Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Sladama @ 2012 01 28, 01:22)
Labas visom

Esamos ir buvusios nestuke.gif  pasakykit koks sirdies pulsas pas jus?

sveika 4u.gif
kiek atsimenu visad aukstas budavo...
iki 95...dabar zemesnis kol kas... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Uz lango orelis koks grazus, nors ir saltukas bet saulute sviecia , sirdute sildo ir tuo paciu dziugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 01 28, 00:22)
Labas visom

Esamos ir buvusios nestuke.gif  pasakykit koks sirdies pulsas pas jus?

labuks

kaip ir normalus al siek tiek greitesis periodiskai budavo, atsimenu su Amelija pradzioje nestumo iki 140 sokdavo net torti norejo. Bet siaip apie 80 laikesi, budavo ir iki 100 jei spaudimas labai krisdavo.

O mano mociute mire vakar... verysad.gif
Atsakyti
Biciuk užuojauta... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2012 01 28, 16:06)
labuks

užuojata tau verysad.gif
Papildyta:
labutis 4u.gif
manes laukia dar genetinis tyrimas doh.gif bijau kažkaip doh.gif nes nežinau ar spėsiu iki reikiamo laiko prisiregistruoti g.gif taip eina 7 savatytė,jaučiuos žiauriai ištisai su šleikštuliu burnoje,ir ištisai pavargus doh.gif tai tiek ka dar turiu papasakot
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2012 01 28, 17:06)

uzuojauta verysad.gif , turbut neiseis ne i laidotuves nuvaziuot...

Bona-Del genetiniu, kodel nespesi? juk daro 12oj savaitej ir paskui jei nespeji reikia i 18-20 speti, as spejau tik i sias savaites, cia kalbu apie echo... uzjauciu, nes man iki 10sav lb blogumai ejo, bet nevemiau nieko, tik istisai bloga..tai mineralinio lb daug geriau, lb norejosi...
o dabar jau saldumynu lb noriu, nzn ka begalvoti, nesu ju lb megeja, bet tas noras vargina...stengiuosi atsilaikyti, bet nevisada iseina... doh.gif kad nebutu ko nors pasekme, nes gliukoze tikrinsiu gerokai po menesio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 28 sausio 2012 - 15:47
Aciu mergaites. Mociute buvo garbingo amziaus, bet butent tokio skambucio visada bijojau....ir kazkaip neatsiveikinau su ja, vasara neaplankem....O del laidotuviu tai aidesim, kremuosim ir laidosim pavasari arba vasara kai atsils ir bus zalia, ji gimusi geguzes menesi, tai gal iseitu atvykti tuo metu, o dabar ir vyrui darbai sudelioti, o ir nesinori mazosios per tokius salcius temptis i Lt, o ir laidotuves but tada skubotos, o ji tiek nugyvenusi nusipelno pagarbios ir paskutines keliones. Neisivaizduoju , kad galeciau nedalyvauti, esu jos vienintele anuke...

Bona- Pari nemalonus tas laikas, bet laikinas, nespesi ne atsipeiketi kaip praeis wub.gif
Atsakyti
Biciuk....priimk nuosirdzia uzuojauta...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 26, 19:33)
Lairam,tu šaunuolė.
Meskute,lairam jūs brolių ,sesių neturit?

Aš turiu net 3 brolius. Du yra tos pačios mamos, o vienas yra tėvo iš kitos santuokos. Bet nelabai bendraujam. Tie du mamos, tai nori nieko neveikti ir gerai gyventi doh.gif . Tai kažkaip nesueina mūsų nuomonės. O tėvo sūnus gal nieko toks berniokas, bet su tėvu nebendravau, tai ir su tuo jo sūnum jokie artimi santykiai neužsimezgė.

Bice, labai tave užjaučiu... O tuo pačiu džiaugiuosi, kad nugyveno močiutė ilgą gyvenimą, kad yra žmonių kurie ją myli. Iškeliavo močiutė pas proanūkytę - augins dabar tavo angeliuką. Sėdės ant debesies, pins kaseles ir seks pasakas wub.gif

Aš savo močiutę irgi labai myliu. Seneliai mano vienintelis gražių vaikystės prisiminimų dalyviai. Būdama mokyklinukė svajojau, kad jie mane pasiimtų ir neatiduotų mamai...
Atsakyti
Bice Uzuojauta verysad.gif
Atsakyti
Biciuk uzuojauta....
Atsakyti
Bice....... verysad.gif
Atsakyti