QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 07, 15:39)
Vartojau. Ciral'į.
Aš norėjau sulaukt metinių ir paskui jau nuo spalio labai labai užsiėmiau skaičiavimu, kad tik pataikyčiau tinkamą dieną

.
Na,metinių kas be ko sulaukt reikėjo,mums dar idealu ir po CP.
o jau šį arbe kitą mėn reikia pagauti gandrus,kad drakoniukas(e) gimtų
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 07, 15:39)
Vartojau. Ciral'į.
Aš norėjau sulaukt metinių ir paskui jau nuo spalio labai labai užsiėmiau skaičiavimu, kad tik pataikyčiau tinkamą dieną

.
ir dar,ar pataikei į tinkamą dieną?
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 02 07, 15:17)
laba
smagu girdet is taves tokius zodzius...
nezinau, man tai kitas

, kitas vaikiukas...galvojau kad bus kitaip, nes sirdgela vistiek nepalieka, netgi besilaukiant, nes tai jau bus kitas vaikas...jau 3ias kudikelis...
aš pagalvoju,kad negalėsiu palyginti savo angelo su būsimu kūdikiu,nes Jos net nemačiau
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 07, 15:45)
Vakar savo adresu isgirdau komentara is gana artimo zmogaus..
gal ir gerai dievas numate, kad pasieme antra vaikeli pas save, ka tu dbr butum darius su dviem vaikais ir be vyro... Praktiskai nemiegojau visa nakti.. galvojau ka as buciau darius... turbut neiciau i darba, o myluociau savo vaikeli, kol vyresnelis butu darzelyje. Maziau sedeciau prie kompo, daugiau zaisciau su abiem vaikais.. turbut sirdis butu maziau tuscia, nes butu po lygiai padalinta abiem vaikam... nors ir 5 vaikai.. as rasciau ka su jais daryti..
Kiekviena nakti mano vaikas turbut susala ir paryciais ateina pas mane i lova.. atsikeliu pirma, o ji palieku dar pamiegot.. ir taip truksta salia dar vieno miegancio broliuko.. siandien ziurejau i ta tuscia puse ir galvoju.. tikrai.. ka as daryciau su dviem vaikais..
kokia buciau laiminga..
žiauriai laiminga
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2012 02 07, 14:15)
Bona -pari
Ačiū už palinkėjimus tau