Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Sveikos mergaites,

sunku Rikute, beproto sunku...Tikiu...Mano mergyte mire irgi per gydytoju aplaiduma...Bet bent jau LT nemanau, kad verta juos duoti i teisma. Mano mama pati medike, sake jie turi labai stiprius teisininkus ir kanors irodyti bus labai sunku....Tuo labiau, kad maniske mire nuo kraujo uzkretimo, kai jai buvo jau 3 menesiukai verysad.gif
Gal UK kitaip.....gal verta pabandyti...tik tai kainuos labai daug nervu ir jegu....
Atsakyti
Juračiuke, Rikute stipriai jus apkabinu............

kristule, kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 04, 02:29)
Man padare 3 nuotraukytes mano mazyles be kojytes ir rankytes antspaudukus,bei vyras nufilmaves dar turi tai kai jau labai sunku tada oasiziuriu i savo maziuke ir tokia ramybe apima verysad.gif
Juraciukee o jus i teisma kreipetes del gydytoju aplaidumo?
nes mes ruosiames juos paduot,bent jau ta akuseri is darbo kad ismestu tai zinociau kad bent jau kitoms moterims padejau buti nuo jo kuo toliau

turiu nuvilti, bet niekas ju neismeta verysad.gif , tai kova su vejo malunais...
ir as dziaugiuosi, jog turiu nuotraukeliu, kad ir negyvos Dukrytes, laidotuviu tik diena, bet tai vis geriau, nei nieko...
sakiau, kad nieko nepirksiu leliukui kuri dabar nestuke.gif , bet rankos pacios tiesiasi kazko nupirkti, bet neperku, o ir vyras primena, kad nepirkim dar... verysad.gif smile.gif

susio 7d laukia genetike is kraujo, 10d echo, labai idomus susitikimas manau bus, gal ir lyti suzinosiu...bet itariu, kad sunus, o irvyras tiek isitikines.... doh.gif dabar jis sake ir varda rinks pats biggrin.gif
Atsakyti
Rikute....ir tavo zvaigzdele Sofija wub.gif ...mums Lt tik pedutes antspauda tepadare,nera cia dar susiformavusiu rutinu .Patiems tuo metu nesinorejo fotografuoti, atrode nei vieno jos bruozo neuzmirsim...atsimenu tik ta paskutini vaizda jos gulincios karste, visai kitokios, visai nebe mano....
Kiek savaiteliu buvo mazutei?

Sveikutes visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2012 01 04, 14:08)
atrode nei vieno jos bruozo neuzmirsim...

Manęs vakar Miglė atsigulus klausia - "O Vaivutė buvo graži? " wub.gif
..kaip dabar matau... mažą, juodais plaukais... ir labai gražią... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2012 01 04, 17:05)
Manęs vakar Miglė atsigulus klausia - "O Vaivutė buvo graži? "  wub.gif
..kaip dabar matau... mažą, juodais plaukais... ir labai gražią...  wub.gif

Jus namuose turbut lb daug kalbat apie Vaiva? nes visgi nemazai laiko praeje...nesakau, kad mes nekalbam, tikliau as kalbu ir prisimenu, bet ir dukryte kartais paklausia, bet vyras kazkaip atsiribojes nuo sios temos...nebent, kai vaziuojam i kapu puse sustoja zvakeliu nupirkt...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2012 01 04, 14:08)
Rikute....ir tavo zvaigzdele Sofija wub.gif ...mums Lt tik pedutes antspauda tepadare,nera cia dar susiformavusiu rutinu .Patiems tuo metu nesinorejo fotografuoti, atrode nei vieno jos bruozo neuzmirsim...atsimenu tik ta paskutini vaizda jos gulincios karste, visai kitokios, visai nebe mano....
Kiek savaiteliu buvo mazutei?

Sveikutes visos 4u.gif

Bice, zinok as to jausmo visada bijojau, gedijausi kam nors sakyt.... blush2.gif As kai savo mergaite pamaciau karste, neatpazinau jos....Ji buvo visai kitokia, kitokiu bruozu, as net vyrui burbtelejau.....kad cia nemusu dukra. Jis tik nutilde mane.....bet ta akimirka, geda sakyt, net asaros neispaudziau....Atrode, kad tai nemano vaikas fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 04, 01:29)
Man padare 3 nuotraukytes mano mazyles be kojytes ir rankytes antspaudukus,bei vyras nufilmaves dar turi tai kai jau labai sunku tada oasiziuriu i savo maziuke ir tokia ramybe apima verysad.gif
nes mes ruosiames juos paduot,bent jau ta akuseri is darbo kad ismestu tai zinociau kad bent jau kitoms moterims padejau buti nuo jo kuo toliau

...tas pat buvo ir man... Atrodė, kad karstelyje visai kitas vaikelis guli... Kai mano mažutis gimė, tai tokie pūsti žandukai buvo...toks burbuliukas... kai pamačiau karste, tai atrodė, kad apkeistas vaikas...Toks išvargęs, toks laibutis... Ir tokios šaltos šaltos rankytės...Tokios siaubingai šaltos, pamėlusiais panagiukais... Turėjo mano pirštus... laibi ilgi pirštukai...ir tokie šalti šalti...
Atsakyti
QUOTE(Rikute @ 2012 01 03, 23:29)

Mirus suneliui, nenorejom nieko daryti. Bet kai pati reanimacijos daktare itarusi kad pirmoje ligonineje daktarai prievede sunaus bukle iki kritines, ko galejo puikiausiai isvengti jei butu reagave is karto, pati surado mums nemokamo advokatu kontoros kontaktus. I teisma mes nieko nedavem, nenorejom dar labiau klimti i visa tai. Su advokato pagalba surasem skunda, bet aisku atsakyma gavome kad daktarai nekalti, kad jie viska padare gerai, kad cia musu sunaus padetis buvo jau tokia sunki kad nieko kito padaryti negalejo... Mano brolis medikas, isnagrinejes musu skunda ir ju atsakyma pats patvirtino kad realiai nuo tos valandos kai buvo priimtas musu vaikas jie 6 valandas bala zino ka dare, kol neiskviete masinos pervezti operacijai i kita miesta, nes sita ligonine tokiu mazu vaikuciu neoperuoja... Teismai sunaus negrazins, mes tik norejom kad jie prisimintu sita atveji ir padarytu isvadas, kad atvezus kokiems teveliams vaikeli nesiustu namo net neapziureje...

Kai isvydom Raigardeli kita ryta ligonines koplytelej irgi buvo visas pasikeites... Akytes buvo tokios pasiraukslejusios, lupytes pakreiptos... Per nakti mirtis padare savo darba... Bet man jis vis tiek atrode be galo grazus. Tik vyrui buvo sokas, daugiau jis neleido man ten eiti... Ir kita karta jau maciau tik balta karsteli su metaline lentele iskalti buvo jo vardai ir amzius...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 04, 16:20)
Jus namuose turbut lb daug kalbat apie Vaiva? nes visgi nemazai laiko praeje...nesakau, kad mes nekalbam, tikliau as kalbu ir prisimenu, bet ir dukryte kartais paklausia, bet vyras kazkaip atsiribojes nuo sios temos...nebent, kai vaziuojam i kapu puse sustoja zvakeliu nupirkt...

Labai daug wub.gif . Pagrindiniam kamabry Jos nuotraukos wub.gif . Kasdien matau, kasdien pakalbinu. Ir Miglė labai daug klausinėja.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2012 01 04, 12:09)

kristule, kaip tu laikais?

Sveikutės...

Pirmiausia visas su Naujaisiais metais 4u.gif
Smagu kad turėsim čia daug drakoniukų, kitoms mamytėms vilties ir tikėjimo geresniu rytojumi...

Naujai Angeliuko mamytei užuojauta.....

Šios dienos ir man buvo sunkios... gruodžio 19d antram angeliukui būtų suėję 14metų... visas vyras... vakar buvo 15 metų kai mus paliko mūsų pirmagimis verysad.gif visą naktį negalėjau akių sumerkt,ir vieną akimirką prieš akis iškilo dailaus vaikino veidas... tikriausiai taip būtų atrodęs mūsų Aivaras...
O šiaip gyvenu gan sparčiu ritmu smile.gif . kol kas atostogos ir man ir dičkiui, okitą savaitę jau mokyklos mums abiems, namuose kariaujam su mažiukų trijule, bei truputuką ūkininkaujam smile.gif . Mažoji kas vakarą eina su mumis melžt ožkyčių, šert paršiukų ir visų paukščių- ūkininkė wub.gif . Berniukai labai ėmė domėtis dėlionėmis, piešimais, raidžių pažinimu- tik gaila kad para turi vos 24val smile.gif
o šiaip viskas neblogai... tik baimė vis dar mano palydovė...
Na va kad prirašiau blush2.gif
Atsakyti
Artėja metinės,galvoje minčių milijonas...
Nemiegu jau 4 para ,taip viską ryškiai ir baisiai atsimenu...
Ilgesys beprotiškas...........................................
Atsakyti