QUOTE(22kriste @ 2013 09 24, 11:58)
o sakykit mergaites kokia dregme jusu namuose nejungiant dregmes surinkejo? gyvenu nosavam name tai buvo 84 % ,viena vakara vyras pakureno ,dregme nukrio iki 58, per dvi dienas pakilo iki 62 %.
ryte kai ijungiu buna apie 80. kai yra virs 50 jau palanki terpe augti pelesiui ir visokiems mikrobams daugintis. as ijungiu ir laikau kol buna apie 50.
QUOTE(veiducka @ 2013 09 24, 13:10)
ryte kai ijungiu buna apie 80. kai yra virs 50 jau palanki terpe augti pelesiui ir visokiems mikrobams daugintis. as ijungiu ir laikau kol buna apie 50.
Mes irgi taip pat naudojam, bet rudenį daugiausia drėgmės namuose, pas mus įjungus apie 87
QUOTE(22kriste @ 2013 09 24, 15:19)
o kiek mazdaug elektros tokie prietaisai naudoja?
Reikia žiūrėti į konkretaus aparato aprašymą ir lyginti elektros sanaudas
QUOTE(22kriste @ 2013 09 24, 12:58)
o sakykit mergaites kokia dregme jusu namuose nejungiant dregmes surinkejo? gyvenu nosavam name tai buvo 84 % ,viena vakara vyras pakureno ,dregme nukrio iki 58, per dvi dienas pakilo iki 62 %.
Visų klausių. Kokius prietaisus naudojat drėgmei matuoti? Turiu du ir matau, kad nei vienu negaliu pasitikėti
QUOTE(Jofky @ 2013 09 24, 15:28)
Visų klausių. Kokius prietaisus naudojat drėgmei matuoti? Turiu du ir matau, kad nei vienu negaliu pasitikėti
man rodo ant dregmes surinkejo. o pries tai ir taip jautesi kad dregna, rubai ryte tokie salti budavo, nors temperatura budavo 22-23 bet is lovos islipus labai salta budavo ir nemalonu.
Drėgmės surinkėju nepasitikėjau, nes tik įjungus rodydavo didelį skaičių, kuris kiek paveikus aparatui labai jau greit sumažėdavo, bet nesutapdavo su paprasto drėgmės matuoklio parodymais. Tačiau nesu tikra, kuris geriau rodė...
QUOTE(Brashkiene:) @ 2013 09 21, 07:50)
Ir mes turim drėgmės bėdą. Vakar jau pastebėjau, kad mažosios lova ir apsaugėlės pelyt pradėjo. Kaži, ar galima kur išsinuomoti drėgmės surinkėją? Smalsu išbandyti.
O beje, gal kas turguose tokį dalyką matė?
O beje, gal kas turguose tokį dalyką matė?
turguj tokiu dalyku nera.nezinau kuriam jus cia tam graziausiams kaime, bet kaune, gotas (manau ir kituose miestuose yra) nuomoja viska tame tarpe ir surinkejus (nuomavaus). kaina priklauso nuo galingumo. siaip as uz 30/para, yra 50/para.geriausia nuomot sestadieni, ir grazinti tarkim pirmadieni, tada tik 30 lt bus, sekmadienis neskaiciuojamas arba ilgieji savaitgaliai.
siiap naujam pinigu pagailejau ir nusipirkom vikinge uz 115. pritraukia kuo puikiauisiai, nes dregme dideli turim begedi pelesi ir visais budais ji bandom isvaryt:)
QUOTE(Audrita @ 2013 09 25, 00:04)
turguj tokiu dalyku nera.nezinau kuriam jus cia tam graziausiams kaime, bet kaune, gotas (manau ir kituose miestuose yra) nuomoja viska tame tarpe ir surinkejus (nuomavaus). kaina priklauso nuo galingumo. siaip as uz 30/para, yra 50/para.geriausia nuomot sestadieni, ir grazinti tarkim pirmadieni, tada tik 30 lt bus, sekmadienis neskaiciuojamas arba ilgieji savaitgaliai.
siiap naujam pinigu pagailejau ir nusipirkom vikinge uz 115. pritraukia kuo puikiauisiai, nes dregme dideli turim begedi pelesi ir visais budais ji bandom isvaryt:)
Audrita, papasakokite prašau apie surinkėją už 115 lt.
Aš paieškose, bet kol kas negalime sau leist 600 lt už surinkėją.
Kiek suprantu tai ANSLUT surinkėjas? Ar esate patenkinti? Ar užtenka jums jo galingumo?
QUOTE(Jofky @ 2013 09 24, 16:28)
as turiu laikrodi kuris rodo temperatura ir dregme. bet manau kad ir jis rodo neteisingai. nes lauko termometras rodo 13 laipsniu,o laikrodi isnesus i lauka jis rodo 16 laipsniu,tai kogero ir dregmes matuoklis neteisybe rodo. reiks dar viena nusipirkt
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 09 25, 08:12)
Audrita, papasakokite prašau apie surinkėją už 115 lt.
Kiek suprantu tai ANSLUT surinkėjas? Ar esate patenkinti? Ar užtenka jums jo galingumo?
na taip toks jo pavadinimas.as kolkas patenkinta, dregme surenka o man daugiau ir nereikia nieko kito.master firmos nuomavomes irgi gerai buvo, bet kiek girdejau jie daznai genda.kiek energijos naudoja nezinau, jei reikia ir paleidziu.ai tiesa gal siek tiek burzgia (na mane nakti bet koks triuksmas trikdo) tai as nakciai wc palieku o diena tasau per kambarius:)
kad sakyti rekomduoju butu per drasu, bet jei neiseina naujo tinka manau ir toks.beje erby parduotuveje jis 250 kainuoja.irgi devetas ir su menesio garantija.vikingas tik 14 dienu duoda, bet man sake atvezkit jei ka pakeisim:)