Įkraunama...
Įkraunama...

Tenerifė 2011.10-11 mėn.

Fantastiskas reportazas, net i Tenerife uzsimaniau paskaiciusi biggrin.gif Man, beje, labai retai buna, kad "susilydau" reportazus skaitydama, bet jau tie buciniai su delfinais... wub.gif Isivaizduoju, kokia laiminga buvo mazyle po tokio nuotykio bigsmile.gif

Nuotraukos tai joooo, profesionaliai puikios, net ir su visais neisvengiamais kokybes nubyrejimais. Jei gerai supratau, tai profesionalo jos ir darytos, taigi ner ko labai ir stebetis - profai ir lieka profais, net ir ekstremaliom salygom mirksiukas.gif

Ir net labiau, nei nuotraukos, "veza" autoriaus humoro jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad tik prasidėjus paskutinei savaitei - pradėjome suprasti kad kažko trūksta - o trūko energijos, panašios į tą, kurią gauni treniruoklių salėje. Tos skrandžio orgijos atostogų metu nėra labai gerai, ir pradėjome keltis dar esąnt tamsai lauke - ir eidavome prie vandenyno (Energijos pasikrauni visai dienai, nepaaiškinama- bet faktas- turi Atlantas kažkokios magiškos jėgos, ir man tai buvo puiki proga papleškinti rytinį Atlantą. O kriauklių ir kriauklyčių prisirinkome thumbup.gif , kadangi ankstyviausiai atėję pasiima visą rimčiausią dėrlių- bet ir tai tiesa jog ne visos vietos yra dėrlingos (nepykite-kriauklynų tikrai neišduosių lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 12 01, 22:57)
Fantastiskas reportazas, net i Tenerife uzsimaniau paskaiciusi biggrin.gif Man, beje, labai retai buna, kad "susilydau" reportazus skaitydama, bet jau tie buciniai su delfinais...  wub.gif Isivaizduoju, kokia laiminga buvo mazyle po tokio nuotykio  bigsmile.gif

Ir net labiau, nei nuotraukos, "veza" autoriaus humoro jausmas  lotuliukas.gif

Ačiū labai už palaikymą ir tokius komplimentus, aha mane irgi veža mano humoro jausmas, o dar labiau veža tie žmonės, kurie jį supranta lotuliukas.gif . mirksiukas.gif

Gerai kad priminta apie delfinus.
Pamiršau dar padėkoti :
Ypatingas didžiausias AČIŪ siūnčiamas DR. Patricia Delponti Macchione - Loro ir Siam parkų Komunikacijos ir Įvaizdžio vadovei.

O dabar, labai ilgai lauktas, o gal ir labai nelauktas dalykas (čia daugiau tiesos).
Taigi, patogiai įsitaisykite kėdėsė ir...................................................................

kylam
user posted image
Beje, lėktuve daug patogiau fotografuoti su muilynuke, kadangi taisyklės draudžai be leidimo fotografuoti pakilimo ir nusileidimo metu.
Ką padarysi, kad tas taisykles sugalvoja žmonės, kurie radiotechnikoje ničnieko nesusigaudo - lėktuvo įrangai gali pakenkti tik tie prietaisai, kurie skleidžia radio bangas (kodėl telefonuose yra flight mode??? Kad atjungti siųstuvą - ir viskas. O tie čiulbonėiai visiškai draudžia, absurdas tiesiog - tai jeigu neturite teisės fotografuoti - tai po pirmo įspėjimo ir nustokite fotografuoti, kadangi stiuardai vertina savo darbą ir jiems nebūs jokio vargo tučtuojau jūs išlaipinti (juk da ne visai pakilo) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne, ne, tiesiog įtraukia į juodus sąrašus.
Tai kad kitą kartą į Kanarus man teks plaukti laivu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokauju - svarbiausia nepamiršti (kaip pamiršta kelioms savaitėms po vergystės svetur ,grįžtantys į Lietuvą, pusgirčiai neitelektualai su juodom panagėm, jog stiuardai,,ir tuo labiau - stiuardesės irgi žmonės ir reikia gerbti jų prašymą ir reikalvimus, nes mes pastoviai beveik visur ir visada esąme keleiviai). Ir tada viskas visada seksis gerai.
user posted image
Prie pat pakilimo tako buvo susidarę kamčiai, tikrai - iš lėktuvų - prastovėjome gal kokių 20 min. kol galėjome pakilti. Ačiū RyanAir už saugų ir operatyvų skraidinimą.
user posted image
Pamojavome Teidei.
Ir staiga, žiūrint kadrą - pastebėjau tokį vaizdą (kairėje pusėje aiškiai matosi Senoji su dalgiu) - o juk sakoma kad reikia saugotis panašių dalykų,
supratau kuo baigsis reisas .......................................

tpfu, durnius, juk reikia 3 kartus spjauti į kairę už savęs (ten vis tiek jau žmonės miegojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ir 3 kartus pastuksenti per medį - tai buvo dar lengviau padaryti - nes visas lėktuvas buvo medinis.
user posted image

Tiems, kurie neturi humoro jausmo - paskutinis sakinukas - juokai, ar supratote, ar dar pakartoti ???
user posted image
user posted image
Apie Landooono oro uostą ir viešbutį jau gal JM parašys, kadangi manęs tai nežavėjo ,na ir ką vien lietuvius ir lenkus fotografuoti - kaip keleiviai, taip ir daugelio parduotuvių personalas. London,good bye.

O aš labai labai noriu padėkoti Jums už jūsų kantrybę skaitant visą šitą pusiau detektyvinę-komedijinę istoriją.

P.S. Jeigu nemokate fotografuoti ir norite pakankamai tenkinančių kadrų į savo šeimos albūmą po savo kelionės- prašau kreiptis. Geriau išsinuomoti mane - negu pirkti brangų fotoaparatą, nemokant dirbti su juo. Daugeliui sąlygos nėra baisios- dar niekas nesiskundė (skenduoliai tiesiog to nedaro mirksiukas.gif), apmokate bilietus ir kelionę, atskiras viešbučio numeris šalia jūsų kambario. Ne- geriau kuo toliau nuo jūsų numerio. Toks pats, bet geriau skanesnis nei Jūsų, maitinimo paketas. Visų atrakcijų apmokėjimas - kurios vykdomos kartu, ir be abejo - komandiruotpinigiai pagal nustatytą tarifą. Mano humoro jausmas nemokamas- tiesiog jis neįkainuojamas, todėl ir negaliu nusipiginti.
(Pirmos vestuvinės nakties fotografavimas - tikrai ne iš pigiųjų, kadangi mokama ir už nuotraukas ir už konfidencialumą ir už patarimus.) (Jaunojo nepavaduoju).
(jeigu norite-galite ir JM atostogas apmokėti - puikesnio draiverio tikrai nerasite. jos mėgstamiausias šūkis:"na ką, mirtininkai paskraidykime") mirksiukas.gif

Neįsivaizduojate, bet su džiaugsmu atsisveikinu su Jumis, kadangi jau savaitę gyvenu SM. noriu miego. Ačiū ir Ate. drinks_cheers.gif

Atsakyti
Oi, ir dar , manau kad JM ryte padėkos vienam žmogui, kuris tikrai labai prisidėjo prie mūsų kelionės........
(brangioji, jeigu tikrinsi mano rašliavas dar nevisai pabūdusi, tai prisimink tą susitikimą prie Megos, kai važiavome fotografuoti objektus).
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 12 02, 00:12)
Oi, ir dar , manau kad JM ryte padėkos vienam žmogui, kuris tikrai labai prisidėjo prie mūsų kelionės........
(brangioji, jeigu tikrinsi mano rašliavas dar nevisai pabūdusi, tai prisimink tą susitikimą prie Megos, kai važiavome fotografuoti objektus).

Labas rytas biggrin.gif

Taip noriu padekoti vienam zmogui uz jo kantrybe,uz begale atsakytu klausymu,uz profesionaluma savo srityje 4u.gif Turbut dauguma nariu SM zino UDRIU thumbup.gif
Didelis dekui,nes tai jis SUTAUPE MUSU LAIKA ir atliko visus " techninius darbus" surado pigius bilietukus,jungtinius skrydzius,pasiule viesbuti superineje vietoje(pagal musu reikalavimus viesbuciui) thumbup.gif Ir aisku sutaupe begales pinigeliu,nes jei butume pirke paketa visa is LT tai ohoho kokia sumele butu doh.gif cool.gif
Todel labai tikiuosi,kad ir kitais metais puikiai bendradarbiausime wub.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2011 12 01, 22:47)
Labai puikus reportazas (nuotraukos is vis nerealios - geresniu cia dar nemaciau), smagu kai zmones is keliones pasiima maksimuma, o ne praguli prie viesbucio baseino biggrin.gif

Delfinu ir orku sou nuostabus, cia kur mes gyvenam yra kazkas panasaus tai vis perkam metines narystes, nes vaikams neatsibosta!

aciukas,taip mes nemegejai gulineti rolleyes.gif (o jusu seima isvis saunuoliai,tiek pakeliave ir su vaikuciais thumbup.gif )

Kaip smagu,kad turite tokius gyvunu sou salia,ten kur gyvenate wub.gif vaikai "pasikrauna" geruju emociju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 gruodžio 2011 - 08:35
Vauuu, čia tai reportažas wub.gif
Atsakyti
Dėkoju už labai gerą laiką thumbup.gif , praleistą skaitant Jūsų nuostabų reportažą. 4u.gif Už nerealų jumoro jausmą ir dar nerealesnes nuotraukas siūlau temos autoriams skirti apdovanojimą mirksiukas.gif , pradžiai bent tokį: first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 02 gruodžio 2011 - 09:11
pasidariau kavos, pusrytukus, bėgu prie kompiuterio...o čia beliko skrydis namo verysad.gif ech kaip greitai baigėsi! Greičiau važiuokit dar kur nors thumbup.gif Ačiū Jums labai 4u.gif nežinau kokiu būdu tie apdovanojimai skiriami, bet aš visom keturiom už Jus thumbup.gif
Atsakyti
Superinis reportažas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net pietauti nėjau negalėjau atsitraukti skaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip greit baigėsi neeilinis serialas.... O ką tik patogiai į krėslą įsitaisiau. biggrin.gif

Ačiū labai už pasakojimą. Už gražias akimirkas. Už skanaus juoko dozę kiekvieną rytą. 4u.gif smile.gif
Esate puiki šeimyna. O mažajai keliautojai patys didžiausi komplimentai. smile.gif
Atsakyti
Aciuuuu uz toki puiku pasakojima,foto,uz gera nuotaika. 4u.gif
Atsakyti
Pasakiškas fotoreportažas wub.gif , kaip ir Kapadokijos, tik šis dar ir su humoro doze. Vaizdai, kuriuos perteikei per foto nuostabūs, pradedant gyvūnais, augalais ir baigiant kalnais, dangaus mėlyne su debesų raštais ir aitvarais, vandenynu ir JM wub.gif 4u.gif
Va, po šio fotoreportažo kažko suabejojau, ar tikri vaizdai pranoktų foto g.gif
Gerų jums kelionių ir kad nepritrūktų entuziazmo ir laiko jomis pasidalinti čia 4u.gif
Atsakyti