Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Gamta šėlsta.Griaudžia-žaibuoja-lyja doh.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes, kad nepamirsot vakar mano sunaitelio 4u.gif Pamenu taip laukiau kaledu, svajojau puosti kaledu eglute, maniau ziures mano pupulis nustebusiom akutem i zibancia egle ir juoksis... Dabar jau nieko nebesinori...

Oi na ir pripasakojot cia apie savo vyrus! Tai siuo klausimu as turbut laimes kudikis smile.gif Nei pusryciu as ruosiu, nei laukneselio i darba dedu smile.gif Pats pasidaro viska! O jei savaitgaliais nedirba, tai dar ir kavos i lova atnesa su pusryciais thumbup.gif Aisku apibamba, kad zmona issilepino, tai atkertu issilepinai tai dabar ir turi tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 04, 20:39)
Aciu, mergytes, kad nepamirsot vakar mano sunaitelio  4u.gif  Pamenu taip laukiau kaledu, svajojau puosti kaledu eglute, maniau ziures mano pupulis nustebusiom akutem i zibancia egle ir juoksis... Dabar jau nieko nebesinori...

Oi na ir pripasakojot cia apie savo vyrus! Tai siuo klausimu as turbut laimes kudikis smile.gif Nei pusryciu as ruosiu, nei laukneselio i darba dedu smile.gif Pats pasidaro viska! O jei savaitgaliais nedirba, tai dar ir kavos i lova atnesa su pusryciais  thumbup.gif Aisku apibamba, kad zmona issilepino, tai atkertu issilepinai tai dabar ir turi tokia  lotuliukas.gif

tai jus gal nesenai vede?nors savaitgaliais ir mes su dukra tinginiaujam, pusrycius daro tetis( manu kose arba blynai biggrin.gif )
Laurenza patapai Lu?
Atsakyti
Aha,patapau Lu.
mano irgi kaip Juraciukes vyras.sia savaite nedirbo,tai kai as dirbau viska namie padarydavo ir dar man pietu darban atnesdavo.Siandien pusryciams mums su dukra,kiausiniu prikepe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 04, 17:54)
tai jus gal nesenai vede?nors savaitgaliais ir mes su dukra tinginiaujam, pusrycius daro tetis( manu kose arba blynai biggrin.gif )
Laurenza patapai Lu?

Trejeta meteliu beveik kaip vede, bet kartu gyvenam jau seniai. Tiesiog toks jis, labai geras, aisku turi savo ciudu (as irgi kartais ne dovanele bunu), bet is esmes tai auksinis zmogus. Ypac tai supratau po netekties. Jei ne jis, kazin kaip buciau istverus. Todel dabar taip liudna skaityti, kad yra tokiu vyru, kurie nepalaiko savo savo zmonu, elgiasi sitaip savanaudiskai... tikrai liudna...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 04, 22:25)
Jei ne jis, kazin kaip buciau istverus. Todel dabar taip liudna skaityti, kad yra tokiu vyru, kurie nepalaiko savo savo zmonu, elgiasi sitaip savanaudiskai... tikrai liudna...

zinoma, kad butum, kai nenutinka nelaimes mes net nezinom, kiek mes visko galim istverti, iskenteti,visa tai mus ir uzgrudina...kartais juokingai skamba, kai sako: numirtu mano vaikas-numirciau ir as...bet nei viena nenumirem smile.gif nebent tik dalis sirdies... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 12 04, 15:12)
reiks paklaust pas seimos gyd. del to encifalito
matai kaip pas tave gerai, vyras ir pusrycius pats pasidaro.. o as nors darbas nuo 9 man keliuosi 6 nes vyrui darbas 7 , tai padarau pusrycius ir idedu pietu laukneseli, paskui pasirupinu augintiniu, o tada jau pati einu ruostis i darbeli...

doh.gif blink.gif blink.gif
Užuojauta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mesčiau lauk tokį vyrą tongue.gif Aš bjauri turbūt,bet šitaip su manim nesielgtų joks vyras ax.gif

Man pasisekė,kad sutikau savarankišką vyrą.Pats viską pasidaro ,kai reikia ir vaiku pasirūpina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 12 05, 12:34)
doh.gif  blink.gif  blink.gif
Užuojauta 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mesčiau lauk tokį vyrą tongue.gif  Aš bjauri turbūt,bet šitaip su manim nesielgtų joks vyras ax.gif

Man pasisekė,kad sutikau savarankišką vyrą.Pats viską pasidaro ,kai reikia ir vaiku pasirūpina thumbup.gif

matyt nera taip blogai, jei zmones kartu smile.gif mum tai nesuprantama, o Rutai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 05, 11:13)
matyt nera taip blogai, jei zmones kartu smile.gif mum tai nesuprantama, o Rutai gerai mirksiukas.gif

Na gal tu ir teisi smile.gif Bet jei guodžiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 11 30, 13:06)

Nerealybė wub.gif .

O tavo, Monika, akys vis vien liūdnos... Nors širdis, turbūt, labai dažnai dainuoja wub.gif

...o aš vis bandau baigti įrenginėti Kristupui kambarį smile.gif ... jau antrus metus po truputį gimsta vis kokia viena kita mintelė, bet pabaigos vis nėr ir nėr biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 05, 11:13)

buna kartais dienu lyg tycia ir pas mus, ana diena nuvaziavo nupirkt vyras pieno, nes pyraga kepiau ir parveze sokoladuka nediduka smile.gif sakau o sau nusipirkai? ne sako pinigu neuzteko, tai sau saulegrazu nusipirkau smile.gif
QUOTE(divėja @ 2011 12 05, 11:14)
Na gal tu ir teisi smile.gif  Bet jei guodžiasi g.gif

zinai kartais viskas susikaupia susikrauna i viena ir pratruksti zmogus, norisi pasikalbeti pasiguosti...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 04, 17:43)
kaip faina wub.gif
Papildyta:

Tai greičiau kreipkis į gydytojus-nelauk.
Nepavydžiu Tau tokio vyro žinok.Neįsivaizduoju savo gyvenimo su tokiu vyru.
mano bendradarbe gyvena su tokiu vyru-nulis ji jam visiskas,kelia ją 4 val ryto,daro jam kavą ,pusryčius.ir dar sėdi-tipo jam kompaniją laiko-kol jis kavą išgers,mes dirbam parduotuvėj po 14 val ant kojų prabūnam,tai jis jai net tom dienom kada jai paciai 6 ryto reikia keltis,neduoda pamiegoti...

aš manau kad daugelis ju metams bėgant palieka niekam tike devil.gif
Atsakyti