Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Dona27 @ 2011 12 07, 16:55)

Mano seimoj irgi chaosas,pavydziu toms, kurios turi ramius,susnekamus vyrus...nes as su savo nebesusikalbu  verysad.gif

Buna dienu lyg tycia... doh.gif

as ir tu svenciu nelaukiu...nupirkau tik vaikams dovaneles, o kiti liks be ju smile.gif tik dukryte svenciu laukia, o as ju kazkaip nesureiksminu, ateis ir praeis...kalendoriui skaiciukas tik pasikeis smile.gif
Atsakyti
Labas.
Aš jau po visų tyrimų.Mano širdis sveika visiškai thumbup.gif

tik magnio trūkumas ryškus.Todėl ir nervų sistema ir širdelė pastreikavo.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 07, 18:52)
Labas.

thumbup.gif Šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 07, 17:52)
Labas.

ir man buvo nemazas trukumas magnio, tai sirdis galvojau sustos, plaka plaka ir rodos lipa is krutines lauk. Dabar geriu vaistus, gal pageres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 12 08, 12:54)
thumbup.gif  Šaunu  4u.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akwariuma @ 2011 12 08, 13:03)
ir man buvo nemazas trukumas magnio, tai sirdis galvojau sustos, plaka plaka ir rodos lipa is krutines lauk. Dabar geriu vaistus, gal pageres smile.gif

Labas.zinok,ir man taip pat.pirma permusimai dideli,o poto krito pulsas vos 50-52 budavo.israse vitaminu menesiui
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 07, 17:07)
Buna dienu lyg tycia... doh.gif

as ir tu svenciu nelaukiu...nupirkau tik vaikams dovaneles, o kiti liks be ju smile.gif tik dukryte svenciu laukia, o as ju kazkaip nesureiksminu, ateis ir praeis...kalendoriui skaiciukas tik pasikeis smile.gif

Sveikutes 4u.gif Uzsuku kiekviena diena, bet daugiau pasiskaitau ka jus parasot smile.gif As ir svenciu ne laukiu, nupirkau ir keleta dovaneliu. Nenoriu as svest situ svenciu ir ju nelaukiu.
As laikausi kaip ir gerai , siandien anksciau is mokslu paleido, ryt i darba keliausiu. Taip ir gyvenu pa senoveje mokslai , darbas... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 12 08, 14:00)
Sveikutes  4u.gif  Uzsuku kiekviena diena, bet daugiau pasiskaitau ka jus parasot smile.gif As ir svenciu ne laukiu, nupirkau ir keleta dovaneliu. Nenoriu as svest situ svenciu ir ju nelaukiu.
As laikausi kaip ir gerai , siandien anksciau is mokslu paleido, ryt i darba  keliausiu. Taip ir gyvenu pa senoveje mokslai , darbas...  4u.gif

Nelaukiu ir as tu svenciu,beje per jas mano pamaina darbe,tai siek tiek ir dziaugiuosi.tik viska del vaiko darau,eglute puosim sestadieni...

O sios kaledos turejo buti linksmos labai...turejo...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 08, 16:01)
Nelaukiu ir as tu svenciu,beje per jas mano pamaina darbe,tai siek tiek ir dziaugiuosi.tik viska del vaiko darau,eglute puosim sestadieni...

O sios kaledos turejo buti linksmos labai...turejo...

visos sventes primena, kad kazko nera salia...ir nebebus... verysad.gif bet Ji visada mano mintyse, kai sypsausi...pirmus N.metus ziuredama i zvaigzdeta dangu galvojau apie Ja...kokia Ji butu, ka veiktume, kaip svestume...per sventes viskas paastreja...gerai, kad nors as prisimenu Ja...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 08, 15:25)
visos sventes primena, kad kazko nera salia...ir nebebus... verysad.gif bet Ji visada mano mintyse, kai sypsausi...pirmus N.metus ziuredama i zvaigzdeta dangu galvojau apie Ja...kokia Ji butu, ka veiktume, kaip svestume...per sventes viskas paastreja...gerai, kad nors as prisimenu Ja...

Mama Jų niekada nepamirš...niekada...ir po 50 metų mūsų vaikai bus mūsų širdyse...
Mano ir vyras prisimena...kiekviena mėnesio 9jos gimimo diena,uždega namie žvakele
Atsakyti
Nledi, su gimtadieniu tave user posted image
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 12 09, 11:55)
Nledi, su gimtadieniu tave user posted image

Prisidedu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 09, 20:45)
Prisidedu ir aš 4u.gif

ir aš 4u.gif
Atsakyti