Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Nledi @ 2012 01 13, 22:04)
Sveikos

Vis paskaitau, bet rašyt nesirašo, kažkaip nėr nuotaikos  blush2.gif

Visiems angeliukams po mažą žvakutę.....
O čia pasirodom kokie jau mano vaikai dideli

Šakės, kaip Jums gera visiems wub.gif noriu ir aš tokios šeimos, kad tik viskas sėkmingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2012 01 13, 19:04)
Sveikos

Vis paskaitau, bet rašyt nesirašo, kažkaip nėr nuotaikos  blush2.gif

Visiems angeliukams po mažą žvakutę.....
O čia pasirodom kokie jau mano vaikai dideli

user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 01 13, 22:00)

ačiū už taip mirksiukas.gif  prisijungsiu ir aš su savo nuotraukėlėm laisvesne diena 4u.gif

nesitarsiu su niekuom, nesitariau nei su vienu, man svarbu, kad iki gimdymo butu viskas gerai, o pagimdyt, pagimdysiu prie kurio papulsiu...siuo metu nepasitikiu nei vienu gydytoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 13, 23:21)
nesitarsiu su niekuom, nesitariau nei su vienu, man svarbu, kad iki gimdymo butu viskas gerai, o pagimdyt, pagimdysiu prie kurio papulsiu...siuo metu nepasitikiu nei vienu gydytoju doh.gif

aš tik dėl tavo ramybės patariau mirksiukas.gif kad tas kuris rūpintusi priimtų ir gimdymą, manau taip tau ramiau būtų, kas nepravėps termino iki infarkto, bet čia buvo tik patarimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2012 01 13, 23:37)
aš tik dėl tavo ramybės patariau mirksiukas.gif kad tas kuris rūpintusi priimtų ir gimdymą, manau taip tau ramiau būtų, kas nepravėps termino iki infarkto, bet čia buvo tik patarimas 4u.gif

tokiu pinigu neturiu, kad mokeciau uz gimdyma...tikiuos mano dabartine gyd jei ko nesupras, pasius kur reikia...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 13, 23:40)
tokiu pinigu neturiu, kad mokeciau uz gimdyma...tikiuos mano dabartine gyd jei ko nesupras, pasius kur reikia...

jei nepaslaptis kokios sumos Jūsų mieste? 4u.gif
o iš vis prikibau tik dėl to jog tu pati pergyvenai, kad ta gyd. lyg ir nesupranta tavo padėties rimtumo ir tau reikia aiškinti jai, tai net pati sunerimau dėl tavęs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievoole: 13 sausio 2012 - 21:44
QUOTE(ievoole @ 2012 01 13, 23:43)
jei nepaslaptis kokios sumos Jūsų mieste? 4u.gif
o iš vis prikibau tik dėl to jog tu pati pergyvenai, kad ta gyd. lyg ir nesupranta tavo padėties rimtumo ir tau reikia aiškinti jai, tai net pati sunerimau dėl tavęs  blush2.gif

manau dabartinemano gydytoja bijo tos padeties rimtumo, gal nelabai zino ko imtis...zinau tik viena, kad si kart tikrai gimdysiu anksciau ir viskas turi but gerai, nenoriu apsikraut negativiom mintim...pavargau bijot ir laukt nelaimiu...nuo likim nepabegsiu...
na yra kiek zinau oficialus dabar jau mokestis i kasa ir pasirenkigydytoja, be negi jis uz mane pagimdys?gimdymo as ir nebijau...o kiek kainuoja asmeniskai pasirinkus, manau priklauso nuo gyd pavardes... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 13 sausio 2012 - 22:20
xiuke 4u.gif

man neleidžia Jūsų albumėlyje pakomentuoti, vėjus visokius rodo verysad.gif ale Javos nepaleidžia doh.gif

Nuostabios Jūs mamos wub.gif man net pikta, kad mums kurios tikrai stengėmes taip pakiša, negražu schmoll.gif paminkliukai visų tiesiog nuostabūs, tokie išdirbti.. tiek meilės įdėta, o jau Lairam kryžiukas, tokio net pakeisti negalėčiau.. tiek meilės visur wub.gif
Atsakyti
Ieva,malonu tave pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Malonu susipazinti su Juraciukeee 4u.gif ievoole mes pazystamos, bet baisiai grazios foto tavo wub.gif ir tavo mazyliai wub.gif

Nledi
labai grazi seima wub.gif tikiuosi gyvenime ir as tiek turesiu wub.gif
Atsakyti
Pasirodytumėt kaip augat ax.gif
Aniri,monikam,Lairam,tanler
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 13, 16:52)
Lairam...kodel nebepanaudosi? is kur zinai, ka? 4u.gif nesakyk niekada...namas didziulis, tai gali visa komanda auginti... wub.gif
siandien mano Dukriuke svencia darzeli gimtadieni, visa savaite snekejo...
Raja kaip Tavo sunutis atsvente? 4u.gif

Na nežinau, ar nepanaudosiu, bet realu, kad ne. Kažkaip bijau aš nėštumų jau smile.gif . Namas aišku didelis, vietos pakaktų ir daugiau negy 3 pypliams. Bet juk ne vien vietos reikia. O dar ir baimės. Būtų gerai, kad imtų ir atsirastų vaikelis tiesiog smile.gif . Prabundi vieną ryta, o šalia saldžiai miega ne du, o trys padaužiukai bigsmile.gif

Nledi, tavo vaikai nuostabūs wub.gif

Ievoole, man mūsų kryžiukas irgi labai patinka. Šiemet atnaujinom ir vėl palikom... O dar ir senelio darytas...
Atsakyti