Įkraunama...
Įkraunama...

Tenerifė 2011.10-11 mėn.

O dabar trumpai apie "zaliotus" kelyje - minėjau kad viskas vyko sklandžiai ir operatyviai. Nesinaudojome jokiais GPS ir kitomis tech. priemonėmis, jokių samdytų vairuotojų - tai Tenerifėj populiaru - mašinos nuoma+vairuotojo nuoma ( tą paslauga dažniausiai ima bijantys patys važinėti - ir Ačiū dievui kad jie tokie supratingi.
Tik žemėlapis.
Tema - Monkey Park - tai vieta, kuria nuo Los Cristianos ir Playa de las Americas skiria tik 5 minutės kelio. Čia kai pasižiūri bukletą (jau dabar- po kelionės). Važiuojantiems su GPS įmetu jo koordinates :
28 03' 37" N
16 41' 34" W
Kitiems ta kelionė gali užtrukti daug ilgiau - turėjau uoslę - nevažiuoti autopista (nesikeikiu - tiesiog automagistralė taip vadinasi). Kolonėlėje bendru sprendimu du ekipažai išlėkė į magistralę (aš buvau prieš tai- intuityviai), važiuojant nuo Los Cristianos tas parkas matosi iš kairės - važiuoji gan ilgai, pervažiuoji tiltą - pasuki į dešinę, po tiltu - ten kaip tik stovėjo policijos motociklininkai, juos matėme ...................... dar kelis kartus vėliau lotuliukas.gif
Pamatęs ženklą liepiau sukti kairėn - išsukome - b............., mes vėl magistralėje - sekantis posukis už n kilometrų - apsisukome - J. jau nelabai gerai pažiūrėjo į mane,
Sugrįžome, vėl pro policininkus - ir vėl kažkokiu būdu atsiradome magistralėje..........
Jolita pasakė kad grįžta į viešbutį - išmaldavau sugrįžti vėl.
Vėl pro policininkus ......
Nesukome kairėn - pavažiavome šiek tiek toliau už ženklo - pasukome kairėn -...............................................................................................................

vėl atsiradome magistralėje blush2.gif
Ir tada aš išgirdau tai, ko dar nesu girdėjęs, emocijos liejosi laisvai - tuo metu tik ir svajojau arba teleportuotis kuo toliau, arba turėti kepurę, kurį gali paversti tave nematomu.

Po "audros" vėl apsisukome ir vėl pravažiavome pro policininkus............. lotuliukas.gif Vienas jau lipo ant motociklo pasivyti mus, bet pamatę kad nusukome į tikrąjį kelią, nebandė vytis (na ką jie apie mus galėjo pagalvoti ?????...... blush2.gif )

Pagaliau ilgai lauktas Monkey Park - bilietų kainos tikrai nepamenu - nes ore praskridau pro kasą, pasakęs kad žmona sumokės (labai norėjau tapti chameleonu ir užsimaskuoti ax.gif

Keli patarimai prieš vykstant į monkey Park - Įsigykite figų ( bibizjankos jas labai mėgsta, važiuokite iš pat ryto kad įeiti parkui atsidarius.
Prie įėjimo eilinis fotografas deda popką į rankas, ji apsimeta negyva- taip ir nufotografuoja, jeigu nenorite pirkti nuotraukų - pasakykite : "no photos, gracias"
Personalas neleidžia maitinti šokoladais ir kita sintetiką - kai pamatė kad turime tik figų maišelį - nusišypsojo (suprato kad esąme pasikaustę).
Prieš mus buvo kelios rusų šeimos - vaikai klykė labiau už bezdžiones, o tėvai sakė "siemački, obizjanka, siemački...."
Bet tik primatai pamatė figas - pamiršo apie siemačkas. Lemurams mes patikome, kaip ir kitoms veislėms. Nepatikau tik aš pavianui .
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Tik vadui mes dar kėlėme įtarimą, vėliau ir jis parodė savo draugiškumą.
user posted image
O šios mažytės - vargšelės - jos krapštėsi pro stiklą - labai norėjo figų - bet bendru sprendimu, ir mažyčių pagalba - tiesiog jos parodydavo kur lango rėme arba sienoje yra koks nors plyšis, pro kurį galime paduoti susmulkintą figą (tai ir mažiukai gavo skanumynų)
user posted image
Šita irgi bosas - neleido mažesnėms prisiartinti prie mūsų - hierarchija ten griežta
user posted image
O šis draugelis - ypatingas egzempliorius - gavus skanumyną - leisdavo žmonėms pavedžioti pirštais per lūpas ir gaudavosi toks garsas kaip "brymbrymbrym" pabandykite patys sau dabar pirštais pavedžioti - suprasite koks garsas buvo. Bandant jį fotografuoti - nusisukdavo, kitiems iškyšdavo liežuvį (kurių maistas nepatiko - "siemiečnikai" tame tarpe), (nors tas saulėgražas parduoda prie įėjimo ir jos skirtos labiau paukščiams, o ne primatams, bet ne visi toli nuo jų nukeliavo savo erudicija, tai ir bandė papirkti saulėgrąžomis).
user posted image
user posted image
Ir aš kartais toks piktas būnu
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kovotojas už laisvę ir nepriklausomybę
user posted image
O šitas -tikras "vyras"
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kai išvažinėjome - visi gyvunai jau buvo aptingę ir sočiai pavalgę (juos leidžia maitinti, tuo ir pritraukia klientus - kadangi su Loro Park'u beveik neįmanoma konkuruoti.
Po tiek emocijų beliko važiuoti prie vandenyno ir išsimaudyti (svarbiausia saugotis karštos popietinės saulės ir nesikaitinti smarkiai.
user posted image
Papildyta:
Štai ir Šacherezada pabaigia šios nakties pasakojimą, kadangi tuoj pakils saulė (aha, mano saulė tuoj visiškai pabus- perskaitys mano rašliavas ir užtaisys man iki visiško nenoriu). Tai turiu tik keletą minučių atsisveikinti su auditorija ir paklausti vieno dalyko - ar norite tęsinio ?????
Juk kaip visada - įdomiaiusia sekančioje dalyje............ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 11 29, 01:52)
Labukas  smile.gif

Na va kaip smagu, busiu bene pirmutine sio reportazo skaitytoja  thumbup.gif

Kaip matau super atostogos, super foto, super humoro jausmas.  drinks_cheers.gif

Na as irgi naktineju, nes pries pusantros paros grizom is Meksikos, tad dar vis bandau adaptuotis prie laiko skirtumo (8 valandu). biggrin.gif

Siaip viskas jau normaliai. Kelione irgi Super. thumbup.gif  Reiktu kada tikrai seimynoms susibegti. drinks_cheers.gif

Jei pameni kai buvom susitike Senukuose, sakiau kad tikrai i Kanarus dar vaziuosit ir uzsikresit, ar pameni...? Jie tikrai traukte traukia...o kur dar kitos salos...

Na netrukdau pildyti reportazo ir su nekantrumu laukiu tesinio.  bigsmile.gif

Dana

Labukas bigsmile.gif Oho i Meksika vykot thumbup.gif
Linkejimai Nojukui mirksiukas.gif
Butinai susirasysim ir susibegsim wub.gif
Atsakyti
clap_1.gif puikus fotoreportažas, lauksim tęsinio bigsmile.gif
Atsakyti
Super pasakojimas,foto.Laukiam darrrrr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 29, 07:16)
Tai turiu tik keletą minučių atsisveikinti su auditorija ir paklausti vieno dalyko - ar norite tęsinio ?????
Juk kaip visada - įdomiaiusia sekančioje dalyje............ ax.gif

Nepaliksim ramybėje jūsų pakolei nebus tęsinio smile.gif
Ačiū jums už saulės spindulėlius, už šilumą - nors ir virtualią!
Atsakyti
Gražus fotoreportažas thumbup.gif tiek šiltų prisiminimų blush2.gif laukiam tęsinio 4u.gif
Atsakyti
Ir Jolita tikrina rašliavas thumbup.gif
Oi, kaip prisijuokiau - superinis fotoreportažas thumbup.gif lotuliukas.gif Ryškios spalvos, humoristinė gaidelė -tikrai smagu skaityti mirksiukas.gif

"stabdžius išgalvojo bailiai" hihihi.gif
Atsakyti
Fantastiškos ne tik nuotraukos, bet ir pasakojimas wub.gif wub.gif wub.gif Super 4u.gif
Prisijungiu prie laukiančiųjų tęsinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 29, 10:18)
Ir Jolita tikrina rašliavas  thumbup.gif 

karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Jolita tik nebarkit vyro....man labai patiko, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios foto, o vandens parkas kaip ir Rode.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 11 29, 15:42)
Labai grazios foto, o vandens parkas kaip ir Rode.

Vandens parkas Rode pagal savo dydį ir smagumą gali būti lyginamas su Aqualandu Tenerifėje.
Patarčiau susirasti vaizdo įrašu iš Siam parko ir įdėmiai apžiūrėti jo teritorija - vien tik dirbtinės bangos baseinų palyginimai daug ką parodo. Pats įmetu -šalia rasite ir kitus klipukus.
http://www.youtube.c...h?v=6wpGCW9ot2Q
Tai ar verta tą parkelį lyginti su Siam parku. Linkiu kelionės į Tenerifę ir puikių įspūdžių puikiajame siam parke.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2011 11 29, 13:49)
Jolita tik nebarkit vyro....man labai patiko, uzskaitau 4u.gif

Po "pokalbio" su JM ,man dabar skauda šonus, bet kaip nors ištversiu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 lapkričio 2011 - 18:22