Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 07, 21:01)
Idealiai  biggrin.gif .
Vyras važinėjo į komandiruotes ( į Šiaulius, statomam  Akropolyje įrenginėjo priešgaisrines signalizacijas ), tai negrįždavo savaitėm. O dar parinis darbas vrm. Tai buvau suskaičiavus, kad lapkričio mėnesį turėsim tik 3 dienas pasimatymams  biggrin.gif . Kaip tik lapkričio pirmom dienom prasirgau, tada po mm atsiskaičiavau 11 dienų ir būtent tą dieną vyras grįžo namo, aš jį apraminau, kad "tikrai nevaisingos dienos, drąsiai gali ", patikėjo  biggrin.gif . Po trijų savaičių grįžęs jau rado mane žaliuojančią nuo vėmimo  tongue.gif .

thumbup.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Aniri matau , kad esi smile.gif kaip laikaisi? kaip leliukas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 07, 20:01)
Idealiai  biggrin.gif .
Vyras važinėjo į komandiruotes ( į Šiaulius, statomam  Akropolyje įrenginėjo priešgaisrines signalizacijas ), tai negrįždavo savaitėm. O dar parinis darbas vrm. Tai buvau suskaičiavus, kad lapkričio mėnesį turėsim tik 3 dienas pasimatymams  biggrin.gif . Kaip tik lapkričio pirmom dienom prasirgau, tada po mm atsiskaičiavau 11 dienų ir būtent tą dieną vyras grįžo namo, aš jį apraminau, kad "tikrai nevaisingos dienos, drąsiai gali ", patikėjo  biggrin.gif . Po trijų savaičių grįžęs jau rado mane žaliuojančią nuo vėmimo  tongue.gif .

Oi,geras biggrin.gif
O vyras nelabai "pasirašyt norėjo"?
Mano irgi sako,kad gal dar per anksti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2012 02 06, 23:44)
Sveikos,
Seniai bebuvau užėjusi ax.gif Vis tikėjausi atbėgti pas jus su džiugia žinia... Deja...

renciuk, neprarask vilties - ateis dar šventė ir į tavo kiemą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tauškute, nelauk ir nieko nesitikėk - paprasčiausia gyvenk ir stebuklas pats pas tave ateis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

O mum irgi nesiseka, vel atejo mmm verysad.gif Turbut reiks laukt sugriztanciu gandru g.gif
Taip sunku ant dusios nesiot toki nesekmiu akmeni, nors stengiuosi atsipalaiduot , neisijaust ir neisisvajot, bet tas laiko stumimas nuo iki ziauriai zudantis doh.gif
Dar taip nuotaika buvo pakele musu augintiniai, vioena triuse atsivede netiketai 7 vaikiukus , taip dziaugemes pirma vada , naktimkelemes su vyru saugojom , kad nesusaltu, bet....triuse ismete ois lizdo ir visi 7 susale numire verysad.gif Su vyru visa diena tyledami vaiksciojom, atrodo tai juk tik gyviai, bet prie visu nesekmiu taip skaudu, ehhh....
Laikykites mergaites, juk reikia kazkaip nepasiduoti, as ir save tik taip beguodziu 4u.gif verysad.gif

Bice uzuojauta 4u.gif As irgi turiu mylimus senelius, tai vis pamastau, kaip noreciau sustabdyt laika, kad TA diena neateitu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 08 vasario 2012 - 10:41
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 07, 14:45)
Vakar savo adresu isgirdau komentara is gana artimo zmogaus.. gal ir gerai dievas numate, kad pasieme antra vaikeli pas save, ka tu dbr butum darius su dviem vaikais ir be vyro... Praktiskai nemiegojau visa nakti.. galvojau ka as buciau darius... turbut neiciau i darba, o myluociau savo vaikeli, kol vyresnelis butu darzelyje. Maziau sedeciau prie kompo, daugiau zaisciau su abiem vaikais.. turbut sirdis butu maziau tuscia, nes butu po lygiai padalinta abiem vaikam... nors ir 5 vaikai.. as rasciau ka su jais daryti..
Kiekviena nakti mano vaikas turbut susala ir paryciais ateina pas mane i lova.. atsikeliu pirma, o ji palieku dar pamiegot.. ir taip truksta salia dar vieno miegancio broliuko.. siandien ziurejau i ta tuscia puse ir galvoju.. tikrai.. ka as daryciau su dviem vaikais.. kokia buciau laiminga..

Labutis visoms,
smagu, kad tie speigai jau praejo, tikiuosi ir nebeateis.... mirksiukas.gif Skaitau iki -15 visai normali ziema....As irgi smarkiai nesusalau, bet zymiai smagiau kai silsciau.

Meskute, suprantu tave, bet nereikia galvoti tik i viena puse....Pagalvok ir apie tai, kad ziauriai sunku butu vienai auginti 2 berniukus, ir fiziskai, ir finansiskai. Atstoti jiems ir teti, ir mama.....Kadangi is mano vyro irgi nieko gero nebebus verysad.gif , as kazkaip susieju dukrytes netekti su tuo. Nesakau, kad gerai, kad jos nera (gink dieve), bet gal tas kazkas virsuje geriau zino....ir nenorejo, kad dar vienas vaikelis augtu nepilnoje seimoje?....Nezinai, kaip butu jeigu butu.....Negalii zinoti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dona27: 08 vasario 2012 - 13:05
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 07, 18:15)
Man gruodzio menesi dare kazkoki tyrima, gimdos kaklelio kazkoks vezinis tyrimas, atsakymas buvo blogas, bet gydytoja sako, jei nori vaiku - kuo greiciau pastok, nes gali but kad paskui reikes opaeruot. Tada siunte i klinikas ir liepe tyrima pakartot pas kita gydytoja, pries dvi savaites tas buvo.. ta kita gydytoja liepe jokiu budu nepastot, kol nebus atsakymo. Per tas dvi savaites jau suriktavau rubus sau galvoj kuriais mane aprengs, kai as numirsiu nuo vezio  lotuliukas.gif  nu zmogus laukime gali prisigalvot visokiu nesamoniu.  doh.gif siandien nueinu atsakymo pasiimt, gydytoja sako- jei nori vaiko, turi kuo greiciau pastot (  doh.gif ) ir tikrintis kas puse metu, dar zodziu niekuo nesergu, bet butina patikra, kad atsakymas vel nebutu blogas. Zodziu kol cia viskas  vyko, gavau tris nurodymus - pastot kuo greiciau, nepastot jokiu budu ir vel kuo greiciau pastot  lotuliukas.gif  dbr man viskas aisku, tik liko vienas neissprestas klausimas- nuo ko cia kuo greiciau man pastojus..  lotuliukas.gif  kur cia rast donora  biggrin.gif

Oi....prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 02 07, 15:17)
laba 4u.gif
smagu girdet is taves tokius zodzius... thumbup.gif
nezinau, man tai kitas nestuke.gif , kitas vaikiukas...galvojau kad bus kitaip, nes sirdgela vistiek nepalieka, netgi besilaukiant, nes tai jau bus kitas vaikas...jau 3ias kudikelis... smile.gif

ji ir nepaliks ,ir nepaliko tik kažkas kitaip doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti