Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 12:39)

Buckis ir nuo kumpienes... o smagu uzeit ir rast tokias saunias naujienas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 14:39)
o aš norejau pasakyt kad turbut prisijungsiu į nestuke.gif  buri,testas teigiamas tik pas gyne nebuvau,esu kartu ir laiminga bet ir jaučiu didžiulę baime doh.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bona-pari wub.gif
Atsakyti
Vienas vyras sapnavo. Jis sapnavo, kad eina pasivaikščioti su Dievu jūros pakrante. Danguje vienos kitas keičia jo gyvenimo scenos. Ir ties kiekviena scena ant smėlio ryškėja pėdos.Tačiau kai jis atsigręžia pažvelgti į pėdsakus, kai kuriose vietose matyti dviejų žmonių pėdų žymės, o kai kuriose - tik vieno. Jis pastebėjo, kad ties didžiausio vargo ir liūdesio scenomis matyti tik vienos pėdos. Todėl jis Viešpaties paklausė: " Viešpatie,aš pastebėjau, kad sunkiausiais mano gyvenimo momentais matyti tik vieno žmogaus pėdos. Tačiau tu man esi pažadėjęs nuolat būti su manimi. Nesuprantu, kodėl tuomet, kai man tavęs reikėjo labiausiai, palikai mane vieną?" Ir Viešpats atsakė: " Mielas mano drauge, aš tave myliu ir niekuomet negalėčiau tavęs palikti. Tomis dienomis, kai tu skaudžiausiai kentėjai ir labiausiai manęs šaukeisi, ir kur matai tik vienas pėdas - ten aš tave nešiau."
Atsakyti
ne jau snd dienele doh.gif nervas ima negaliu...dar vakare tox incidentas doh.gif
nuo 4ryto dukryte apsirgo temper sukilo...rasau sms puskei vienai, puskei antrai, abi su planais, nei viena negali paziuret nuo ryto mergaites, o man 9val vizitas pas gyd doh.gif nusispjaunu i savo padeti ir rupinuosi serganciaja...po pietu paskambinu gyd seselei, gaunu velniu,kad neatejau... unsure.gif
po pietu visa suirzusi esu...grizta vyras, zodis po zodzio jau ir barnis...ir galiausiai nekalbadienis verysad.gif
vakare nuprausiu dukra, sakau pasikeiciam auskarus ( jos tokie buvo ant kaledu nupirkti su uzsegimu, kaip gydomuju tik cia sidabras), isivaizduojat, ieskau kistuku ju nera...sakau kur jie, ji sako nezinau...galvoju pamete, bet auskaru neisveriam, bando pati-bliauna...paciupineju, kad tie kamstukai jau viduj ausy iauge doh.gif sokas, bliaunam abi...toliau minkstinu peroksidu, sakau traukiam kazka darom...ji saukia ne savu balsu...is kt kambario tevelis prasibudines ateina paziuret,kas mums yra...jo...sako abi labi...na ir prikankinom vaika...tiesiog per prievarta teko laikyt galva prispaudus ir tuos gelzgaliukus isplest is ausu vidaus su adata uzkabinus, kitaip neimanoma... doh.gif ot pakaukinom dukryte, bet tetis gan greit susimete...dziaugiuos kad nereikejo gydytoju, nes ten tai...niex nepaziures, kad svelniau smile.gif ten stop nebutu...jetau jetau kiek streso...einu miegot, tikiuos ryt diena bus geresne, nes si, tai...norisi nusisaut...gun_bandana.gif
Atsakyti
Bona- pari, kokios naujienos, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 12:39)

o aš norejau pasakyt kad turbut prisijungsiu į nestuke.gif  buri,testas teigiamas tik pas gyne nebuvau,esu kartu ir laiminga bet ir jaučiu didžiulę baime doh.gif

bigsmile.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pati geriausia naujiena iš pačio ryto thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau sapnavau Ją,tikiuosi,kad ten buvo Ji.
o gal tai ateities mergytė.
Pagaliau galėjau myluoti,bučiuoti sapne.
Jaučiu tą kūdikio kvapą dabar wub.gif

Xiuke,baisu tavo mergytei buvo.
aš saviskei ausis dūriau antrą sykį,nes pirmą sykį blogai gijo,todėl praėjus metams vėl pradūrėm.ir dabar pusę metų praėję,kas 2-3 dieną išimam juos išplaunam peroksidu ir auskarus ir ausytes.ir šiaip sakau jai sukinėti juos ,nes tokiom žvirbliukėm greit priauga prie ausyčių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 13:39)

wub.gif wub.gif wub.gif - nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2012 01 17, 22:20)
nedaug viso 10, bet dalyvavo 6, tai laimejusi net apsiverke biggrin.gif , tokia geriete mergaite , ne pirma karta dalyvavo atrankose, turbut visus istatymus iskalus buvo, nes prisisnese visa kruva biggrin.gif , tai net  negaila, tik kazi su tokiu jautrumu ar bus lengva jai dirbti tokioje vietoje g.gif

Jo klausimeliu ir pas mus buvo geruliu, kai pradedi klausyt ir kol gala pasako, pradzia jau uzmirses buni lotuliukas.gif , bet visumoje jei buciau nors kiek ilgiau toje srityje dirbusi tai butu visai nesunku buve, bet yra kaip yra, bus matyt ar bereiks ieskot cia man, nes vyras grizo anksciau susizeides, yra po antibu zverisko kurso, mano reikalai irgi bludija, zodziu bardakai juodi biggrin.gif

Oi tie konkursiukai smile.gif . Pamenu kažkada ir aš "zubrinau" įšstatymus. Bet tai buvo seniai. Bet man tada gan sėkmingai ėjosi. Ėjau į kelias skirtingas vietas ir visur praėjau smile.gif . Tai pasirinkau tą darbovietę, kur alga didžiausia turėjo būti ax.gif . O šiaip tai stresas tie konkursai, bet tuo pačiu ir tam tikra patirtis.
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2012 01 18, 10:56)
Labuks visoms 4u.gif

dziugu, akd genetikai nieko  blogo nerado. As jei teisingai prisimenu tai Melisos netekeai del placentos infarktu. Jei taip tai cia nelabai kokios genetikos galima ieskoti g.gif , o jie ir yra koks genetinis polinkis kesumo sutrikimui tai ne genetikai apie tai turi atsakyti, cia jau kitokio tavo organizmo istyrimo reikia. Placentos per ankstyvam infarktavimui yra daug skirtingu priezasciu. Neatsimenu visos tavo istorijos, bet jei Melisiukei rado ir genetiniu pakitimu tai nebutinai reiskia,a kd dabar vaikeliui turetu buti tie patys,vienus dalykus mes paveldime, kiti atsiranda del vadinamu spontaniniu mutaciju, kaip pvz visom gerai zinomas Dauno sindromas. Isivaizduoju kaip siutas ima, kai priezastis nera simtu procentu aiski ir atsakymo kodel taip ivyko nepavyksta rasti. As pati daug kartu si klausima sau uzdavinejau. Prie mano Sofijos mirties nemaza dalimi prisidejo irgi medikai, neteisingas situacijos ivertinimas kaip grandinine reakcija privede prie jos mirties, bet pati buda,ma gydytoja aiskiai suvokiu, kad buna situaciju kur atsakymo nera ir buna situaciju kur tiesiog zmogus padaro klaida. Gydytojai ne Dievai nors kartais labai to noretusi. Atsakymu i visus medicininius klausimus irgi nera, jei butu mes gyventume tukstantmecius galbut ir numirtume tada kai patys uzsimanytume. Kita medalio puse yra kaip medikai ivertina savo klaidas ir kaip pasimoko is situacijos. Jei apsisuke bega i krumus rekdami " ne cia ne mano kalte" tai tada prastai, nes klaida ir vel kartosis, jei pripazista, kad kazko pritruko situacijai pagerinti yra vilciu, akd atveju mazes bent jau to gydytojo praktikoje. Mediku tarpe yra toks posakis, ziaurus, bet realistiskas " kiekvienas gydytojas uz saves turi savo kapines".....
Dabar svarbiauisa, akd tavo leloiukui viskas gerai ir kad prieziura akylesne. Laukiam toliau kartu birzelio menesio
Slamdama zvakele angelui tavo
Ievoole, juraciuke malonu susipazinti
Raja saunuole tu thumbup.gif . O i nesekme reik ziureti kaip i naujos sekmes pradzia. Ne tau vadinasi tas darbas buvo. mirksiukas.gif , taves laukia geresne galimybe 4u.gif
Atsimenu kaip pries Sofijos gimima keiciau rezidenturos krypti. Taip viskas nesiseke, atrode vienas zingsnis i prieki , du atgal, tarsi kazkas vis kaisiojo pagalius i ratus. Turejome issikelti is Vilniaus i Kauna, gilaiia sirdi turejau jausma ,a kd tai neivyks, nesupratau kodel ir va kauniete taip ir nepatapau. Atsiduriau Norvegijoje, dirbu gerame kolektyve, mylima darba.

Lairam, ir as ta jausma turiu, pakuoju rubelius, kuriuos isaugam kosminiu greiciu ir taip gaila, akd gal jau niekada savo mazo pypliuko nerengsiu. labai noriu dar vieno, bet ta rizika...kaip ja pasverti, kaip tikrai zinoti, kad nepapildysiu blogos statistikos grafos. Na bet laikas parodys kol kas dar metelius apie tai negalvosiu, reik grizti i darbeli, apsilti ten kojas, persivesti kur nors arciau prie namu ir tt. smile.gif O i darba iseinu balandzio 2. Man oficialiai vasario 24 reikejo, bet turiu sutaupiusi atostogu nemazai tai prasitesiau, tada oficialaii vyras iseina 10 savaiciu i tevystes atostogas, paskui man vel kasmetines atostogois taip tempsim iki rugpjucio, o tada nezinau arba darziukas arba tetukui neatlaikys sirdis ir jis liks namie bent ii naujuju
O musu mazas babukas jau visai suapvalejo, sveriam nei daug nei mazai apie 10kg ir busim manekenes 74 cm doh.gif . Slaiuzioja pilnu tempu, dabar tenka laidus ir visa kita manta traukt is kelio. Plepute didele, su sese ai suseda ir guguoja arba spygauja, Amelijai juokinga, o at matyt galvoja, akd tai tikras komunikacijos budas lotuliukas.gif Siaip yra tikra sypsenele smile.gif  Esu kelias nuotraukytes imetusi i ft

vosim geros dieneles 4u.gif

Medikai ne dievai, bet... Kad visur gali atsitikti visko suvokti galima tik praėus laikui... O dar lengviau tai suvokti, kai atsitinka kažkam televizoriuje. Baisiausia, kai visiškai sveikam vaikeliui kažkas atsitinka, o to galima buvo išvengti. Prieš kelias dienas buvo laida per TV apie mamą netekusią vaikelio. Jai buvo kelių dienų pernešiojimas. Ji jau gulėjo ligoninėje ir laukė gimdymo. Ligoninėje praleido 3 dienas, medikai stebėjo, vaiko tonus tikrino. Keisti jiems tie tonai atrodė, bet nereagavo į tai. Ir vaikelis užsismaugė mamos pilve. Visiškai sveika mergaitė užsismaugė prižiūrint medikams blink.gif .

Bice, didelė tavo burbulė wub.gif . Maniškė dabar sveria 8100 g. O ūgis 68 cm wub.gif .

Šią naktį pilvelį skaudėjo jai, verkė verysad.gif . Nešiojau nešiojau, kilnojom kojytes kilnojom. paskui papukšėjom ir aprimom. bet taip man jos gaila buvo, kad miegojom kartu apsikabinusios. Aš aišku persikreipus visaip, kad jai patogiau būtų biggrin.gif .

O mano dičkis šiandien su darželio draugais važiuoja į 3D kiną. Man baimės, paranojos visokiausios. Pražilsiu turbūt, kol jie pargrįš į darželį. Suprantu, kad vaikui smagu, kad važiuoja visa grupė, bet vis vien man visokios mintys: pasimes kur nors, parkris, pradings.... doh.gif . O šiaip tai faina, kad darželis organizuoja. Ir kas labiausiai maloniai nustebino, kad už tai iš tėvų neima nei vieno lito. Apmokės viską darželis.
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 19, 13:39)

Bona-pari, koooooooookiiioooooooooooooosssssss naujienos thumbup.gif wub.gif 4u.gif Labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
labas rytas,

Bona-pari wub.gif thumbup.gif sveikinu, suuper naujienos!!!!! 4u.gif

Lu dziaugiuosi, kad pavyko pasimatyt kad ir sapnuose su mazyte wub.gif 4u.gif

Xiuke
ramiau ramiau mergyt, buna dienu lyg tycia, bet nereikia leist jom tave sokdinti mirksiukas.gif , jei neina snd eis rytoj nueit pas GN ne pasaulio pabaiga kaip as kartoju sau daznai mirksiukas.gif 4u.gif Tavo dukrytei 4u.gif

Bice , lairam taip tie konkursai ir streso duoda, bet ir naudos, na gal bus dar progu sudalyvaut ir tada labiau gal pasiseks mirksiukas.gif Turiu veiklos tad neliudziu biggrin.gif
Atsakyti
ačiū,ačiū ir dar karta ačiū visom 4u.gif
niekam dar iš artimųju nesakiau, vyras sako ,nesakyk dar ''nudyvis''ir pati nenoriu niekam sakyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 01 20, 00:42)
ne jau snd dienele doh.gif nervas ima negaliu...dar vakare tox incidentas doh.gif
nuo 4ryto dukryte apsirgo temper sukilo...rasau sms puskei vienai, puskei antrai, abi su planais, nei viena negali paziuret nuo ryto mergaites, o man 9val vizitas pas gyd doh.gif nusispjaunu i savo padeti ir rupinuosi serganciaja...po pietu paskambinu gyd seselei, gaunu velniu,kad neatejau... unsure.gif
po pietu  visa suirzusi esu...grizta vyras, zodis po zodzio jau ir barnis...ir galiausiai nekalbadienis verysad.gif
vakare nuprausiu dukra, sakau pasikeiciam auskarus ( jos tokie buvo ant kaledu nupirkti su uzsegimu, kaip gydomuju tik cia sidabras), isivaizduojat, ieskau kistuku ju nera...sakau kur jie, ji sako nezinau...galvoju pamete, bet auskaru neisveriam, bando pati-bliauna...paciupineju, kad tie kamstukai jau viduj ausy iauge doh.gif sokas, bliaunam abi...toliau minkstinu peroksidu, sakau traukiam kazka darom...ji saukia ne savu balsu...is kt kambario tevelis prasibudines ateina paziuret,kas mums yra...jo...sako abi labi...na ir prikankinom vaika...tiesiog per prievarta teko laikyt galva prispaudus ir tuos gelzgaliukus isplest is ausu vidaus su adata uzkabinus, kitaip neimanoma... doh.gif ot pakaukinom dukryte, bet tetis gan greit susimete...dziaugiuos kad nereikejo gydytoju, nes ten tai...niex nepaziures, kad svelniau smile.gif ten stop nebutu...jetau jetau kiek streso...einu miegot, tikiuos ryt diena bus geresne, nes si, tai...norisi nusisaut...gun_bandana.gif

jetus na ir prisijaudinai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2012 01 20, 09:40)
wub.gif   wub.gif   wub.gif  - nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
Medikai ne dievai, bet... Kad visur gali atsitikti visko suvokti galima tik praėus laikui... O dar lengviau tai suvokti, kai atsitinka kažkam televizoriuje. Baisiausia, kai visiškai sveikam vaikeliui kažkas atsitinka, o to galima buvo išvengti. Prieš kelias dienas buvo laida per TV apie mamą netekusią vaikelio. Jai buvo kelių dienų pernešiojimas. Ji jau gulėjo ligoninėje ir laukė gimdymo. Ligoninėje praleido 3 dienas, medikai stebėjo, vaiko tonus tikrino. Keisti jiems tie tonai atrodė, bet nereagavo į tai. Ir vaikelis užsismaugė mamos pilve. Visiškai sveika mergaitė užsismaugė prižiūrint medikams  blink.gif .
.

tai čia kaip man gulint ligoninėj mirė dukrytė verysad.gif
per koki kanala rodė pažiūrėčiau per kompa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 20 sausio 2012 - 12:07