Kaži kas būtų, jeigu laką praskiesčiau vandeniu? Sutirštėjo bjaurybė, o man nepatinka, kaip tirštas tepasi, galvoju galima praskiesti ar ne
Turiu mintyj šį dispersinį blizgų medienos laką:
QUOTE(bite @ 2011 12 01, 01:10)
Jei kartais nudekoravus vis tik sunkiai darinėtųsi, kartais padeda ištrynimas vašku.
dar noriu pasitikslinti dėl vaško. čia kažkoks specialus ar tiesiog su žvake patrinti? matau, kad reikės kažko trinčiai sumažinti, nes kažkaip stringa man tas stalčius.
Labas mergaites, sakykit ar vien tik beicu padengus medine dezute galima ja sendinti dvikomponenciu? Ar butinai reikia dazyti? Nes man kazko niekas nesuskeldejo.
PADĖKIT
Arbatines vidus nedazytas, nelak, kaip ilgiau pastovi uzdaryta, atidarius kavpas stipresnis, ka daryti????/ patarkite, jei kas zinote, kaip panaikinti ta kvapa?
Arbatines vidus nedazytas, nelak, kaip ilgiau pastovi uzdaryta, atidarius kavpas stipresnis, ka daryti????/ patarkite, jei kas zinote, kaip panaikinti ta kvapa?
QUOTE(Žydraakė @ 2011 12 07, 13:03)
Kaži kas būtų, jeigu laką praskiesčiau vandeniu? Sutirštėjo bjaurybė, o man nepatinka, kaip tirštas tepasi, galvoju galima praskiesti ar ne
Jei lakas akrilinis, galima skiesti virtu vandenuku, o pagal paveiksliuką matau, akrilinis.
QUOTE(Meškuolė @ 2011 12 07, 13:23)
dar noriu pasitikslinti dėl vaško. čia kažkoks specialus ar tiesiog su žvake patrinti? matau, kad reikės kažko trinčiai sumažinti, nes kažkaip stringa man tas stalčius.
Jei stringa dėl trinties, galima patepti žvake (tik ne natūralaus vaško).
Jei dėl dekoruotų paviršių matmenų pasikeitimo, vargu bau, ar vaškas padės.
QUOTE(saisyda @ 2011 12 07, 22:00)
Labas mergaites, sakykit ar vien tik beicu padengus medine dezute galima ja sendinti dvikomponenciu? Ar butinai reikia dazyti? Nes man kazko niekas nesuskeldejo.
Visiškai nesuprantamas klausimas.
Išvardink pažingsniui, kas buvo daryta...
QUOTE(kristianija @ 2011 12 07, 22:18)
PADĖKIT
Didžiausia tikimybė, kad arbatinė gaminta iš pušies medienos, uždarius kaupiasi sakų (a'la terpentino) kvapas. Tai natūralu, nieko nepadarysi. O jei tas kvapas kokios chemijos, žinoma, patrauklumo maža...Taigi, jei pušis, nesijaudinčiau, jei kitkas...nežinau, kas ir kaip...
QUOTE(saisyda @ 2011 12 07, 23:00)
beicas medziaga kuri neuzdengia medzio poretumo ir tau tiesiog sugere spet1 sluoksni, todel ir neskilo Jei beica butum pasidarius pati is lako ir laselio pigmento tada viskas butu buve gerai .
Labas bitut vis dar cia duzgeni?
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 12 08, 01:22)
beicas medziaga kuri neuzdengia medzio poretumo ir tau tiesiog sugere spet1 sluoksni, todel ir neskilo Jei beica butum pasidarius pati is lako ir laselio pigmento tada viskas butu buve gerai .
Labai aciū už atsakyma, taip ir galvojau.
Papildyta:
BITE, aš nubeicavau dėžute, labai graziai išryškėjo dėžutės grožis. Ir iškarto tepiau Nr1 dvikomponenti laka, išskaidrėjo tepiau Nr.2. Ir man visiskai nesuskeldėjo jis.
QUOTE(saisyda @ 2011 12 08, 08:31)
Labai aciū už atsakyma, taip ir galvojau.
Papildyta:
BITE,
Ir iškarto tepiau Nr1 dvikomponenti laka, išskaidrėjo tepiau Nr.2. Ir man visiskai nesuskeldėjo jis.
Papildyta:
BITE,
Ir iškarto tepiau Nr1 dvikomponenti laka, išskaidrėjo tepiau Nr.2. Ir man visiskai nesuskeldėjo jis.
Koks lakas?
Ingusios paminėta priežastis gali būti, tačiau kiek dvikomponenčių tepta ant "nuogo" paviršiaus! Ir suskeldėja.
O šiaip...Cituoju:
aš nubeicavau dėžute, labai graziai išryškėjo dėžutės grožis.
Kartais reikia laiku sustoti...
QUOTE(bite @ 2011 12 08, 08:54)
Koks lakas?
Ingusios paminėta priežastis gali būti, tačiau kiek dvikomponenčių tepta ant "nuogo" paviršiaus! Ir suskeldėja.
O šiaip...Cituoju:
O šiaip...Cituoju:
Manau jūs teisi, reikėjo tuom ir užbaigti. . Ačiū.
svekos turiu toki klausima del paveisklelio klijavomo,
http://www.dekostudi...00106-4745.html
konkreciai tokia servetele tik as nusipirkau su ruzavu fonu nes tik tokia buvo ir jai ta gele iskarpius pilnai ar imanoma ja priklijuoti ir jai taip tai nuo kurios vietos nyo ziedu ar nuo koteliu
konkreciai tokia servetele tik as nusipirkau su ruzavu fonu nes tik tokia buvo ir jai ta gele iskarpius pilnai ar imanoma ja priklijuoti ir jai taip tai nuo kurios vietos nyo ziedu ar nuo koteliu
sveikutes visos ar yra mergaiciu kurios daro uzsakymus is lenku?
QUOTE(Angel1203 @ 2011 12 08, 21:13)
svekos turiu toki klausima del paveisklelio klijavomo,
nesulaukiau nieko, bet ir neiskenciau priklijavau gavosi puikiau