Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(xiuke @ 2012 01 13, 16:52)

Raja kaip Tavo sunutis atsvente? 4u.gif

Sveikos,

sedziu tarp testu uzsikasusi doh.gif , ryt konkursas, kazko sirdis drebet ima biggrin.gif idomu su kokiais klausymais mane uzmetys g.gif lotuliukas.gif Gal neapsijuoksiu labai blush2.gif

Oi gerai atsvente, darzeli ne , nes sirgom, bet namie tai thumbup.gif , visos pardej pardavejos zinojo kai ejom apsipirkt, kad jo gimke bus kad jam 4 metai, visa savaite lauke sveciu, tiek dziaugsmo buvo, nes jam JAU 4 METAI!!!!!!!!! lotuliukas.gif Smagu matyt jau toki budru, guvu, bendraujanti, svytinti vaika wub.gif Nuostabus laikotarpis!!
QUOTE(Nledi @ 2012 01 13, 21:04)

O čia pasirodom kokie jau mano vaikai dideli

kaip visad zavu wub.gif

Musu mazyliams po zvakele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

Lygiai metai..16.01.2011
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 01 16, 23:26)

Stiprybes Tau... verysad.gif biggrin.gif
mums vakar butu buve pusantru metuku... verysad.gif isivaizduoju kokia didele jau butu...taip greitai bega laikas... verysad.gif buvau kapeliuose, visur jau balta...o ir siandien namuose dega zvakele...

tuose youtubuose uzsienieciai susideje vaikucius mirusius demonstruoja doh.gif man jie kazkokie iskrype doh.gif nu nzn, dabar as sudeciau laidotuves nuotraukas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2012 01 16, 20:26)

Stiprybes, mergyt... console.gif Sita daina radau po sunelio mirties, klausiau klausiau klausiau ir dabar tebeklausau kai pasidaro liudna ir nebuna zodziu tam liudesiui apsakyti...

Zvakele degu tavo zaigzdelei danguje...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 16, 21:01)

tuose youtubuose  uzsienieciai susideje vaikucius mirusius demonstruoja doh.gif man jie kazkokie iskrype doh.gif nu nzn, dabar as sudeciau laidotuves nuotraukas... doh.gif

tas tai taip.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juraciukee @ 2012 01 16, 21:22)
Stiprybes, mergyt...  console.gif  Sita daina radau po sunelio mirties, klausiau klausiau klausiau ir dabar tebeklausau kai pasidaro liudna ir nebuna zodziu tam liudesiui apsakyti...

Zvakele degu tavo zaigzdelei danguje...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Degu zvakele Sladamos angeliukui user posted image
Atsakyti
Sveikos!

Siandien oficialiai jau buvau priimta i darba, ryt pradedu! Taip gera ant dusios kazko...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 01 17, 19:57)
Sveikos!

Siandien oficialiai jau buvau priimta i darba, ryt pradedu! Taip gera ant dusios kazko...

sveikinimai 4u.gif pakeisti aplinka naudinga...
o man siandien tokia diena doh.gif bliaunu ant kiekvieno kampo del smulkmenu, matyt prisikaupe, arba ahormonai... doh.gif

skambino genetike...tyrimai visi geri...(taip kaip man nepykt ant gydytoju del Melisos, jei genetiskai viskas tvarkoj...), tikiu, kad jie praziurejo...tikiuosi sikart taip neatsitix...as ne medike, bet kad ir medikai nezino priezasciu-juokinga...
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif
žvakeles angeliukams angel.gif
xiuke neliudek 4u.gif
juraciuk 4u.gif smagu kad gavai darbą
Nledi graži tavo šeimynėlė wub.gif
Atsakyti
Degu zvakele ANGELAMS...
Atsakyti
Raja, kaip konkursas? 4u.gif
taip tylu siam forume... niekas nebeuzeina... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 17 sausio 2012 - 20:38
QUOTE(xiuke @ 2012 01 17, 21:37)
Raja, kaip konkursas? 4u.gif
taip tylu siam forume... niekas nebeuzeina... smile.gif

nekaip, testa islaikiau, antros dalies zodziu nepraejau blush2.gif , na bet nenusimenu labai, nuo vyro geliu gavau uz pastangas biggrin.gif , naudingos info igijau , ieskosim kitu pasiulymu mirksiukas.gif

as vis uzmetu aki paskaitineju, Xiuke dziugu , kad is genetikes geros zinios 4u.gif , viskas turi buti gerai 4u.gif

Juraciuke
sekmes darbuose thumbup.gif 4u.gif

Sladama tavo angeliukui 4u.gif , perklausiau ir dainele, labai grazi ir tik mums suprantama...
Atsakyti