gal kuri pirkote nebrangu bet gera dregmes surinkeja na iki 500 lituku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 09 27, 23:22)
na atejo laikas ir man isigyti surinkeja  smile.gif po siandieninio apsilankymo topo centre is principo dabar nemokesiu apie 1000 litu uz surinkeja schmoll.gif
pernai buvau tam vikinge tai dauguma ju buvo su vienokiu ar kitokiu defektu ... o taisyt tai tikrai ner nei laiko nei noro ir man merginai sunku ten susigaudyt  ax.gif

Gal kuri pirkote nebrangu bet gera dregmes surinkeja na iki 500 lituku smile.gif

Mes jau antra sezona naudojam fral dregmes surinkeja.
user posted image
Pigiausias variantas pirkti dabar butu is ermitazo,kai taiko visoms prekems 25 proc nuolaida.Tuomet gaunasi virs 500lt.O as pernai jau su akcija pirkau ir tai mokejau virs 600lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 28 rugsėjo 2013 - 06:44
QUOTE(Vikuute @ 2013 09 27, 22:22)
na atejo laikas ir man isigyti surinkeja  smile.gif po siandieninio apsilankymo topo centre is principo dabar nemokesiu apie 1000 litu uz surinkeja schmoll.gif
pernai buvau tam vikinge tai dauguma ju buvo su vienokiu ar kitokiu defektu ... o taisyt tai tikrai ner nei laiko nei noro ir man merginai sunku ten susigaudyt  ax.gif

tai zinoma vikinge daug visokiausiau ir su ir be defektu...issirenkti veikianti ir tiek, bet zinoma paciai sudetinga....mes be defektu radom ir dar daug tokiu buvo...
Atsakyti
na reikes pavaziuot iki vikingo smile.gif o ten yra kas pakonsultuoja ar reikia ieskot paciam visko seniai buvau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 09 28, 18:40)
na reikes pavaziuot iki vikingo  smile.gif o ten yra kas pakonsultuoja ar reikia ieskot paciam visko seniai buvau nepamenu blush2.gif

yra yra konsultantu ir konsultanciu...prigriebiat viena ir nepaleidziat....jei i urma dumsit tai tik iejus eiti desiniau i gala sandelio, ju buvo daug ir aiskiai matesi, bet kaip bus dabar nezinau, gal is vis nera, nors nemanau:)
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2013 09 24, 09:58)
o sakykit mergaites kokia dregme jusu namuose nejungiant dregmes surinkejo?  gyvenu nosavam name tai buvo 84 % ,viena vakara vyras pakureno ,dregme nukrio iki 58, per dvi dienas pakilo iki 62 %.

Tai gal jums nereikia dar to drėgmės surinkėjo-tiesiog reikėtų įsišildyt namą.. Nes jei vieną vakarą pakūrenus, drėgmė normalizavosi, tai gal ir nėra problemos..Tiesiog šiemet greit atšalo, psichologiškai dar sunku pradėt šildyt, bet turbūt nelabai yra kitos išeities..
Gal jau dabar šildot normaliai ir nebėra tos drėgmės?
65 proc. dar norma tokiu metų laiku, ypač, jei dar ištisai nešildoma..

Mūsų namai šiaip yra ypatingai sausi (perdaug), žiemą ištisai jungiam drėkintuvus, bet vat kol kas irgi drėgmės buvo apie 70, kol ištisai nešildėm..Bet net nepasakyčiau, kad diskomfortas..Tieisog, katilą pajungus drėgmė iškart nukrinta..Ir jau net sausoka darosi..

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2013 10 08, 15:20)
Tai gal jums nereikia dar to drėgmės surinkėjo-tiesiog reikėtų įsišildyt namą.. Nes jei vieną vakarą pakūrenus, drėgmė normalizavosi, tai gal ir nėra problemos..Tiesiog šiemet greit atšalo, psichologiškai dar sunku pradėt šildyt, bet turbūt nelabai yra kitos išeities..
Gal jau dabar šildot normaliai ir nebėra tos drėgmės?
65 proc. dar norma tokiu metų laiku, ypač, jei dar ištisai nešildoma..

Mūsų namai šiaip yra ypatingai sausi (perdaug), žiemą ištisai jungiam drėkintuvus, bet vat kol kas irgi drėgmės buvo apie 70, kol ištisai nešildėm..Bet net nepasakyčiau, kad diskomfortas..Tieisog, katilą pajungus drėgmė iškart nukrinta..Ir jau net sausoka darosi..

pakuriam kas antra diena, dregme 60-70 %. pavasari tik isigijom nama,o jis tris metus negyvenamas buvo,tik stovejo peciukas kuris palaikydavo minimalia temperatura. sakau kazi ar uzteks vien kurentis, smile.gif bet tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(22kriste @ 2013 10 08, 13:08)
pakuriam kas antra diena, dregme 60-70 %. pavasari tik isigijom nama,o jis tris metus negyvenamas buvo,tik stovejo peciukas kuris palaikydavo minimalia temperatura. sakau kazi ar uzteks vien kurentis,  smile.gif  bet tikiuosi.

Tada viskas aišku-jums pakaks pakūrent, išdžiovint namą ir viskas bus gerai..Tik nepamirškit ir vėdint tuo pačiu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus irgi 60-70 dregme, vaiku kambary pelesi lyg panaikinom, apsildem siena. tai dabar pas mus lubose matau pelyja. doh.gif nusipirkom is ERBI surinkeja uz 300, mazdaug per 10val surenka 1,5l.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2013 10 09, 09:11)
Tada viskas aišku-jums pakaks pakūrent, išdžiovint namą ir viskas bus gerai..Tik nepamirškit ir vėdint tuo pačiu.. mirksiukas.gif

taip ir darau , sildau namus o langai atidaryti per diena du kart po 15
Atsakyti