Bice

Bice

Laba vakarėli....
Bice, nuoširdi užuojauta Tau
Bice, nuoširdi užuojauta Tau

Biciuk, užjaučiu.......
Bona-pari,
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 28, 16:31)
užuojata tau 
Papildyta:
labutis
manes laukia dar genetinis tyrimas
bijau kažkaip
nes nežinau ar spėsiu iki reikiamo laiko prisiregistruoti
taip eina 7 savatytė,jaučiuos žiauriai ištisai su šleikštuliu burnoje,ir ištisai pavargus
tai tiek ka dar turiu papasakot

Papildyta:
labutis

manes laukia dar genetinis tyrimas

Bona-pari,

QUOTE(žvelsa @ 2012 01 30, 10:44)
ačiūks

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 01 28, 16:47)
uzuojauta
, turbut neiseis ne i laidotuves nuvaziuot...
Bona-Del genetiniu, kodel nespesi? juk daro 12oj savaitej ir paskui jei nespeji reikia i 18-20 speti, as spejau tik i sias savaites, cia kalbu apie echo... uzjauciu, nes man iki 10sav lb blogumai ejo, bet nevemiau nieko, tik istisai bloga..tai mineralinio lb daug geriau, lb norejosi...
o dabar jau saldumynu lb noriu, nzn ka begalvoti, nesu ju lb megeja, bet tas noras vargina...stengiuosi atsilaikyti, bet nevisada iseina...
kad nebutu ko nors pasekme, nes gliukoze tikrinsiu gerokai po menesio 

Bona-Del genetiniu, kodel nespesi? juk daro 12oj savaitej ir paskui jei nespeji reikia i 18-20 speti, as spejau tik i sias savaites, cia kalbu apie echo... uzjauciu, nes man iki 10sav lb blogumai ejo, bet nevemiau nieko, tik istisai bloga..tai mineralinio lb daug geriau, lb norejosi...
o dabar jau saldumynu lb noriu, nzn ka begalvoti, nesu ju lb megeja, bet tas noras vargina...stengiuosi atsilaikyti, bet nevisada iseina...

jau prisiregistravau ,bet privačiai

QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 26, 21:14)
Aisku prisimenu
Neuzsuku, nes isisukau i darbus ir visai nebuvo laiko, reikejo viska prisimint, ismokt, prisijaukint kai kuriuos zmones
grizus viskas buvo kitaip, naujas sefas, nauji veidai, dabar jau viskas susitvarke, vel jauciuosi savo rogese
As stipri, laikausi, viskas bus gerai
O tu laukiesi?

As stipri, laikausi, viskas bus gerai

O tu laukiesi?

Labukas visoms,
tikiuosi nera susalusiu

Meskute, tikrai nesilaukiu.....o tureciau?

QUOTE(Dona27 @ 2012 01 31, 13:22)
Labukas visoms,
tikiuosi nera susalusiu
tikiuosi nera susalusiu

Ka zinau, man atrodo visos laukiasi

as susalus, eina sau.. namie trumpom rankovem vaikstau, o darbe sedziu su pukine liemene ir vistiek pirstai sustinge

QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 31, 13:24)
Ka zinau, man atrodo visos laukiasi
as susalus, eina sau.. namie trumpom rankovem vaikstau, o darbe sedziu su pukine liemene ir vistiek pirstai sustinge
masina vos kuriasi, penktadieni isvis neuzsikurs. Turbut reikes buteli pasistatyt ir po 50 gr kas valanda isgert 

Gal ne visos, bet tikria dauguma... AS kazkaip nebijau susalti, man labiau baisu del sunaus. Ryte taip salta, o reikia tysti i darzeli.....Gerai, kol dar masina uzsikuria, o jei ryt ar poryt, kokia diena - neuzsikurs.....Kaput

O kur tu dirbi, jei nepaslaptis?
QUOTE(Dona27 @ 2012 01 31, 13:28)
Gal ne visos, bet tikria dauguma... AS kazkaip nebijau susalti, man labiau baisu del sunaus. Ryte taip salta, o reikia tysti i darzeli.....Gerai, kol dar masina uzsikuria, o jei ryt ar poryt, kokia diena - neuzsikurs.....Kaput

Nu zinai, man irgi baisu, prirengiu kaip meska

Parasysiu i az, o tai cia akiu daug

QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 31, 14:32)
Nu zinai, man irgi baisu, prirengiu kaip meska
masinoj ledas. Bet ka darysi.. gal ilgai nesilaikys tie salciai.

Pasakyk ir man kur dirbi

Šiandien buvau kolegės tėčio laidotuvėse. Kita kolegė man sako - "buvau per Kalėdas kapuose, iki tavo mažulės nuėjau - nu jau tas paukštelis kaip gražiai atrodė... nesugalvočiau, rodos...
" Aš tokį paukštuką, likusį nuo gimtadienio puokštelės įsmeigus į žemę buvau... man kažkaip graudžiai atrodė... toks vienišas... bet vyras sakė - palik, gražu...
..Gera kažkaip, kai ir kiti prisimena...

..Gera kažkaip, kai ir kiti prisimena...