Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 17:01)
Na jos nuomone, moteris negali gimdyti dazniau nei 1 karta i 3 metus. Kaip ji sake tiek laiko reikia organizmui atsigauti pilnai. Na, bet cia tik vienos gydytojos nuomone, o as elgsiuosi kaip sako mano kunas ir sirdis.

man ligonineje irgi pasake nepastoti nuo vieneriu iki dvieju metu, kad organizmas galetu atsigauti, kad sekanciam nestumui organizmas turetu jegu
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 18:01)
Na jos nuomone, moteris negali gimdyti dazniau nei 1 karta i 3 metus. Kaip ji sake tiek laiko reikia organizmui atsigauti pilnai. Na, bet cia tik vienos gydytojos nuomone, o as elgsiuosi kaip sako mano kunas ir sirdis.

o Tu po cezario? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 12 22, 17:17)
o Tu po cezario? unsure.gif

Ne, as pagimdziau pati. Todel tikrai daugiau metu nelauksiu, dar max. pora menesiu ir bandysim vel. O mazylis ateis tada, kada reikes jam...
Atsakyti
QUOTE(Juraciukee @ 2011 12 22, 20:25)
Ne, as pagimdziau pati. Todel tikrai daugiau metu nelauksiu, dar max. pora menesiu ir bandysim vel. O mazylis ateis tada, kada reikes jam...

tada taip, nes paskaiciau komentara pries tai buvusi moters, tai nesupratau, ar Tu po cezario...
Atsakyti
QUOTE(viltisss @ 2011 12 22, 18:42)
taip, patartina nepastoti vienerius metus po cezario pjuvio

Patartina.
bet yra kurios pastojo po 2 cezarių,po 9 mėn.isnesiojo ir pagimde
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2011 12 22, 22:19)
Patartina.
bet yra kurios pastojo po 2 cezarių,po  9 mėn.isnesiojo ir pagimde

as irgi nesugebesiu laukti tiek ilgai. metai, daugiau neistversiu.
vis skaitineju, bandau rasti atsakyma, kodel taip nutiko. kada mane atveze i ligonine pas mane leikocitu buvo dvigubai daugiau nei norma, vadinasi buvo kazkoks stiprus uzdegimas kurio nepastebejo mano daktare. dabar abejoju kad issiaiskinsiu, nes ligoninei buvo suleisti 3 rusiu antibiotikai. zodziu, tie laukimo metai bus laikas pilnas ivairiu tyrimu ir pasiruosimas naujam nestumui.
Atsakyti
Kai laukiausi, net minties nebuvo, kad nestumas gali buti su komplikacijom. Buvau rami kaip belgas, tiesiog jauciau, kad susilauksiu sveiko ir grazaus sunaus. Nuojauta pasitvirtino, viskas buvo kaip ir jauciau... O va gimus Raigardeliui, vis baisi nuojauta apimdavo, kad neuzauginsiu savo sunaus, nepaaisksinama baime... Vis neapleidzia savigrauza, kad reikejo labiau isiklausyti i savo nuojauta, nereikejo vyti salin, o vezti ir prasyti istirti... Turbut tie gal persekios visa gyvenima...
Atsakyti
Mielosios,

Kartais pasaulis telpa paukščio snape,
meilė - ašaroje, išsigelbėjimas - šypsenoje,
o Kalėdų tyla - mažo angelo muzikoje arba
jaukioje bažnytėlės langų šviesoje...

Linkiu linksmų, o gal ramių; spalvotų, o gal tiesiog baltų,
bet labai labai laimingų šv. Kalėdų ir
pačių gražiausių, sėkmingiausių ir prasmingiausių
Naujųjų – Juodojo Drakono metų...

O nuo savęs dar noriu kiekvienai palinkėti vienos karštos svajonės išsipildymo... Visos žinome kokia ji...

user posted image

Atsakyti
Šiltų ir jaukių Jums Kūčių.
Ramių ir stebuklingų Šventų Kalėdų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=Chocolate]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 23 gruodžio 2011 - 22:18
ramių Kūčių,jaukių Kalėdų 4u.gif

ir taip greitai lekia tas laikas,o atrodo viskas buvo kažkur praeita savaite,gal mėnesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 24 gruodžio 2011 - 00:17
Brangiosios,

Pažvelkit pro langą... Į žvaigždėtą naktį...
Naktis pilna Kalėdinių giesmių...
Daug grožio, meilės, laimės per šventes ir visada po jų!

Su artėjančiom šventėm jus ir visus jūsų artimuosius...
Atsakyti
GRAZIU IR LINKSMU SVENCIU MERGAITES!!!!

Tegul nors akimirkai sirdyje buna ramu, tegul kaledu stebuklas atnesa dziugesi ir laime jusu namams!!!!
Atsakyti