Įkraunama...
Įkraunama...

Tenerifė 2011.10-11 mėn.

Reportazas superinis wub.gif komplimentai visiems thumbup.gif. Be abejones geru jums ateinanciu kelioniu ir atostogu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimalt07: 02 gruodžio 2011 - 18:15
Jei galima, norėčiau aš pasinuomoti tokį "fotoaparatą" thumbup.gif Jau vien dėl to, kad pagaliau kada nors gyvenime į kadrą pakliūčiau, o tai tik anapus ekrano ir tepasilieku. doh.gif lotuliukas.gif
Nu, "senoji su dalgiu" - nereali thumbup.gif lotuliukas.gif

smagu skaityti ir žiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 12 02, 19:55)
Jei galima, norėčiau aš pasinuomoti tokį "fotoaparatą" 

Labas vakaras visiems, kažkokia trauka dabar vėl atvedė į SM - Ačiū visiems už jūsų komentarus.
Kažkas rašė ten apie apdovanojimus -ir ateities fotoreportažus - siūlau dar paprastesnį to įvykdymo variantą : pasirenkate šalį - iš kurios norite reportažo, organizuojate "paramos" fondą(galite sąskaitą atidaryti - pageidaujama ne Snore ) -sukaupiate narių įnašus - ir visai ne už ilgo žiūrite SM naują reportažą. Čia aš visai rimtai.

O parašiau kad visai rimtai,nes kaip mačiau kad humoro jausmo eilėje ir dar kažkieno dalelę pasiėėmiau lotuliukas.gif , juk kaip mums pasisekėc kad mažąją pasiemė.
Aha, nerealiai pasisekė. Nors smagu, kad dar yra žmonių, kurie galvoja kad grožio ir kitokius konkursus dažniausiai laimi už grožį, arba už talentus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Little mary- tai kur skrendame ??? Man pagal horoskopą gruodžio mėn. nusimato nepalnuotą kelionė į užsienį, jei ką. Planuota turiu, bet turi būti ir neplanuota. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jomajo, ale kad gaila, kad laisvąją vietą mano nenuorama maža -niolikinė sesė užėmus laiko doh.gif O ir Airbaltic'as ant bankroto ribos vėlekos (ačiū Snorui) - jei jau keliaut, tai reiktų kelionė pradėt NO fjordų labirintuose biggrin.gif
Aišku, jau tokių nuotraukų (apie kokybę net nekalbu) tikrai nebus mūsų kalėdinių atostogėlių metu (tėtė šiuo atveju iš tų kategorijos, kur Vishy nesimaudo, ale baseinėlis šildomas su vietinio alaus skarbonkyte pripažįstamas), o ir humoro jausmas neprilygs net mus visus du didelius, vieną pusinį ir du praktiškai pampersinius sudėjus mastau.gif O ir maitinimo paketas ne toks jau ir prabangus - brač, ant kūdinimosi režimo perėjom, bo šaukšteliai neseniai tik iš ne itin patraukliai skambančios garsiniu variantu vietos (gerai, kad tokiomis gyvenimo sąlygomis jis šveičiamas kadsdien) į indaplovę sulipo.... Juokais čia, aišku. Bet figūras prilaikom flirt.gif
Žodžiu, šeštam kišenius neneša šiuo metu. Ir taip gaila dėl to. Bet aš pasiryžus į tą fondą įmest litą kitą dėl sekančio pritrenkiančio reportažo mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 12 02, 21:18)

Žodžiu, šeštam kišenius neneša šiuo metu. Ir taip gaila dėl to. Bet aš pasiryžus į tą fondą įmest litą kitą dėl sekančio pritrenkiančio reportažo  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Tetiui galima įstatyti user posted image
iolikynei paskirstyti užduotys user posted image
pačiai user posted imageuser posted image
bet aš visai user posted image tai juk ne privatas ir kiti gali user posted image

Dėl user posted image - tai gerai, bet rekomenduotina kietesne valiuta pervedineti user posted image

Gerbiamieji , mano user posted image už jūsų dienežkas.

Papildyta:
Mielai fotografuoju visokias: user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Bet pastebėjau vieną dalyką - labai fotogeniški nemėgsta fotografuotis, bet tiesiog nachališkai į kadrą lenda user posted imageuser posted imageuser posted image

Ačiū už dėmesį - aš Jūs visas(us) user posted image
Atsakyti
Na, kam taip baisokokai? lotuliukas.gif Tėtė mielai paimtų pakeleivį man, kad tik nereiktų kantriai stovėti ir laukti, kol mamaška grožėsis visokiomis akmenėlių krūvomis. -niolikinė mūsų visai fotogeniška ir iš kadro jos taip pigiai neišstumsi - juk snukiaknygėje sėdi ..59 draugai ir laukia naujų "ale tu graži" kadrų thumbup.gif
tik va, bėda. Už viską reiktų pačiai primokėti, o su pajamomis, gaunamomis iš sauskelnių keitimo, netoli tevažiuosi. Teks laukt kokiu metelius dar, kol pasidarysiu savarankiška - tada jau galėsiu ir du "fotoaparatus"vežtis su savimi lotuliukas.gif

Dėl valiutos - ok, konvertuojam į kronas mirksiukas.gif

Galima į AŽ dėl foto darymo? Iš kokio miesto ir pan.? Mat proga nusimato mastau.gif
Atsakyti
Na jau kai ilindau cia tai ir nebegalejau atsitraukti wub.gif mazoji mano sedi sako, mama arbatos - tuojau dukryte ir vel mama arbatos noriu - ir vel tuojau mazute kol nepaziuriu i laikrodi hihihi.gif ale atsitraukti vistiek negaliu lotuliukas.gif

Jolita cia tavo vyrui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2011 12 02, 22:17)
Na jau kai ilindau cia tai ir nebegalejau atsitraukti  wub.gif  mazoji mano sedi sako, mama arbatos - tuojau dukryte ir vel mama arbatos noriu - ir vel tuojau mazute kol nepaziuriu i laikrodi  hihihi.gif  ale atsitraukti vistiek negaliu  lotuliukas.gif

Jolita cia tavo vyrui  biggrin.gif
user posted image

Dėkingas, tik JM klausė kodėl man svetimos moterys bučkius siuntinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
oooooops, atsiprašau, labai netgi pažįstama- "atrašė" kad pasikėliau ir tipo nebepažįstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 gruodžio 2011 - 23:40
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 02, 23:31)
Dėkingas, tik JM klausė  kodėl man svetimos moterys bučkius siuntinėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
oooooops, atsiprašau, labai netgi pažįstama- "atrašė" kad pasikėliau ir tipo nebepažįstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
argi gaila tu buciniu ir savam uztenka ir svetimiems negaila biggrin.gif

Beje SM yra priklausomybe lotuliukas.gif manau jau ir tau ji pasireiskia po savaites sedejimo cia biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Superinis reportazas, prarijau vienu atsikvepimu, ir pasijutau tokia laiminga.... geriausi vaistai nuo rudenines depresijos. Taip lengvai ir linksmai parasytas, o nuotraukos - nors visas i remelius ir ant sienos.....
Didelis dekui, kad dalinates ir dziuginat sirdis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Geru kelioniu, dosniu remeju, nauju reportazu ir sveikatos viskam igyvendinti. hi.gif
Atsakyti
Tvarkant nuotraukas -pasidariau seriją "Tenerifė iš aukštai".
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O nuotraukas tenka vėl tvarkyti ir vėl atrinkinėti. Pasirodo, Tenerifė taip paprastai Jūsų jau nebepaleidžia. Visas smulkmenas sužinosite už 4-5 dienelių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 05, 14:32)
O nuotraukas tenka vėl tvarkyti ir vėl atrinkinėti. Pasirodo, Tenerifė taip paprastai Jūsų jau nebepaleidžia. Visas smulkmenas sužinosite už  4-5 dienelių. mirksiukas.gif

tai jau matyt kazkuri SM mamyte susiviliojo fotografo paslaugomis ir nupirko jums ta didziuli keliones paketa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ar visgi SM labdaros fondas taip greit surinko pinigeliu? biggrin.gif
Atsakyti