Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgmės surinktuvai - 2

QUOTE(reglana @ 2013 01 19, 15:17)
Nesmagu dėl tokio situacijos. Bet ir garantiniu laikotarpiu, jei tvarko, kas kad nemokamai, bet daikto neturit remonto metu, beto dar nervai ir laikas eikvojami. Matyt Masteris žino, kad daugiau metų negali garantijos duoti.  doh.gif
Čia daug kas turi Master, bet manęs asmeniškai neįtikino šios firmos pirkiniui.  ax.gif  Tiesiog mažai kas pasisakė turintys kitus gaminius. O kas pasisakė, tai atsiliepimai buvo geri.  smile.gif

žinokit skambinau dar kur radau, kad remontuoja tokius sausintuvus, nu ir kitokių firmų pardavinėja, tai sakė būtent ta bėda, kuri yra pas mus yra Masterių liga doh.gif tai vat ir nusprendėm su vyru pirkt kitą, nes šitam jau nebesinori kišt pinigų ir taip kai į garantinį vežiojom,m ilgiausiai pralaiko, suremontuoja, mėnesį padirba ir vėl vežk, nu *****... o tvarko tik vienoj vietoj Kaune Petrašiūnuose, tai mums prie Kėdainių gyvenant nu toks sakyčiau nemenkas galas gaunas.....nuvežk, parsivežk....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levana: 19 sausio 2013 - 14:42
Tą ir tuėjau galvoj, kad ir garantinis laikotarpis, bet rūpesčių vis tiek sudaro ir džiaugsmo neteikia visi tie remontai.
O po pirmo ar antro gedimo dar kol buvo garantija, nebandėt atiduot prekę ir pinigus susigrąžint?
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 01 19, 17:33)
Tą ir tuėjau galvoj, kad ir garantinis laikotarpis, bet rūpesčių vis tiek sudaro ir džiaugsmo neteikia visi tie remontai.
O po pirmo ar antro gedimo dar kol buvo garantija, nebandėt atiduot prekę ir pinigus susigrąžint?

tai kas Tau priims, kai jau visi atgalinio priėmimo laikotarpiai pasibaigę....

sakiau bandysim patys pažiūrėt kur ten tas vamzdelis užsikimšęs (bent pasakė kas daros, tik nesuprantu nuo ko užsikemša blink.gif ), jei išeis, jei ne, tai trečiadienį važiuojam į Kauną reikia kažką normalaus išsirinkt ir nusipirkt, nes daiktas reikalingas.... pasijuto tos 2 savaitės nenaudojimo unsure.gif
Atsakyti
Ar jau išsirinkote modelį? Aš dar svyravimuose, bet Master'io tai tikrai nepirksiu. smile.gif Kai nebeturim drėgmės surinkėjo, irgi labai jaučiasi, langai vėl rasoja, o kai lauke šalčiau, tai ir balutės ant palangių susidaro. Ir skabiniai taip nebedžiūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 01 19, 23:46)
Ar jau išsirinkote modelį? Aš dar svyravimuose, bet Master'io tai tikrai nepirksiu. smile.gif Kai nebeturim drėgmės surinkėjo, irgi labai jaučiasi, langai vėl rasoja, o kai lauke šalčiau, tai ir balutės ant palangių susidaro. Ir skabiniai taip nebedžiūna  doh.gif

Turiu šį i esu patenkinta
http://www.derekis.l...ai/product/dd8l
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 20, 10:02)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2013 01 20, 11:02)

Aš ties šiuo modeliu ir apsistojau ax.gif Kaip tik Jūsų ir dar keil atsiliepimai, bei aparato aprašymas sudomino. biggrin.gif Kaži ar yra buitinės technikos prekybos centruose tokių aparatų?
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 01 20, 13:13)
Aš ties šiuo modeliu ir apsistojau  ax.gif  Kaip tik Jūsų ir dar keil atsiliepimai, bei aparato aprašymas sudomino.  biggrin.gif  Kaži ar yra buitinės technikos prekybos centruose tokių aparatų?

Kuom blogai internetu pirkti? g.gif
Aš jau retas svečias parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 01 19, 23:46)
Ar jau išsirinkote modelį? Aš dar svyravimuose, bet Master'io tai tikrai nepirksiu. smile.gif Kai nebeturim drėgmės surinkėjo, irgi labai jaučiasi, langai vėl rasoja, o kai lauke šalčiau, tai ir balutės ant palangių susidaro. Ir skabiniai taip nebedžiūna  doh.gif

kol kas dar ne vis dar svarstau apie MEACO DD8L nu ir kitus dar žiūrinėjuos, nes nebenoriu su freonu
Atsakyti
Merginos mane paprotinkit ar gerai suprantu, jei surinktuvo galingumas kuo didesnis, tarim sio
1. http://www.orosprend...usintuvas-ballu
Galingumas- 550 W,
Našumas - 35 l/24 val
tai sis greiciau sutrauks dregme, bet elektros sunaudosim daugiau ?

o va sis, prastai istrauks dregme, nes negalingas?
2. http://www.orosprend...usintuvas-supra
Galingumas- 320W;
Našumas - 16 L/parą

blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 01 20, 12:13)
Aš ties šiuo modeliu ir apsistojau  ax.gif  Kaip tik Jūsų ir dar keil atsiliepimai, bei aparato aprašymas sudomino.  biggrin.gif  Kaži ar yra buitinės technikos prekybos centruose tokių aparatų?

Tai kad nėra to Meaco DDL8 nei internete, nei parduotuvese. Visi pardavėjai vežėsi juos vienu metu sausio pradžioj ir gavo 5 kartus mažiau nei užsakė, nes tipo gamykla nebespėja jų gaminti ir tiekti. Prieš perkant internete būtinai pasiskambinkit ar jų faktiškai yra, nes išgraibstomi bematant. Dabar pats pirkimo pikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 21 sausio 2013 - 15:12
QUOTE(Jofky @ 2013 01 20, 13:24)
Kuom blogai internetu pirkti?  g.gif 
Aš jau retas svečias parduotuvėse  biggrin.gif

Ne, neblogai. Aš centre tik apžiūrėt norėčiau, o pirktume tai manau, tikrai ne ten. blush2.gif
Atsakyti