Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Dona27 @ 2012 01 24, 21:47)
Sveikos mergaites,
as pati susidurus su AFS tyrimu. Jis is tikruju daromas tik mokamai, ir labai mazai kur....zinau kad Kauno klininkose ir Vilniuje. Jis daromas is kraujo. Man ginekologas siule pasidaryti del velyvu persileidimu.O kokiu dar pasekmiu gali jis sukelti nesidomejau....

dar ir Siauliuose atradau kur daroma...220lt, siuncia i Vilniu tyrima...po kiek laiko atsakymas nezinau...nesuksiu galvos del sio tyrimo...nebuvo man persileidimu, tai nebegalvosiu, kas ir kaip... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.. smile.gif snd perskaiciau si straipsneli, nezinau kas ji rase.. unsure.gif

Vaikštinėjau po prekybos centrą,kai mano akys užkliuvo už pardavėjos,grąžinančios pinigus mažam,kokių 5-6 metukų berniukui.Sakydama"atsiprašau,bet šita lėlė kainuoja daugiau",ji sužėrė jam į delniuką saują monetų.Berniukas pasisuko į pagyvenusią moterį,stovėjusią šalia jo: -Močiute,ar tikrai neužtenka mano pinigėlių? Tu žinai,kad neturi užtektinai pinigų šiai lėlei,-ramiu balsu pasakė ji,ir paprašiusi jo palaukti kelias minutes,dingo tarp prekystalių. Berniukas tebelaikė lėlę rankose.Neištvėrusi priėjau ir paklausiau,kam jis nori padovanoti šią lėlę. -Tai lėlytė,kurios labai norėjo mano sesutė.Ji tikėjo,kad Kalėdų Senelis ją atneš per Kalėdas,-nuleides galvą ištarė jis. Pasakiau jam,kad Kalėdų Senelis greičiausiai taip ir padarys ir kad nėra jokio reikalo dėl to liūdėti.Bet jis liūdnai atsakė: -Ne,Kalėdų Senelis negali jai nunešti ten,kur ji yra dabar.Aš turiu ją paduoti mamytei,kad ji perduotų sesutei,kai išvyks pas ją,-jo liūdnose akutėse sužibo ašaros.-Mano sesutė iškeliavo pas Dievulį.Tėvelis sako,kad mamytė irgi turės greitai ten išvykti,todėl pamaniau,kad ji galėtų perduoti šitą lėlytę sesutei. Aš sustingau vietoje.Berniukas pažvelgė man į akis ir tarė: -Aš paprašiau tėvelio,kad jis neleistu mamytei išeiti dabar.Kad jis paprašytų jos palaukti,kol grįšiu iš parduotuvės,-tada jis iš kišenės štraukė gražią savo nuotrauką ir parodė ją man.Nuotraukoje jis meiliai šypsojosi.Aš noriu,kad mamytė pasiimtų šitą nuotrauką su savimi,ir nepamirštų manęs.Aš myliu mamytę ir nenoriu,kad ji išeitų,bet tėvelis sako,kad,ji turi keliauti pas mūsų mažąją sesutę..-Tardamas šiuos žodžius,jis liūdnai žiūrėjo į lėlytę.Aš paskubomis susiradau savo piniginę ir pasakiau berniukui: -Patikrinkim dar kartą.Galbūt užteks pinigėlių nupirkti šitą lėlytę?- jam nematant,aš pridėjau keletą banknotų ir mes pradėjome skaičiuoti.Berniuko nuostabai,pinigų užteko ir netgi šiek tiek liko! -Dievuli,ačiū tau ,kad mano pinigėlių užtenka!-tada jis pasisuko į mane ir pridūrė:-Vakar vakare prieš miega aš prašiau Dievulio,kad mano pinigėlių užtektų šiai lėlytei,ir mamytė galėtų ją perduoti sesutei.Jis išgirdo mane.Aš norėjau paprašyti ir pinigėlių nupirkti baltą rožę mamytei, bet nedrįsau prašyti tiek daug.Bet jis man davė pakankamai ,kad galėčiau nupirkti ir lėlę,ir rožę.Mano mamytei patinka baltos rožės. Netrukus grįžo berniuko močiutė ir aš pasišalinau.Sįkart apsipirkinėjimas buvo visai kitoks nei įprastai.Vaikštinėdama po maisto prekių skyrius,niekaip negalėjau pamiršti to mažo berniuko.Tada prisiminiau,kad prieš dvi dienas vietiniame laikraštyje buvo nedidelis straipsnis apie girtą sunkvežimio vairuotoją,kliudžiusį lengvąjį automobilį ,kuriame buvo moteris su maža mergyte.Straipsnyje rašė,kad mergaitė žuvo vietoje,o sinkios būklės moteris paguldyta į reanimaciją.Nejau tai ir buvo šio mažo berniuko ta pati šeima? Po poros dienų tame pačiame laikraštyje perskaičiau žinutę,kad moteris taip ir neprabudo iš komos...Negalėjau susivaldyti,ir,nupirkusi didelę baltų rožių puokštę ,nuvykau į laidojimo namus.Jauna graži moteris gulėjo karste.Rankose jai buvo įsprausta mažo berniuko nuotrauka,o ant krūtinės gulėjo jau mano matyta lėlė..... Nei vienas nežinome,kiek gyvenimo mums yra duota.Mūsų gyvenimas gali pasikeisti per mili sekundę.....Vertinkime tai ką turime brangiausio šiame gyvenime.Nes rytojaus gali ir nebūti!
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas visoms

Labai tylu cia paskutiniu metu unsure.gif
Atsakyti
Labas.
Jo,nyku čia.
Meškute,kaip sekas?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 25, 21:48)
Labas.
Jo,nyku čia.
Meškute,kaip sekas?

Hmmmmm.. o kas tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 25, 23:50)
Hmmmmm.. o kas tu?  biggrin.gif

nu Meskute visai pasimetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 25, 23:12)
nu Meskute visai pasimetus unsure.gif

nu jo.. nes toki nicka pirma karta matau.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 26, 01:16)
nu jo.. nes toki nicka pirma karta matau.

juk taip graziai paklause smile.gif
cia Laureanza...retai uzeini, tai nepameni jau turbut...dabar nika pasikeite i Lu...uzeitum i albumeli daugiau naujoviu pamatytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 25, 23:26)
juk taip graziai paklause smile.gif
cia Laureanza...retai uzeini, tai nepameni jau turbut...dabar nika pasikeite i Lu...uzeitum i albumeli daugiau naujoviu pamatytum mirksiukas.gif

Laureanza as prisimenu, tik is kur man zinot, kad ji kitu nicku smile.gif uzeisiu paziuresiu kas gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2012 01 26, 01:29)
Laureanza as prisimenu, tik is kur man zinot, kad ji kitu nicku smile.gif uzeisiu paziuresiu kas gero  ax.gif

Tai pasakok kaip gyveni?a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 01 26, 08:33)
Tai pasakok kaip gyveni?a? 4u.gif

Kazkaip gyvenu blush2.gif Ka cia gali daug papasakot, kai turbut gluse mama skaito viska doh.gif Norejau persirasyt masina savo vardu, nes buvo vyro vardu, nueinu i Regitra- sako o jus niekur neregistruota, ir jus negalit savo vardu uzsirasyt masinos biggrin.gif Brangiausia mamyte mane isregistravo kartu su vaiku. Nu griuk negyvas. Tiesiog dziaugiuosi neeiline mama, retai kuris zmogus turi tokia. Svajone. Beprote ir tiek. Niekada nejauciau jai jokio jausmo, o dbr dar ir nekenciu.
O siaip tai dirbu, laukiu pavasario ir jau beveik issiskyriau su vyru unsure.gif nieko gero is salies paziurejus, bet as visai neblogai jauciuosi.
Kas cia pas jus gero, nestukiu padaugejo turbut? wub.gif
Atsakyti