[quote=xiuke,2012 01 05, 14:11]
sveikos
daugiau parasyk apie tas knygas...
po nelaimes skaiciau S Brown...Gyvenimas anapus, gaila, kad esu skeptike, gal butu padeje...
Tavo atveju matau esi tikinti, todel Tau kunigo zodziai ir padeda...o as visiskai praradau tikejima...neneigiu, kad kazkas yra bet kai dabar reikia to D varda pamineti, man nesivercia liezuvis, sakau gyvenimas , likimas, man taip paprasciau...pirmus menesius buvo daug misiu giminiu baznycioje, eidavau sukandusi dantis ir guzu gerklej, verkdavau ten...pykau...tapau realiste kazkaip...
Papildyta:
taip, as esu tikinti. o po to kai mire mano maziukas tapau tikinti dar labiau. nes malda nuramina mane.
yra tokia netekties stadija, kada labai norisi apkaltinti kaz ka uz tavo skausma, tai praeis...
del knygu: Dorin Virce, ji turi labai daug knygu, be to turi savo tinklapi. ir Elizabet Kler Profet kaip dirbti su angelais. pasiskaitikit mergaites. ir nebutina net knygu pirkti, internetas pilnas informacijos apie tai.
o kas del kalusimu UZ KA MAN TAI? KA AZ NE TAIP PADARIAU? kaip ir kiekviena is jusu turejau ir as tokiu klausimu i kuriuos sapne gavau atsakyma. nieks nekaltas, tik zinok kad jei kazko netenki, vadinasi taip reikia kad galetum gauti kazka dar geresnio.
suprantu kad gal biski ziauriai atrodo, bet yra kaip yra. as tikiu tuo. givenu mintimi, kad po metu vel pastosiu ir viskas bus gerai.
kada prasau angelu pamatyti savo suneli, ji butinai susapnoju. taip ivyko ir sianakt...