QUOTE(Audrita @ 2013 09 25, 14:34)
na taip toks jo pavadinimas.as kolkas patenkinta, dregme surenka o man daugiau ir nereikia nieko kito.master firmos nuomavomes irgi gerai buvo, bet kiek girdejau jie daznai genda.kiek energijos naudoja nezinau, jei reikia ir paleidziu.ai tiesa gal siek tiek burzgia (na mane nakti bet koks triuksmas trikdo) tai as nakciai wc palieku o diena tasau per kambarius:)
kad sakyti rekomduoju butu per drasu, bet jei neiseina naujo tinka manau ir toks.beje erby parduotuveje jis 250 kainuoja.irgi devetas ir su menesio garantija.vikingas tik 14 dienu duoda, bet man sake atvezkit jei ka pakeisim:)
kad sakyti rekomduoju butu per drasu, bet jei neiseina naujo tinka manau ir toks.beje erby parduotuveje jis 250 kainuoja.irgi devetas ir su menesio garantija.vikingas tik 14 dienu duoda, bet man sake atvezkit jei ka pakeisim:)
Aš skelbiu . lt radau po 300 lt , ar dar galite patikslinti, kokia jo galia W ir kokia bakelio vandeniui talpa. O jie vikinge visada būna? Mums iš Vilniaus pigiau nulėkti iki Kauno, nei skelbimuose pirkt.