Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Rikute @ 2012 01 05, 19:16)
kodel ja ateme is manes?ka as padariau ne taip?

deja...i siuos klausimus atsakymu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 05, 16:16)
kodel ja ateme is manes?ka as padariau ne taip?

Rikute - sita klausima uzdavineju ir turbut visos uzdavineja ir uzdavines visa likusi savo gyvenima... Verksi, sauksi, nakti tyliai kukciosi i pagalve ir vis galvosi kodel, uz ka ???? Atsakymo nesuzinosim nei viena kol neateis laikas... Bet kaip rase Nikusenka dabar mes turime savo angelus, o kad jie yra as tikrai tikiu, ne karta mano sunus mane aplanke sapnuose, aplankys ir tave tavo dukrele, tik buk kantri. Kai labai sunku is tikro, pakalbek su ja, ji tikrai tave isgirs. Kiekviena vakara uzmiegu su viltimi vel sapne ji paimti ant ranku ir pabuciuoti, o kai tai ivyksta kokia bunu laiminga ryte!
As pati tikiu, kad mire vaikuciai grizta su kitais tavo vaikais... Tikiu ir viskas ir tas tikejimas padeda noreti gyventi toliau... Padeda nepasiduoti...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 01 05, 21:19)
Bet kaip rase Nikusenka dabar mes turime savo angelus, o kad jie yra as tikrai tikiu, ne karta mano sunus mane aplanke sapnuose, aplankys ir tave tavo dukrele, tik buk kantri. Kai labai sunku is tikro, pakalbek su ja, ji tikrai tave isgirs. Kiekviena vakara uzmiegu su viltimi vel sapne ji paimti ant ranku ir pabuciuoti, o kai tai ivyksta kokia bunu laiminga ryte!
As pati tikiu, kad mire vaikuciai grizta su kitais tavo vaikais... Tikiu ir viskas ir tas tikejimas padeda noreti gyventi toliau... Padeda nepasiduoti...

Bet as nesapnavau ne karto verysad.gif neateina...
iras netikiu, kad gimsta su kitais vaikais (bet cia tik as taip mastau mirksiukas.gif ) dabar besilaukdama zinau, kad tai bus kitas leliukas, o to kuri praradau nebus, kad vietele sirdi vietiek Jai lieka...ir tos tustumos kol kas neuzpildo niekas... verysad.gif
Atsakyti
[quote=xiuke,2012 01 05, 14:11]
sveikos 4u.gif
daugiau parasyk apie tas knygas...
po nelaimes skaiciau S Brown...Gyvenimas anapus, gaila, kad esu skeptike, gal butu padeje...
Tavo atveju matau esi tikinti, todel Tau kunigo zodziai ir padeda...o as visiskai praradau tikejima...neneigiu, kad kazkas yra bet kai dabar reikia to D varda pamineti, man nesivercia liezuvis, sakau gyvenimas , likimas, man taip paprasciau...pirmus menesius buvo daug misiu giminiu baznycioje, eidavau sukandusi dantis ir guzu gerklej, verkdavau ten...pykau...tapau realiste kazkaip...
Papildyta:

taip, as esu tikinti. o po to kai mire mano maziukas tapau tikinti dar labiau. nes malda nuramina mane.
yra tokia netekties stadija, kada labai norisi apkaltinti kaz ka uz tavo skausma, tai praeis...
del knygu: Dorin Virce, ji turi labai daug knygu, be to turi savo tinklapi. ir Elizabet Kler Profet kaip dirbti su angelais. pasiskaitikit mergaites. ir nebutina net knygu pirkti, internetas pilnas informacijos apie tai.
o kas del kalusimu UZ KA MAN TAI? KA AZ NE TAIP PADARIAU? kaip ir kiekviena is jusu turejau ir as tokiu klausimu i kuriuos sapne gavau atsakyma. nieks nekaltas, tik zinok kad jei kazko netenki, vadinasi taip reikia kad galetum gauti kazka dar geresnio.
suprantu kad gal biski ziauriai atrodo, bet yra kaip yra. as tikiu tuo. givenu mintimi, kad po metu vel pastosiu ir viskas bus gerai.
kada prasau angelu pamatyti savo suneli, ji butinai susapnoju. taip ivyko ir sianakt...
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 01 05, 18:55)

Tačiau jeigu nuoširdžiai pasikalbėtumėte su bet kuriuo žmogumi, kuris prarado artimą žmogų, neišvengiamai išgirstumėte: “Aš tik norėčiau, kad žmonės nesielgtų taip, lyg nieko nebūtų įvykę”.na tikrai,kokie teisingi žodžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikusenka @ 2012 01 05, 21:37)

yra tokia netekties stadija, kada labai norisi apkaltinti kaz ka uz tavo skausma, tai praeis...

nebekaltinu jau nieko...tiesiog nebetikiu ir tiek... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 05, 23:56)
“Aš tik norėčiau, kad žmonės nesielgtų taip, lyg nieko nebūtų įvykę”.

na cia tik musu nelaime, o kas kitiems...nelaime, kazkur, kazkam, kazkada... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 01 05, 20:56)
Tačiau jeigu nuoširdžiai pasikalbėtumėte su bet kuriuo žmogumi, kuris prarado artimą žmogų, neišvengiamai išgirstumėte: “Aš tik norėčiau, kad žmonės nesielgtų taip, lyg nieko nebūtų įvykę”.na tikrai,kokie teisingi žodžiai g.gif

Kai grizau i Lietuva sventem, tikejausi klausimu, pokalbiu apie Raigardeli, prasymo parodyti nuotraukas ir pan. O daugelis elgesi lyg nieko nebuvo ivyke, lyg Raigardelio isvis nebutu buve... Pati kisau savo medaljona su jo nuotraukytem, kad parodyti jog MAN RUPI apie ji kalbeti! Juk praejo tik 4 menesiai, negi jie visi pamirso?! Vienintele mano mama iki siol verkia del jo, guodzia mane, kalba apie ji, sapnuoja ji (nors jo realiai net nepamate) bet ji pati kazkada prarado dukryte, todel supranta mano skausma verysad.gif
Svetimo skausmo nebuna, zmones atliko savo pareiga, pareiske uzuojauta ir gyvena toliau. Ir tai reikia suprasti. Manau reikia suprasti ir tai, kad daugelis tiesiog bijo kalbeti apie isejusi vaikeli, bijo kad taip dar labiau pagilins zaizda. Jie tiesiog nesupranta, kaip motinai svarbu yra girdeti apie savo vaika, zinoti, kad jis nera pamirstas kitu, jie tiesiog nesupranta ir nesupras...
Na bet Aciu Dievui turiu vyra, mama ir gera drauge, su kuriais galiu kalbeti diena nakti apie savo angela, tai guodzia. Ir nereikia turbut visiems kalbeti jei jie nenori, kad ir kaip norisi...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2012 01 06, 01:12)
sapnuoja ji (nors jo realiai net nepamate) bet ji pati kazkada prarado dukryte, todel supranta mano skausma  verysad.gif

netgi pavydziu Tau, kad Tavo mama turejusi tokia patirti (aisku gaila , kad jai ir teko tai patirti), nesupyk tik, bet dabar ji gali Tave suprasti ir paguosti...mano mamatepasake: gyvenimas tesiasi, reikia gyventi toliau...ir VISKAS!!!!ji manau net neitaria, kad buna sunkiu dienu...netgi dabar zinodama, kad nestuke.gif , nera ne karto paklaususi...pasakykit ar buna toki motinu, kurioms nerupi dukru nestumas ka... verysad.gif
Atsakyti
Degu Mildutei žvakutę........user posted image

QUOTE(xiuke @ 2012 01 05, 20:26)
Bet as nesapnavau ne karto verysad.gif neateina...
iras netikiu, kad gimsta su kitais vaikais (bet cia tik as taip mastau mirksiukas.gif ) dabar besilaukdama zinau, kad tai bus kitas leliukas, o to kuri praradau nebus, kad vietele sirdi vietiek Jai lieka...ir tos tustumos kol kas neuzpildo niekas... verysad.gif

Ir aš per 13 metų tik 2 kartus ją sapnavau.... Manau kad jai ten gera, kad ji neateina per sapnus. Ir aš taip manau, kad angeliukai negrįžta per kitus vaikus. Man tai reikštų angeliuko likimo pakartojimą... Sunkiausia buvo kai išgirdau kad gimė mergytė - bijojau kad jos likimas nebūtų toks pats, bijojau to laiko kai jai turės sueit dveji metai...... Bet kiekviena mes turim savo supratimą, savo kelią iš netekties liūno......

QUOTE(Juraciukee @ 2012 01 06, 00:12)
Svetimo skausmo nebuna, zmones atliko savo pareiga, pareiske uzuojauta ir gyvena toliau. Ir tai reikia suprasti. Manau reikia suprasti ir tai, kad daugelis tiesiog bijo kalbeti apie isejusi vaikeli, bijo kad taip dar labiau pagilins zaizda. Jie tiesiog nesupranta, kaip motinai svarbu yra girdeti apie savo vaika, zinoti, kad jis nera pamirstas kitu, jie tiesiog nesupranta ir nesupras...
Na bet Aciu Dievui turiu vyra, mama ir gera drauge, su kuriais galiu kalbeti diena nakti apie savo angela, tai guodzia. Ir nereikia turbut visiems kalbeti jei jie nenori, kad ir kaip norisi...

Pritariu tau Juraciuke, tik tas supratimas kad kiti žmonės negyvena tavo skausmu ateina su laiku.

QUOTE(xiuke @ 2012 01 06, 00:36)
mano mamatepasake: gyvenimas tesiasi, reikia gyventi toliau...ir VISKAS!!!!ji manau net neitaria, kad buna sunkiu dienu...netgi dabar zinodama, kad  nestuke.gif , nera ne karto paklaususi...pasakykit ar buna toki motinu, kurioms nerupi dukru nestumas ka... verysad.gif

Na mano mama pasakė - kad pasigimdysi kitą, nors žinau kaip ji nenori daugiau anūkų. Na yra kaip yra, o ir ką čia beguosi, jei ir anksčiau to ryšio nebuvo. Kai su mažąja buvau nėščia jai ilgai nesakiau, išgirdo tik kai jau į dekretą reikėjo išeit. Visokių žmonių yr, visokių reik...
Atsakyti
Zvelsut, aciu uz zvakele mano Mildutei....4 metai be Jos....
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2012 01 06, 10:47)
mano Mildutei....4 metai be Jos....

console.gif žvakelė ir nuo mūsų...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2012 01 06, 12:47)
Zvelsut, aciu uz zvakele mano Mildutei....4 metai be Jos....

angel_sadangel.gif
va ziuriu i savo pirmagyme ir isivaizduoju, kokia jau Tavoji butu didele... verysad.gif
Atsakyti