Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Bice console.gif
Atsakyti
Bice console.gif
Atsakyti
Bice laikykis... 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarėli....

Bice, nuoširdi užuojauta Tau console.gif
Atsakyti
Biciuk, užjaučiu.......

QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 28, 16:31)
užuojata tau verysad.gif
Papildyta:
labutis 4u.gif
manes laukia dar genetinis tyrimas doh.gif bijau kažkaip  doh.gif nes nežinau ar spėsiu iki reikiamo laiko prisiregistruoti g.gif  taip eina 7 savatytė,jaučiuos žiauriai ištisai su šleikštuliu burnoje,ir ištisai pavargus doh.gif tai tiek ka dar turiu papasakot

Bona-pari, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 01 30, 10:44)
Biciuk, užjaučiu.......
Bona-pari,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiūks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 01 28, 16:47)
uzuojauta verysad.gif , turbut neiseis ne i laidotuves nuvaziuot...
Bona-Del genetiniu, kodel nespesi? juk daro 12oj savaitej ir paskui jei nespeji reikia i 18-20 speti, as spejau tik i sias savaites, cia kalbu apie echo... uzjauciu, nes man iki 10sav lb blogumai ejo, bet nevemiau nieko, tik istisai bloga..tai mineralinio lb daug geriau, lb norejosi...
o dabar jau saldumynu lb noriu, nzn ka begalvoti, nesu ju lb megeja, bet tas noras vargina...stengiuosi atsilaikyti, bet nevisada iseina... doh.gif kad nebutu ko nors pasekme, nes gliukoze tikrinsiu gerokai po menesio g.gif

jau prisiregistravau ,bet privačiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 26, 21:14)
Aisku prisimenu smile.gif Neuzsuku, nes isisukau i darbus ir visai nebuvo laiko, reikejo viska prisimint, ismokt, prisijaukint kai kuriuos zmones smile.gif grizus viskas buvo kitaip, naujas sefas, nauji veidai, dabar jau viskas susitvarke, vel jauciuosi savo rogese smile.gif
As stipri, laikausi, viskas bus gerai  4u.gif
O tu laukiesi?  ax.gif

Labukas visoms,
tikiuosi nera susalusiu smile.gif
Meskute, tikrai nesilaukiu.....o tureciau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2012 01 31, 13:22)
Labukas visoms,
tikiuosi nera susalusiu smile.gif
Meskute, tikrai nesilaukiu.....o tureciau?  lotuliukas.gif

Ka zinau, man atrodo visos laukiasi biggrin.gif
as susalus, eina sau.. namie trumpom rankovem vaikstau, o darbe sedziu su pukine liemene ir vistiek pirstai sustinge blink.gif masina vos kuriasi, penktadieni isvis neuzsikurs. Turbut reikes buteli pasistatyt ir po 50 gr kas valanda isgert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 31, 13:24)
Ka zinau, man atrodo visos laukiasi  biggrin.gif 
as susalus, eina sau.. namie trumpom rankovem vaikstau, o darbe sedziu su pukine liemene ir vistiek pirstai sustinge  blink.gif masina vos kuriasi, penktadieni isvis neuzsikurs. Turbut reikes buteli pasistatyt ir po 50 gr kas valanda isgert biggrin.gif

Gal ne visos, bet tikria dauguma... AS kazkaip nebijau susalti, man labiau baisu del sunaus. Ryte taip salta, o reikia tysti i darzeli.....Gerai, kol dar masina uzsikuria, o jei ryt ar poryt, kokia diena - neuzsikurs.....Kaput doh.gif
O kur tu dirbi, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2012 01 31, 13:28)
Gal ne visos, bet tikria dauguma... AS kazkaip nebijau susalti, man labiau baisu del sunaus. Ryte taip salta, o reikia tysti i darzeli.....Gerai, kol dar masina uzsikuria, o jei ryt ar poryt, kokia diena  - neuzsikurs.....Kaput doh.gif
O kur tu dirbi, jei nepaslaptis?

Nu zinai, man irgi baisu, prirengiu kaip meska biggrin.gif masinoj ledas. Bet ka darysi.. gal ilgai nesilaikys tie salciai.
Parasysiu i az, o tai cia akiu daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 31, 14:32)
Nu zinai, man irgi baisu, prirengiu kaip meska biggrin.gif masinoj ledas. Bet ka darysi.. gal ilgai nesilaikys tie salciai.
Parasysiu i az, o tai cia akiu daug  biggrin.gif

Pasakyk ir man kur dirbi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien buvau kolegės tėčio laidotuvėse. Kita kolegė man sako - "buvau per Kalėdas kapuose, iki tavo mažulės nuėjau - nu jau tas paukštelis kaip gražiai atrodė... nesugalvočiau, rodos... wub.gif " Aš tokį paukštuką, likusį nuo gimtadienio puokštelės įsmeigus į žemę buvau... man kažkaip graudžiai atrodė... toks vienišas... bet vyras sakė - palik, gražu... wub.gif
..Gera kažkaip, kai ir kiti prisimena...
Atsakyti