Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(xiuke @ 2011 12 01, 15:19)
bet visgi abu turi zmones taikytis prie vienas kito, o ne kazkuris vienas...aukleti, nereiskia dresuoti, nesuprask pazodziui...buvo laikai , kai nevalge ir mano V vakaryksciu...bet dbr nieko, valgo...atsibodo ismetineti gero maisto likucius...o kadangi esi dirbanti, tai su maisto ruosyba Tau dar sunkiau...

zinai tikrai jauciu reiks pradet protestus kelt del to nevalgymo, nes kartais ne tik as pati turiu savaite viena pati maista pabaiginet bet ir suniukui koses virt nereikia nes ta pati ka pati valgiau tenka atiduoti blush2.gif

QUOTE(Suleima @ 2011 12 01, 16:26)
Oi, tai sunku tau.. o tai jei lieka tai maistą išmetat? Mano vyras vien dėl to valgo kad nori, o kad išmesti nereiktų doh.gif  o pats nesidaro valgyt?

ne nemetam lauk, nes kaukazo avigani namie turiu, jis apetitu nesiskundzia ir eda ir vakaryksti ir uzvakaryksti maista smile.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2011 12 01, 17:14)
na tokie kaip tu rašiai ,gal koki nevirinta pieną namini vartojai,vyro puskė sirgo tai pasakojo g.gif bet tykiuosi kad tau ne tas 4u.gif

o kokiuo tyrimu galima pasitikrinti ar nepasigavau sios ligos?
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 12 03, 00:12)
zinai tikrai jauciu reiks pradet protestus kelt del to nevalgymo, nes kartais ne tik as pati turiu savaite viena pati maista pabaiginet bet ir suniukui koses virt nereikia nes ta pati ka pati valgiau tenka atiduoti blush2.gif
ne nemetam lauk, nes kaukazo avigani namie turiu, jis apetitu nesiskundzia ir eda ir vakaryksti ir uzvakaryksti maista smile.gif
o kokiuo tyrimu galima pasitikrinti ar nepasigavau sios ligos?

tai gerai, kad suo gelbetojas thumbup.gif , siuo atzvilgiu tikrai galetu suprast Tave, juk vakarykstis maistas , tai nereiskia pasenes smile.gif mano V buna pyksta kai pusryciam nebelieka kazko vakarykscio, nes turi pats ryte gamintis smile.gif mes mat miegam dar tokiu laiku , kai jis keliauja darban...

manau pas seim gyd reiktu kreiptis...patars...
Atsakyti
Ten už girių, toli,
Aš girdėjau kadais,
Mėlynuoja šalis
Mėlyna kaip linai,

Ten seneliai jauni,
O tėvai – kaip vaikai,
Ten sueina visi
Nukeliauti keliai.

Miega tavo žaislai
Ten toli palikti,
Ir kas buvo seniai –
Ten be galo arti,

Kai vaidenasi toliuos,
Ko niekad nebus –
Tai šalis mėlynoji
Tau siunčia sapnus,

Ką seniai pamiršai,
Ten surasti gali, –
Nebuvau aš tenai,
Bet yra ta šalis…

3 mėnesiai... 3 mėnesiai kaip plyšo mano širdis per pusę...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Juraciukee
degu zvakute tavo angeliukui user posted image
Atsakyti
Juraciuke,žvakutė tavo mažiukui angelėliui verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, registruojuos ir aš naujuose namučiuose. Ačiū Tauškute, kad jais pasirūpinai.
Atsakyti
Juratele 4u.gif stiprybes ...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 03, 23:07)
Juratele 4u.gif stiprybes ...

Kaip tu?pirmas trimestras jau iveiktas?
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 12 04, 00:36)
Kaip tu?pirmas trimestras jau iveiktas?

kazkur yra apie 10-11 savaiteliu...savijauta gereja...neliko blogumu, tik viduriai kieteja...taip ir nzn dar tikslios g. d... verysad.gif zodziu, birzelis...
kartais net pamirstam su vyru, kad esu nestuke.gif ,nes kol kas stengiames nesureiksminti sio ivykio...
beto naiviai tikejausi, jog nestumas leis uzpildyt tustuma sirdi...visgi suvokiu, jog tai ka turesiu, tai ne Ta pats lleliukas, kuri praradau, zinau, kad tai bus jau 3ias mano vaikiukas...visgi mes mamos turim visus savo vaikus, kitiems tai antras nestumas... blush2.gif na zodziu gyvenam sena vaga...stresai dingo, baimiu nera... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 03 gruodžio 2011 - 23:38
QUOTE(xiuke @ 2011 12 02, 22:17)
tai gerai, kad suo gelbetojas thumbup.gif , siuo atzvilgiu tikrai galetu suprast Tave, juk vakarykstis maistas , tai nereiskia pasenes smile.gif mano V buna pyksta kai pusryciam nebelieka kazko vakarykscio, nes turi pats ryte gamintis smile.gif mes mat miegam dar tokiu laiku , kai jis keliauja darban...

manau pas seim gyd reiktu kreiptis...patars...

reiks paklaust pas seimos gyd. del to encifalito
matai kaip pas tave gerai, vyras ir pusrycius pats pasidaro.. o as nors darbas nuo 9 man keliuosi 6 nes vyrui darbas 7 , tai padarau pusrycius ir idedu pietu laukneseli, paskui pasirupinu augintiniu, o tada jau pati einu ruostis i darbeli...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 04, 00:19)
kazkur yra apie 10-11 savaiteliu...savijauta gereja...neliko blogumu, tik viduriai kieteja...taip ir nzn dar tikslios g. d... verysad.gif zodziu, birzelis...
kartais net pamirstam su vyru, kad esu nestuke.gif ,nes kol kas stengiames nesureiksminti sio ivykio...
beto naiviai tikejausi, jog nestumas leis uzpildyt tustuma sirdi...visgi suvokiu, jog tai ka turesiu, tai ne Ta pats lleliukas, kuri praradau, zinau, kad tai bus jau 3ias mano vaikiukas...visgi mes mamos turim visus savo vaikus, kitiems tai antras nestumas... blush2.gif na zodziu gyvenam sena vaga...stresai dingo, baimiu nera... smile.gif

kaip faina wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ruta_bern @ 2011 12 04, 16:12)
matai kaip pas tave gerai, vyras ir pusrycius pats pasidaro.. o as nors darbas nuo 9 man keliuosi 6 nes vyrui darbas 7 , tai padarau pusrycius ir idedu pietu laukneseli, paskui pasirupinu augintiniu, o tada jau pati einu ruostis i darbeli...

Tai greičiau kreipkis į gydytojus-nelauk.
Nepavydžiu Tau tokio vyro žinok.Neįsivaizduoju savo gyvenimo su tokiu vyru.
mano bendradarbe gyvena su tokiu vyru-nulis ji jam visiskas,kelia ją 4 val ryto,daro jam kavą ,pusryčius.ir dar sėdi-tipo jam kompaniją laiko-kol jis kavą išgers,mes dirbam parduotuvėj po 14 val ant kojų prabūnam,tai jis jai net tom dienom kada jai paciai 6 ryto reikia keltis,neduoda pamiegoti...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 12 04, 17:12)

tai esi ideali zmona thumbup.gif , as anaiptol... biggrin.gif na vakariene visada garuoja, nes norisi visiems kartu pavalgyti, taip smagu valgyt kartu visiems...o pusrycius ir as seniau ruosdavau, bet vyras atleido nuo sios pareigos, kai laukiausi pirmagymes smile.gif ir priprato rolleyes.gif
Atsakyti