Sveikos.
Norejau paklausti koki grunta perkate is Senuku ar Ermitazo savo dirbiniams ?
QUOTE(I'm love @ 2012 11 08, 08:32)
Sveikos.
Nesu mačiusi ten pirkti akrilinio grunto skirto medienos darbams.
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 08, 14:03)
Ermitaze pirkau aerozolini grunta, va toki:
Aš domėjausi ne aerozolinio grunto, tai man tiek Senukuose, tiek Ermitaže negalėjo nieko pasiūlyti. Beje, gal dabar ir yra. Aš klausiau prieš tris savaites.
Man earozolinis gruntas nepatinka tuo, kad yra kenkmingesnis. Bet jei yra galimybė dirbti gerai vedinamoje patalpoje, gal tai ir nėra svarbu. Ar gali pasižiūrėti, koks VOC yra šiame grunte?
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 08, 16:32)
Aš domėjausi ne aerozolinio grunto, tai man tiek Senukuose, tiek Ermitaže negalėjo nieko pasiūlyti. Beje, gal dabar ir yra. Aš klausiau prieš tris savaites.
Man earozolinis gruntas nepatinka tuo, kad yra kenkmingesnis. Bet jei yra galimybė dirbti gerai vedinamoje patalpoje, gal tai ir nėra svarbu. Ar gali pasižiūrėti, koks VOC yra šiame grunte?
VOC max. 840 g/L, VOC maziau arba lygu 690,7 g/L.
As juo daiktus apipurskiu lauke
QUOTE(AnAngel @ 2012 11 08, 14:54)
Geresnio vėdinimo nei laike nerasi
Aciu atsakiusioms .
O idomu kaip sis ar tiktu...My Webpage?
Tai turbut visos perkate butent dekupazui skirtus gruntus is specializuotu parduotuviu
O idomu kaip sis ar tiktu...My Webpage?
Tai turbut visos perkate butent dekupazui skirtus gruntus is specializuotu parduotuviu
QUOTE(Sielonešė @ 2012 11 06, 20:38)
Sveikos
ieškau ryžinio popieriaus 50x50 cm. Svarbu, kas užrašai būtų rudos spalvos.
ieškau ryžinio popieriaus 50x50 cm. Svarbu, kas užrašai būtų rudos spalvos.
O jei pirkt balto ryzinio ir ant jo spausdint printeriu? Kaip ryzinis popierius angliskai?
QUOTE(Alezee @ 2012 11 09, 20:53)
O jei pirkt balto ryzinio ir ant jo spausdint printeriu? Kaip ryzinis popierius angliskai?
Kad nerandu gražaus teksto atsispausdinimui Angliškai - rice paper.
QUOTE(eliuka @ 2012 11 06, 14:49)
PARDUOTA
labai noriu pradeti uzsiimti dekupazu turiu rasoma senovini stala baisu tai atnaujinti butu gerai bet nezinau nei nuo ko pradeti nei kokias priemones pirkti ir isvis ar galima bet kokia pavirsiu dekupazuoti ?