Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamytes

Netektis. O gal žvaigždė?
Išsivedė brangiausią žmogų.
Lemtis. O gal gyvenimas?
Paliko begalinį skausmą........
------------------------------------
Ledinės ašaros pjausto veidą,
Palikdamos mano akyse dar vieną gilų randą,
Kuris paišo tavo veidą ant mano žando.
--------------------------------------------------
Sugrįžtu tarsi paukštis
Į vaikystės takus.
Ten, kur karklo dūdelė,
Bešešėlis dangus...

Kur gėlių pilnos pievos,
Skruzdėlynai aukšti
Ir mamos švelnios rankos
Taip arti, taip arti...

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Aciu Tauskutei uz naujus namucius smile.gif
Registruojuos
Atsakyti
QUOTE(Sladama @ 2011 11 28, 22:06)
Aciu Tauskutei uz naujus namucius smile.gif
Registruojuos

prasom mirksiukas.gif nezinojau kaip sukurt , kad butu grazus ir jaukus musu namuciai , o gavosi kaip gavosi ... blush2.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuos namučiuos 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Registruojuosi ir as, aciu Tauskute 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
registruojos naujuose namuciuose smile.gif Aciu Tauskute smile.gif

Zvakutes angeliukams... sustreikavo mano sveikata ziauriai... nezinau gal nervai... sirdis dauzosi klapatuoja, silpna, strenas kazkoks dieglys rakina, kojos sanariai niekaip nepraeina sutinimas ir skausmas.. siaubas kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 14:04)
registruojos naujuose namuciuose smile.gif Aciu Tauskute smile.gif

Zvakutes angeliukams... sustreikavo mano sveikata ziauriai... nezinau gal nervai... sirdis dauzosi klapatuoja, silpna, strenas kazkoks dieglys rakina, kojos sanariai niekaip nepraeina sutinimas ir skausmas.. siaubas kazkoks...

Sveikutes 4u.gif

O ar buvai pas daktarus , pasitikrint sirdutes? g.gif Sveikata ir gadinasi per nervus, vis vien atrodo kad nesijaudini, nesinervini bet istikruju nervas, stresas ir t.t. ir duoda per sveikata. Sita jau zinau.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 29, 12:09)
Sveikutes  4u.gif 

O ar buvai pas daktarus , pasitikrint sirdutes?  g.gif  Sveikata ir gadinasi per nervus, vis vien atrodo kad nesijaudini, nesinervini bet istikruju nervas, stresas ir t.t. ir duoda per sveikata. Sita jau zinau.

kad atskirai sirdies tai nebuvau tikrint... bet gal ir reiketu... tai va man visas organizmas pradejo byreti, kai angeliuko sulaukiau... ar kaip cia ivardinti net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 14:12)
kad atskirai sirdies tai nebuvau tikrint... bet gal ir reiketu... tai va man visas organizmas pradejo byreti, kai angeliuko sulaukiau... ar kaip cia ivardinti net nezinau...

nu eik pasitikrink 4u.gif supratau ka norejai pasakyt . man ir taip pat buvo zinok. bet su laiku , su laiku...po truputi sveikata tvarkesi. 4u.gif
Atsakyti
Registruojuosi! Aciu Tauskutei 4u.gif

Na, tie sveikatos suslubavimai manau yra neisvengiami po patirtu stresu, asaru ir nemiegojimu naktimis...
Manau taip organizmas parodo kad laikas pradeti rupintis savimi...

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 11 29, 12:31)
nu eik pasitikrink  4u.gif  supratau ka norejai pasakyt . man ir taip pat buvo zinok. bet su laiku , su laiku...po truputi  sveikata tvarkesi.  4u.gif

o pas kardiologa reikia tikriausiai siuntimo is seimos gydytojo... nes as niekada nebuvau del sirdies...

QUOTE(Juraciukee @ 2011 11 29, 15:33)
Registruojuosi! Aciu Tauskutei  4u.gif

Na, tie sveikatos suslubavimai manau yra neisvengiami po patirtu stresu, asaru ir  nemiegojimu naktimis...
Manau taip organizmas parodo kad laikas pradeti rupintis savimi...

tai va kad nera kada rupintis savim... darbas, namai, vyras, tevai, suo ir t.t. ir t.t. kartais paziuriu kad net antakiu nera kada susitvarkyt.. blush2.gif o is tikro tai jau labai pavargau... noriu poilsio... uzsimirst... isvaziuot kur keliom dienom ar bent pora dieneliu skirt sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_bern: 29 lapkričio 2011 - 15:48
QUOTE(ruta_bern @ 2011 11 29, 17:47)
o pas kardiologa reikia tikriausiai siuntimo is seimos gydytojo... nes as niekada nebuvau del sirdies...
tai va kad nera kada rupintis savim... darbas, namai, vyras, tevai, suo ir t.t. ir t.t. kartais paziuriu kad net antakiu nera kada susitvarkyt..  blush2.gif o is tikro tai jau labai pavargau... noriu poilsio... uzsimirst... isvaziuot kur keliom dienom ar bent pora dieneliu skirt sau...

Taip reiketu nu eit siuntimo pas seimos daktare 4u.gif Tai gal pats laikas mergyt rast sau laiko apsitvarkyt pacia save ir iskeliaut kur pailset 4u.gif gal isvykusi kur nors gal siek tiek atsigausi, pailsesi smile.gif pasikalbek su vyru , pasisakyk jam , manau tikrai tave supras ir issives tave kur keliom dienelem pasibut , pailset... smile.gif
Atsakyti