Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 29, 16:26)

Tauskute_, 29 Lap 2011 - 16:26, para�ė:

Tauskute_, 29 Lap 2011 - 16:26, para�ė:

Taip reiketu nu eit siuntimo pas seimos daktare 4u.gif  Tai gal pats laikas mergyt rast sau laiko apsitvarkyt pacia save ir iskeliaut kur pailset 4u.gif  gal isvykusi kur nors gal siek tiek atsigausi, pailsesi smile.gif  pasikalbek su vyru , pasisakyk jam , manau tikrai tave supras ir issives tave kur keliom dienelem pasibut , pailset...  smile.gif

Taip reiketu nu eit siuntimo pas seimos daktare 4u.gif  Tai gal pats laikas mergyt rast sau laiko apsitvarkyt pacia save ir iskeliaut kur pailset 4u.gif  gal isvykusi kur nors gal siek tiek atsigausi, pailsesi smile.gif  pasikalbek su vyru , pasisakyk jam , manau tikrai tave supras ir issives tave kur keliom dienelem pasibut , pailset...  smile.gif

noreciau kad jis girdetu bent ka as jam sakau.. sako jo jo gerai.. o kai po keliu minuciu pasakau tai kaip del to ka kalbejom sutariam? tai sako nieko as nezinau.. nieko tu man nesakei... plaukioja jis savo pasaulyje po visko kai nutiko ir nesiklauso.. tikriausiai taip atsiriboja nuo visko, nes jis uzdaras labai yra...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 18:51)

ruta_bern, 29 Lap 2011 - 18:51, para�ė:

noreciau kad jis girdetu bent ka as jam sakau.. sako jo jo gerai.. o kai po keliu minuciu pasakau tai kaip del to ka kalbejom sutariam? tai sako nieko as nezinau.. nieko tu man nesakei... plaukioja jis savo pasaulyje po visko kai nutiko ir nesiklauso.. tikriausiai taip atsiriboja nuo visko, nes jis uzdaras labai yra...

Tai su imk ji ir pasakyk au auuu gal lekiam siandien tarkim kur pailset porai dienu , taip neplanuotai 4u.gif ir jis gal atsigaus, pailses nuo savo plaukiojancio pasaulio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 18:51)

poilsiui dar yra ir savaitgaliai...nebutina viso laiko skirti buiciai, suniui, ar tevams...savaitgalis tam ir skirtas... thumbup.gif delto zeme nesustos, jei porai dienu spjausi i viska ir visus... smile.gif
Tauskutei 4u.gif uz namucius...
Atsakyti
As tai dabar aptingau tik laisva minute as jau lovoj gulineju , poilsiauju smile.gif O pries tai dirbau ir ilgiau , ir ariau kaip reikiant... bet poto pagalvojau velniai griebtu vis vien visu pinigu ne uzdirbsiu , ko cia man pasinert i visokiausius darbus , geriau as jau patynginiasiu , poilsiausiu smile.gif na zinoma tynginiauju iki ribos smile.gif visus darbus pasidarau , arba atidedu juos kitai dienai , taip ir gyvenu ax.gif visai man taip patynka gyvent 4u.gif visur juk suspesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 13:04)

ruta_bern, 29 Lap 2011 - 13:04, para�ė:

registruojos naujuose namuciuose smile.gif Aciu Tauskute smile.gif

Zvakutes angeliukams... sustreikavo mano sveikata ziauriai... nezinau gal nervai... sirdis dauzosi klapatuoja, silpna, strenas kazkoks dieglys rakina, kojos sanariai niekaip nepraeina sutinimas ir skausmas.. siaubas kazkoks...

Zvakutes angeliukams... sustreikavo mano sveikata ziauriai... nezinau gal nervai... sirdis dauzosi klapatuoja, silpna, strenas kazkoks dieglys rakina, kojos sanariai niekaip nepraeina sutinimas ir skausmas.. siaubas kazkoks...

gal koki erkini ensifalita gavai g.gif
Papildyta:
Ačiū už namukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 13:04)

laikykis, tikrai leisk sau irgi pailseti buitis niekur nepabegs mirksiukas.gif 4u.gif
as snd pasilepinau , pabegau nuo savo vyru, tai nusikirpau plaukucius, susitvarkiau antakius, pasiemiau knygu skaityt is bibliotekos, dar radau toki grazu remeli su 2 angelais, tai nusipirkau savo sunaityciams wub.gif ir dar gavau ziniu del peticijos, parase Agne , kad pajudejo ledai tai laukiu ziniu thumbup.gif ir dar viena darbo pasiulyma lotuliukas.gif Zodziu gyvenimas yra nerealus, o likimas dar nerealesnis doh.gif biggrin.gif thumbup.gif Kazkokia nereali diena!!!!!
Atsakyti
Laba vakarą 4u.gif
Gražūs nauji namučiai 4u.gif
Atsakyti
Labuka

Meškute5... Skaičiau apie tavo vyrą ir rodos apie saviškį skaičiau... Tik jam buvo skaudu, tik jam blogai.. Aš vieną vaiką turiu, man kas, o va jam....dėl to ir skyrėmės, kiek laiko negyvenom. Pailsėjom viens nuo kito, pagalvojom..Ir vis tik po kiek laiko susiėjom atgal... Ir ką - gyvenam po šiai dienai, džiaugsmelį turim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Reistruojuos ir as naujuose namuciuose. Aciu Tauskutei 4u.gif

Meshkute liudnos zinios pas tave, gaila kai seimos skiriasi... Stiprybes tau 4u.gif Kaip vaikutis i tai reaguoja?

Visiem angeliukam po zvakute 4u.gif
Smagu, kad vis atsiranda nauju nestuke.gif Linkiu visoms lengvo nesiojimo 4u.gif

Mums vakar buvo trys menesiukai, pasirodom biski wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 30 lapkričio 2011 - 12:07
Monikam, ...kaip gera turėti vaiką........................... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
monikam kokia grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 29, 17:08)

Tauskute_, 29 Lap 2011 - 17:08, para�ė:

Tauskute_, 29 Lap 2011 - 17:08, para�ė:

Tai su imk ji ir pasakyk au auuu gal lekiam siandien tarkim kur pailset porai dienu , taip neplanuotai  4u.gif  ir jis gal atsigaus, pailses nuo savo plaukiojancio pasaulio.

Tai su imk ji ir pasakyk au auuu gal lekiam siandien tarkim kur pailset porai dienu , taip neplanuotai  4u.gif  ir jis gal atsigaus, pailses nuo savo plaukiojancio pasaulio.

jau bandziau taip su juo elgtis.. neveikia tas variantas sad.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 11 29, 17:34)

xiuke, 29 Lap 2011 - 17:34, para�ė:

xiuke, 29 Lap 2011 - 17:34, para�ė:

poilsiui dar yra ir savaitgaliai...nebutina viso laiko skirti buiciai, suniui, ar tevams...savaitgalis tam ir skirtas... thumbup.gif delto zeme nesustos, jei porai dienu spjausi i viska ir visus... smile.gif

as ir taip maniau, bandziau vienai dienai spjaut, kai persalau ir temperatura uzkilo iki 38, tai namuose toks skandalas kilo, tipo radai kada cia gulinet... tokia temperatura cia nieko baisaus, isgerk arbatos ir eik suniui koses virt nes tavo sunio as nesersiu...

QUOTE(Bona -pari @ 2011 11 29, 19:14)

Bona -pari, 29 Lap 2011 - 19:14, para�ė:

Bona -pari, 29 Lap 2011 - 19:14, para�ė:

o tai erikinio encifalito kokie pozymiai? blin erkes lyg nebuvau pasigavusi... blink.gif

QUOTE(Raja28 @ 2011 11 29, 19:30)

Raja28, 29 Lap 2011 - 19:30, para�ė:

Raja28, 29 Lap 2011 - 19:30, para�ė:

laikykis, tikrai leisk sau irgi pailseti buitis niekur nepabegs mirksiukas.gif  4u.gif
as snd pasilepinau , pabegau nuo savo vyru, tai nusikirpau plaukucius, susitvarkiau antakius, pasiemiau knygu skaityt is bibliotekos, dar radau toki grazu remeli su 2 angelais, tai nusipirkau savo sunaityciams

laikykis, tikrai leisk sau irgi pailseti buitis niekur nepabegs mirksiukas.gif  4u.gif
as snd pasilepinau , pabegau nuo savo vyru, tai nusikirpau plaukucius, susitvarkiau antakius, pasiemiau knygu skaityt is bibliotekos, dar radau toki grazu remeli su 2 angelais, tai nusipirkau savo sunaityciams

ir as taip noreciau... tikrai jau kartais pagalvoju, kad siaubas kazkoks, anksciau visi paziureje i mane sakydavo kad atrodau kokiais 4-5 metais jaunesne nei esu, o dabar tuoj bus priesingai... unsure.gif

QUOTE(monikam @ 2011 11 30, 12:06)

monikam, 30 Lap 2011 - 12:06, para�ė:

monikam, 30 Lap 2011 - 12:06, para�ė:

Mums vakar buvo trys menesiukai, pasirodom biski
user posted image

Mums vakar buvo trys menesiukai, pasirodom biski
user posted image

kokie grazus zmoguciai smile.gif o panasumas neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti