Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 01, 17:30)
Šiandien buvau kolegės tėčio laidotuvėse. Kita kolegė man sako - "buvau per Kalėdas kapuose, iki tavo mažulės nuėjau - nu jau tas paukštelis kaip gražiai atrodė... nesugalvočiau, rodos...  wub.gif  " Aš tokį paukštuką, likusį nuo gimtadienio puokštelės įsmeigus į žemę buvau... man kažkaip graudžiai atrodė... toks vienišas... bet vyras sakė - palik, gražu...  wub.gif
..Gera kažkaip, kai ir kiti prisimena...

wub.gif wub.gif
Atsakyti
labuks

aciu visom uz uzuojata. taip keista ,kad jos nebera ir taip naturalu, juk tokio garbingo amziaus buvo...Labai tik gaila, kad neatsisveikinau, liko tas netikrumo pojutis, kad vis dar bet kada galiu paskambinti....atrodo tiek laiko tureta viskam issakyti, bet visada pritrusta pusdienio...Liko daug prisiminimu, jos palikimas-meile jurai, lopsine, kuria dainuoju dabar jau dviem princesem, meile knygoms-ji man skaitydavo visur valgfant , pries miega, nest WC lotuliukas.gif , tik jos skaniuju tortu nebeismokau gaminti...

Vaivos juosta zinai Norvegijoje teko uzklysti i ne vienas kapinaites, labai daug kur maciau paukstukus patubdytus ant paminklo krasto, taip graziai atrodo, kapai patys traukia prieiti arciau
Atsakyti
Labutis 4u.gif

ogo kur visos pradingusios ? g.gif ar tinklas susalo ar merginos biggrin.gif
Tiek dienu tylu ramu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2012 02 05, 14:38)
Labutis  4u.gif 

ogo kur visos pradingusios ?  g.gif  ar tinklas susalo ar merginos  biggrin.gif 
Tiek dienu tylu ramu  blink.gif

As tai esu, man niekas neuzsalo. biggrin.gif Per langa paziuret taip grazu, o iseit i lauka brrrrrrr....
Jau namie visus kampus apvaiksciojau, viska sutvarkiau, visus filmus isziurejau, tuoj pradesiu pyragus kept is neturejimo ka veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 02 05, 16:49)
As tai esu, man niekas neuzsalo.  biggrin.gif  Per langa paziuret taip grazu, o iseit i lauka brrrrrrr....
Jau namie visus kampus apvaiksciojau, viska sutvarkiau, visus filmus isziurejau, tuoj pradesiu pyragus kept is neturejimo ka veikt  ax.gif

As ir siandiena is namu niekur ne ejau, tai valgyt prigaminau, namus apsitvarkiau o dabar ilsiuosi 4u.gif
Bet man atrodo jau ne toks saltukas kaip buvo pries pora dienu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
na,ir žiema ragus parodė doh.gif
kažkaip nežinau ką rašyti.
Ilgiuosi Jos.Nėra dienos,kad neprisiminčiau savo angelo.

Dar džiaugiuosi,kad neatsiranda naujų angelų mamų.

Kaip mūsų nėštukės laikosi wub.gif ?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Siandiena orelis tai nerealus, fantastiskas tiesiog smile.gif nei salta , nei vejelio toks nerealus orelis sniegas blizga , saulute sviecia , sninga... tiesiog faina. ejau namo is darbo ir grozejausi siuo oru net namo nensinorejo , norejosi dar pabut lauke smile.gif

Atsakyti
Ieškau tavęs akmenyje, varpe, žvakės liepsnoje
Ieškau tavęs smėlio kopose, jūros platybėse, lapų žalume, saulėje,
Ieškau tavęs saulėlydyje, slėnyje, ežero paviršiuje, dangaus skliaute,
Ieškau tavęs ant paukščio sparno, kriauklės, suminto tako, balto obels žiedlapio,
Ieškau tavęs giesmėje, žvaigždėje, rūke, sniege,
Ieškau tavęs savo širdyje, savo lūkesčiuose, savo kasdienybėje, mūsų gyvenimuose
bet niekur nerandu......................................................................................................
Atsakyti
Sveikos,
Seniai bebuvau užėjusi ax.gif Vis tikėjausi atbėgti pas jus su džiugia žinia... Deja...
QUOTE(žvelsa @ 2012 01 05, 09:42)
Keista kaip mirtis pakeičia žmogų..... Ir man ji karstely pasirodė vyresnė, aukštesnė... Nors kai ligoninėj laikiau ją glėbyje, nustebau, kad ji nebetelpa glėbyje...

Tikrai mirtis pakeičia žmones... kažkaip manasis atrodė toks didelis, jau koks pirmokas... su kostiuminėm kelnytėm ir liemene, visai kaip į pirmą klasę vesčiau cray.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 13:39)
o aš norejau pasakyt kad turbut prisijungsiu į nestuke.gif  buri

thumbup.gif be galo džiaugiuosi su tavimi... saugok save, nors ką aš čia patarinėju, mes visos save po nelaimės saugom lyg trapų porcelianą nešiotume.
Daug bus šieme drakoniukų wub.gif ir aš noriu drakoniuko blush2.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 01 23, 11:52)
(AFS), kol rado doh.gif , kaina 220lt, nekompensuojamas...

Dėl AFS man darė tyrimą Kaune klinikose nemokamai, tačiau pas mane indikacijos tam buvo: priešlaikinis gimdymas 22 sav., trombocitų mažas kiekis, sąnarių skausmai ir pan. Matyt kam indikacijų nėra, tam reikia susimokėti g.gif O gal klinikose gali gydytojai nemokamai padaryti?

QUOTE(bicė @ 2012 01 28, 16:06)
O mano mociute mire vakar... verysad.gif

Užjaučiu bice verysad.gif be galo liūdna kiekvieną brangų žmogų ten išlydėti, net ir tą, kuris nugyveno gražų amželį verysad.gif Mano seneliai iš mamos pusės dar gyvi, bet silpsta, neįsivaizduoju, kad gali jų nebelikti...

Sveikinuosi ir su naujom mamytėm, liūdna čia jus matyti, bet būryje bendraminčių skausmą išgyventi bus lengviau...

Pas mus tai oras šaltas, darbe tik 12 šilumos blink.gif rankos ant "pelės" sustengsta, o arbata jau pradeda nusibosti. Su šildytuvais iki darbo pabaigos sugebame temperatūrą pakelti iki 16-17 laipsnių. Ir kaip sveikam būti g.gif
Atsakyti
Rencė 4u.gif
Drakoniuko noriu ir aš mirksiukas.gif
reikia imtis darbų mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisimenu tą rudenį, kai mano galvoje buvo vienintelė mintis - reikia vaiko, reikia leliuko. smile.gif Ievos laukimas man buvo pati geriausia psichoterapija.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 02 07, 09:27)
Prisimenu tą rudenį, kai mano galvoje buvo vienintelė mintis - reikia vaiko, reikia leliuko.  smile.gif  Ievos laukimas man buvo pati geriausia psichoterapija.

mane šita mintis apsėdus-noriu,reikia,tiesiog trokštu kūdikio.
Manau,kad laukimas viską sutvarkytų
Atsakyti