Jei galima, norėčiau aš pasinuomoti tokį "fotoaparatą" Jau vien dėl to, kad pagaliau kada nors gyvenime į kadrą pakliūčiau, o tai tik anapus ekrano ir tepasilieku.
Nu, "senoji su dalgiu" - nereali
smagu skaityti ir žiūrėti
Nu, "senoji su dalgiu" - nereali
smagu skaityti ir žiūrėti
QUOTE(...little mary... @ 2011 12 02, 19:55)
Jei galima, norėčiau aš pasinuomoti tokį "fotoaparatą"
Labas vakaras visiems, kažkokia trauka dabar vėl atvedė į SM - Ačiū visiems už jūsų komentarus.
Kažkas rašė ten apie apdovanojimus -ir ateities fotoreportažus - siūlau dar paprastesnį to įvykdymo variantą : pasirenkate šalį - iš kurios norite reportažo, organizuojate "paramos" fondą(galite sąskaitą atidaryti - pageidaujama ne Snore ) -sukaupiate narių įnašus - ir visai ne už ilgo žiūrite SM naują reportažą. Čia aš visai rimtai.
O parašiau kad visai rimtai,nes kaip mačiau kad humoro jausmo eilėje ir dar kažkieno dalelę pasiėėmiau , juk kaip mums pasisekėc kad mažąją pasiemė.
Aha, nerealiai pasisekė. Nors smagu, kad dar yra žmonių, kurie galvoja kad grožio ir kitokius konkursus dažniausiai laimi už grožį, arba už talentus.
Little mary- tai kur skrendame ??? Man pagal horoskopą gruodžio mėn. nusimato nepalnuotą kelionė į užsienį, jei ką. Planuota turiu, bet turi būti ir neplanuota.
Jomajo, ale kad gaila, kad laisvąją vietą mano nenuorama maža -niolikinė sesė užėmus laiko O ir Airbaltic'as ant bankroto ribos vėlekos (ačiū Snorui) - jei jau keliaut, tai reiktų kelionė pradėt NO fjordų labirintuose
Aišku, jau tokių nuotraukų (apie kokybę net nekalbu) tikrai nebus mūsų kalėdinių atostogėlių metu (tėtė šiuo atveju iš tų kategorijos, kur Vishy nesimaudo, ale baseinėlis šildomas su vietinio alaus skarbonkyte pripažįstamas), o ir humoro jausmas neprilygs net mus visus du didelius, vieną pusinį ir du praktiškai pampersinius sudėjus O ir maitinimo paketas ne toks jau ir prabangus - brač, ant kūdinimosi režimo perėjom, bo šaukšteliai neseniai tik iš ne itin patraukliai skambančios garsiniu variantu vietos (gerai, kad tokiomis gyvenimo sąlygomis jis šveičiamas kadsdien) į indaplovę sulipo.... Juokais čia, aišku. Bet figūras prilaikom
Žodžiu, šeštam kišenius neneša šiuo metu. Ir taip gaila dėl to. Bet aš pasiryžus į tą fondą įmest litą kitą dėl sekančio pritrenkiančio reportažo
Aišku, jau tokių nuotraukų (apie kokybę net nekalbu) tikrai nebus mūsų kalėdinių atostogėlių metu (tėtė šiuo atveju iš tų kategorijos, kur Vishy nesimaudo, ale baseinėlis šildomas su vietinio alaus skarbonkyte pripažįstamas), o ir humoro jausmas neprilygs net mus visus du didelius, vieną pusinį ir du praktiškai pampersinius sudėjus O ir maitinimo paketas ne toks jau ir prabangus - brač, ant kūdinimosi režimo perėjom, bo šaukšteliai neseniai tik iš ne itin patraukliai skambančios garsiniu variantu vietos (gerai, kad tokiomis gyvenimo sąlygomis jis šveičiamas kadsdien) į indaplovę sulipo.... Juokais čia, aišku. Bet figūras prilaikom
Žodžiu, šeštam kišenius neneša šiuo metu. Ir taip gaila dėl to. Bet aš pasiryžus į tą fondą įmest litą kitą dėl sekančio pritrenkiančio reportažo
QUOTE(...little mary... @ 2011 12 02, 21:18)
Tetiui galima įstatyti
iolikynei paskirstyti užduotys
pačiai
bet aš visai tai juk ne privatas ir kiti gali
Dėl - tai gerai, bet rekomenduotina kietesne valiuta pervedineti
Gerbiamieji , mano už jūsų dienežkas.
Papildyta:
Mielai fotografuoju visokias:
Bet pastebėjau vieną dalyką - labai fotogeniški nemėgsta fotografuotis, bet tiesiog nachališkai į kadrą lenda
Ačiū už dėmesį - aš Jūs visas(us)
Na, kam taip baisokokai? Tėtė mielai paimtų pakeleivį man, kad tik nereiktų kantriai stovėti ir laukti, kol mamaška grožėsis visokiomis akmenėlių krūvomis. -niolikinė mūsų visai fotogeniška ir iš kadro jos taip pigiai neišstumsi - juk snukiaknygėje sėdi ..59 draugai ir laukia naujų "ale tu graži" kadrų
tik va, bėda. Už viską reiktų pačiai primokėti, o su pajamomis, gaunamomis iš sauskelnių keitimo, netoli tevažiuosi. Teks laukt kokiu metelius dar, kol pasidarysiu savarankiška - tada jau galėsiu ir du "fotoaparatus"vežtis su savimi
Dėl valiutos - ok, konvertuojam į kronas
Galima į AŽ dėl foto darymo? Iš kokio miesto ir pan.? Mat proga nusimato
tik va, bėda. Už viską reiktų pačiai primokėti, o su pajamomis, gaunamomis iš sauskelnių keitimo, netoli tevažiuosi. Teks laukt kokiu metelius dar, kol pasidarysiu savarankiška - tada jau galėsiu ir du "fotoaparatus"vežtis su savimi
Dėl valiutos - ok, konvertuojam į kronas
Galima į AŽ dėl foto darymo? Iš kokio miesto ir pan.? Mat proga nusimato
Na jau kai ilindau cia tai ir nebegalejau atsitraukti mazoji mano sedi sako, mama arbatos - tuojau dukryte ir vel mama arbatos noriu - ir vel tuojau mazute kol nepaziuriu i laikrodi ale atsitraukti vistiek negaliu
Jolita cia tavo vyrui
Jolita cia tavo vyrui
QUOTE(dia10 @ 2011 12 02, 22:17)
Na jau kai ilindau cia tai ir nebegalejau atsitraukti mazoji mano sedi sako, mama arbatos - tuojau dukryte ir vel mama arbatos noriu - ir vel tuojau mazute kol nepaziuriu i laikrodi ale atsitraukti vistiek negaliu
Jolita cia tavo vyrui
Jolita cia tavo vyrui
Dėkingas, tik JM klausė kodėl man svetimos moterys bučkius siuntinėja
Papildyta:
oooooops, atsiprašau, labai netgi pažįstama- "atrašė" kad pasikėliau ir tipo nebepažįstu
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 02, 23:31)
Dėkingas, tik JM klausė kodėl man svetimos moterys bučkius siuntinėja
Papildyta:
oooooops, atsiprašau, labai netgi pažįstama- "atrašė" kad pasikėliau ir tipo nebepažįstu
Papildyta:
argi gaila tu buciniu ir savam uztenka ir svetimiems negaila
Beje SM yra priklausomybe manau jau ir tau ji pasireiskia po savaites sedejimo cia
Superinis reportazas, prarijau vienu atsikvepimu, ir pasijutau tokia laiminga.... geriausi vaistai nuo rudenines depresijos. Taip lengvai ir linksmai parasytas, o nuotraukos - nors visas i remelius ir ant sienos.....
Didelis dekui, kad dalinates ir dziuginat sirdis
Geru kelioniu, dosniu remeju, nauju reportazu ir sveikatos viskam igyvendinti.
Didelis dekui, kad dalinates ir dziuginat sirdis
Geru kelioniu, dosniu remeju, nauju reportazu ir sveikatos viskam igyvendinti.
Tvarkant nuotraukas -pasidariau seriją "Tenerifė iš aukštai".
Papildyta:
Papildyta:
O nuotraukas tenka vėl tvarkyti ir vėl atrinkinėti. Pasirodo, Tenerifė taip paprastai Jūsų jau nebepaleidžia. Visas smulkmenas sužinosite už 4-5 dienelių.
Papildyta:
Papildyta:
O nuotraukas tenka vėl tvarkyti ir vėl atrinkinėti. Pasirodo, Tenerifė taip paprastai Jūsų jau nebepaleidžia. Visas smulkmenas sužinosite už 4-5 dienelių.
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 05, 14:32)
tai jau matyt kazkuri SM mamyte susiviliojo fotografo paslaugomis ir nupirko jums ta didziuli keliones paketa
ar visgi SM labdaros fondas taip greit surinko pinigeliu?